- Konu Sahibi incilideniz
- #5.661
Kızlar bu sebze gününde ne yediniz sabah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben sebze günümde sabahtan fırına patlıcan biber verdim..onlar közlenince karıştırıp yedim..yanında azcık salatalık ve domateslee..
akşama sıfır yağlı bol domatesliii kabak yemeği yaptımm..sıcacık onuu yedim..
aralarda acıktıkcaa salatalık filan atıştırdım..
sebze gününde çeşit çokk..hayal gücüne kalmışşş..yazğsız ve tuzsuz olmak kaydıylaaaopuyorumnanaktanB]
inş. canım opuyorumnanaktanya hep birlikte ayyy biliyomusun dün bir elbise aldım abiye ama küçük beden eşimin kardeşinin düüğünü için ayyy inşeyvahedigeldismile. içine girebilirim ama ii oldu almam onu gördükçe yemek yiyemem artık zaten eşimde tehdit etti kötükedihüsobunun içine giremessen sana bi daha bişey almak yok dedi kötükedihüso
arkadaşlar kilo çizelgesi istiyorum bi yardım etseniz..geçen gün yaptım..imza olan yere yapıştırdı ıı olmadııı..
ben yazayım belkii bi yapamn çıkarr..çizelge insanı daha fazla motive ediooo..
başlangıç kilom:62
şimdiki kilom:58.8
hedef kilo:50
burda bi yanlıslık var tatlım... sabah kabak yememişsin ama aksam yemişsin.. bu olmuyor.. sabah ne yersek aksama kadar onlar ... hatırlatmak istedim nacizane :kedi:
kilo çizelgende bi yanlışlık olabilir mi çok garip:)
nasıl yani ya sabah patlıcan biber yendiyse akşama kadar biber patlıcanmı yicez ya ben anlamıyom bu diyeti yada bi yanlışlık yapılıyor sonuçta sebze günü önemli olan kahvaltıyada sebzeyle başlayıp akşama kadar sebze yemek değilmi yani akşama kadar aynı sebzeyimi yicez arkadaşlar denemek istiyorum ama kafam karışıyor
canım ben bu şekilde yaptım başka yapan arkadaşlarda olursa hangisini beğenirsen onu yapıştırırsın Http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wBlwZfV/weight.png
arkadaşlar önemli soru:
bu diyeti haftada 7 gün yapsam ters teper mi? ayın 12sine kadar kilo vermek istiyorum acil. ondan sonra yine 5 gün yapar 2 gün dinlenirim...
tebrıkler koalabende en az 2,5 kilo vermişiiiim :sm_cool:
tebrıklera.s.iyigeceler kızlar son yumurta gününü yapamadım:tomato: ama 1.50 kilo vermişim çok şükür 58 i görebildim geriye kaldı 3 kilo:sm_cool:
günaydın ,iyipazarlar akadaşlar..
bugün itibariyle 5 gün boyunca yanınızdayım durumumu paylaşıcam ..
ilk patateslerimi yemeye başladım biliyorum geç ama napim malum pazar uykusu tatlı geldi gamyoncuiremsu
bu sabahki kilom 68 küsür dün adet oldum bakalım hem regl hem diyet nasıl geçicek :bbo:
hepimize kolaygelsin :içelim:
kızlar meraba ben 2 kilo vermişim moralim bozuldu.59.5 ile başladım 57.5 oldum.hiç kaçamak yapmadım ve spor yaptım.ama az vermişim.neyse sağlık olsun.
bu ara callanetics ile ölçülerimin nasıl değiştiğini sizlerle paylaşmak istiyorum:
01.04.2010 - 01.05.2010
göğüs : 87 - 84
bel : 70 - 68
kalça : 105 - 99
basen : 104 - 100
tek basen:64 - 61
kızlar sadece 18+6 günde böyle bir değişim oldu.normalde 21 er set şeklinde yapmak gerekiyor yani ben tamamlamadım bile.kilo vermedim ama çok fazla sıklaştım.sizlerede tavsiye ediyorum benim kalçam,bacaklarım artık eskisi gibi bıngıl bıngıl değil.bugün ilk defa o çok beyendiğim tayt gibi vücdu saran pantalonlardan aldım ve çok hoş oldu.