• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Cok deĞılmı kızlar hafta 5 kılo saglıksız gıbı geldı bana gerı alınabılen kılolar olur gıbı gelıyr
bence ÖgÜn sayılarımızı artırıp
7-8 ÖgÜn yıyıp sporla zayıflamak daha saglıklı ekemke ve hamur ıŞ tÜketımını azaltarak ve bol sıvı tÜketerek

ya kızlar bir ay önce doğum yaptım on beş kilo fazlam var 65 kiloyum bende bu diyete başlasam olur mu normalde nerdeyse hiç yemiyorum çocukla ilgilenmekten karnım doyar en azından biraz sabah bir tane bisküvi yiyorum akşamda bi çorba belki sonra tansiyonum düşüyor çikolata ve tatlıya saldırıyorum haliyle hiç kilo vermiyorum emziren anne olupda uygulayan var mı bi sakıncası olur mu acaba

Oluuur, neden olmasın. Ben çok canavar gidiyorum ya örneğin sadece patates gününde patates salatası yiyebilen bi kişiliğim. =D Abur cuburumdan da kısıyorum ama öyle birden bırakılmıyo. Yine de olacak bişeyler inanıyorum ben =) Hadi o zaman başlıyoruuuuz =)

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar bende yarın yapmayı planlıyorum 63 leri görmüştüm ama malesef 2 haftadır hıc dıkkat etmedıgım 65 leri gördüm yarın tartılıp kesın sonucu yazacam...şimdi patatesleri fırında nasıl pişirebilirim yapan arkadaşlar yazabılır mı?yemek yapma konusunda zayıfımdabilmiyorumkismile

arkadaslar merhaba benım son gunumdu dun bugun tartıldım, 90,4 cıktım 3 kılo vermısım yanı ama benı krıter almayın ben bozdum arada mecburıyetten...

günaydın kızlar..
nasıl gidio diyetler bakalım..
benm dün makarna günümdü 500 gr gitmiş makarna gününde vermiş olmama inanamıyorum saka gibi.
bu gün et günüm yerlerinde değişiklik yaptım birazcık bakalım sonuc nasıl olucak cok merak ediom zaten bu haftadan sonra 1 hafta elma diyeti yapıcam vücudum bu diyete cok alıstı azcık farklılığa ihtiyacı var umarım haziranın ilk haftası 50 li kiloları görebilirim boshayallersmile

ben dün başladım 1 kilo 300gr vermişim bile sabahları tuvalete gittikten sonra aç karnına tartılıyorum ben.şimdide salatalık marul domates üçlümü yiyorum devam yani :)faydasını göreceğime inanıyorum.

ben dün başladım 1 kilo 300gr vermişim bile sabahları tuvalete gittikten sonra aç karnına tartılıyorum ben.şimdide salatalık marul domates üçlümü yiyorum devam yani :)faydasını göreceğime inanıyorum.

oooo süpersin bi günde harika bi basarı devamı gelir inş.. zemuszemus
5 kiloyuda gecersin sen bu hızla :lepi:
hadi kolay gelsin hihoyyyt

kızlar merhaba missdance tebrik ederim çok güzel vermişsinn .Kızlar bugün benim 2.günüm tartılmadım 67 ile başladım bakalım kaç gelicem:)

Dennisfb bende senle aynı zamanda başladım 5 gün gidelim bakalım kaç kilo vercez:)bugün sebze günüm saatalık,göbek,dere otu,maydonoz,roka,ıspanak yicem zemuszemus

oo ağzından bal damlıo mervenull::):) çok mutlu olurum 3.5 kilo versemm :)bakalım sonuca azz kaldı nekadar vecem bende çok merak ediyorum eyvahedigeldismile

arkadaslar merhaba benım son gunumdu dun bugun tartıldım, 90,4 cıktım 3 kılo vermısım yanı ama benı krıter almayın ben bozdum arada mecburıyetten...

süper tebrıkler darısı basımıza:nazar:

biraz önce kalktım 65.5 kiloyum 5 günün sonucunu tam uyabılırsem yazarım

ohhh bee konuu canlanmış yenidenn 2 haftadır kimseler yoktuu bende hiç yapamadımmm destek olmayıncaa:( hadi banada destek olunn 84 kiloyumm su annbilmiyorumkismile bana birilerii durr desinnnnakannehir

slm kızlar,topiğin tamamını olmasada hemen hemen hepsini okudum ve pazartesi bende başladım ve şu ana kadarda hiç bozmadım,bugün 3.günüm yani et günü,salı günki kilom 78,100 dü bakalım cumartesiye ne çıkacak merak ediyorum

bu arada benim bünyem çok çabuk kilo alıp veriyo,yani kilo verebiliyorum ama korumaya gelince bi türlü yapamıyorum ,ipin ucunu bi kaçırdımı gerisi geliyo maalesef,geçen sene 6.takımla birlikte çok güzel kilolar verdim 80 lerden 68 lere kadar düşmüştüm ne güzel,ama takımı ve diyeti bırakmak bana +10 kilo olarak geri döndü,üstelik azimde kalmamıştı ama tekrardan dönücem inş.eski günlere....

ohhh bee konuu canlanmış yenidenn 2 haftadır kimseler yoktuu bende hiç yapamadımmm destek olmayıncaa:( hadi banada destek olunn 84 kiloyumm su annbilmiyorumkismile bana birilerii durr desinnnnakannehir

DDDUUUUURRRR yasakkelime :olmaz:
YETER BU KADAR KENDİNE GEL kaydirigubbakcemile2

şaka bi tarafa evet ya nerelerdesizin bakim siz doğru düzgün kimse kalmadı bi ara ek basıma yapıom zannettim diyeti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi baslayın artık yapmaya hani yaza incecik giricektik yaz geldi hadi hadi hadi kaydirigubbakcemile4

Back
X