- Konu Sahibi incilideniz
- #6.241
yok patates iyiydii yaa:)
ben pek severiim..
yok yok 6,7, gün abartılmamalı bencede ben ztn abartmam :)
kolay gelsin herkese
hahahayyy canım bu söylediklerini çok değil haftaya sana hatırlatıcam bakalımo zamnda böle düşünebilecekmisin kaydirigubbakcemile3
arkadaşım bu hafta makarna vede normal makarna yiten biri olarak şunu söyleye bilirimki makarna günüden sonra bir kilo gitti bende hem yemesi daha kolay üstelik akşam dayanamadım ve üstüne biraz ketçap sıktım ben patates yediğimdede ilk gün 1 kilo veriyodum makarnaylada aynısı oldu yarında geçsinde cumatesi günü 3 kilo giderse makarna işe yaradı demektir çünkü diğer 2 haftada 3 er kilo vermiştim ha unutmadanda söyleyim çok fazla yemedim makarnayı 2 porsiyon kadar yedim bilginiz olsunmakarna uygun gibi kepekli olarak ama tabi yapan arkadaşımız var onun sonucu ne olacak görsek ondan sonra denesek iyi olur diye düşünüyorum gerçi makarna prinç mercimek kurufasulye her an nasıl yenir bilemiyorum ama sanki değişik olarak yapılabilir gibi patatesten çok bunaldığımız hafta değişiklik yapılabilir kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar yağlarımıza veda etmeye hızlı bir sekilde ilerliyoruz..:lepi: :lepi: :lepi:
ben patates yerine baska bi alternatif tüketmeyi mantıklı buluyoruk ama kişiliğim gereği risk alamayan biriyim yaklasık 1 bucuk aydır her pazatesimi patatesle gecirdim artık bıktım gercekten cok sevmeme rağmen zorlanarak yiyorum lokmalarım ağzımda büyüyor buna rağmen patatesle devam kanısındayım ya kilo vermem durursa(yavaslarsa) bu riski alamam kendi adıma böyle uygulamaktan yanayım
bence senin kilon fazla değil benim sonucumdan sonra bir dene derim ama patatesle aran benimki kadar kötü değilse devam et canım karar senin