• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba ecrin pko rahatsızlığı olanlar kilo vermede zorlanıyomuş sanırım öyle duymuştum..bence bu diyeti yapma çünkü aşırı bi kilon yok normal bi diyetlede verirsin zaten..64 kg ne ki..bir ay normal bi diyet yapsan verirsin zaten..benim fikrim tabiki sen bilirsin yinede yerimseniben

evet canım pkoa kılo vermek cok zorr dikkat etsemde gitmiyorr aslında goruşde cok fazla klomyok ama göbegım çok var 3aylık hamıle gibiyim :) ama malesef gitmiyor göbekk.doktora sordum göbegim gitmniyor dedım oda pko hastalarınd agenllıkle var gitmez dedı ne kadar zayıf olursa ol ama simit gibi göbek kalır dedı.3 gündür mekık çekiyorum bide bu dıyetı yapayım bakalım inş.dayanabılırdımde deva eerım biraz kılo vermek istiyorum canım çünkü tedavı başlayacagım zaman iğnenelrle b aşlıyacam ve halıyleşlişcem şimdiden düşük kıloda olayımda zaten alcam biliyorum.ilgin için teşekkürler canım sagol

kızlar yarından teziyok bende bu diyete başlıyoum önce denedim sizi takip ederek 72 kgdan 68 kg düştüm akşama kadar 69 oluyorum sabah 68 epeydirde kg koruyorum yarın tekrar başlicm 69 kdan listeye ekleyin beni inş veririm ideal kg 60 bir an önce vermem gerek

evet canım pkoa kılo vermek cok zorr dikkat etsemde gitmiyorr aslında goruşde cok fazla klomyok ama göbegım çok var 3aylık hamıle gibiyim :) ama malesef gitmiyor göbekk.doktora sordum göbegim gitmniyor dedım oda pko hastalarınd agenllıkle var gitmez dedı ne kadar zayıf olursa ol ama simit gibi göbek kalır dedı.3 gündür mekık çekiyorum bide bu dıyetı yapayım bakalım inş.dayanabılırdımde deva eerım biraz kılo vermek istiyorum canım çünkü tedavı başlayacagım zaman iğnenelrle b aşlıyacam ve halıyleşlişcem şimdiden düşük kıloda olayımda zaten alcam biliyorum.ilgin için teşekkürler canım sagol

rica ederim ne demek :) çok zor olmuyo sınırsız çünkü yapabilceğine inanırsan oluyo..benim biraz canım sıkıldı ama bu hafta 800 gr vermişim sadece :( aslındaa marifet kg vermek değil verilen kiloları korumak..iki üç sene önce 85 kg dan 67 ye düşmüştüm ama pekde koruyamadım..inş bu diyetle veririzde gelmez kilolar :)

rica ederim ne demek :) çok zor olmuyo sınırsız çünkü yapabilceğine inanırsan oluyo..benim biraz canım sıkıldı ama bu hafta 800 gr vermişim sadece :( aslındaa marifet kg vermek değil verilen kiloları korumak..iki üç sene önce 85 kg dan 67 ye düşmüştüm ama pekde koruyamadım..inş bu diyetle veririzde gelmez kilolar :)

anladım canım inş.veririsin yaaa.bişey sorcam istedıgımmız zaman yiyebiliyormuyuz

anladım canım inş.veririsin yaaa.bişey sorcam istedıgımmız zaman yiyebiliyormuyuz

evt canım sınırlamada yok..gerçi ne sınırlaması olcak yediklermiz meyve sebze :) ekmek yok makarna yok pilav yok oyüzden çok fazla kasma kendini..ama şunu söylim su iç çünkü çorba falan bişi yok meyve sbze susuz kalır vucudun

evt canım sınırlamada yok..gerçi ne sınırlaması olcak yediklermiz meyve sebze :) ekmek yok makarna yok pilav yok oyüzden çok fazla kasma kendini..ama şunu söylim su iç çünkü çorba falan bişi yok meyve sbze susuz kalır vucudun

tamam cnaım çok sagol yanıma 1,5lıtrelık sasal su aldım sureklı dıkıyom kafama :) inş.bitcek bugun bide ben beşi bir arada zayıfla cayınada başladım :) 3gündür içiuyrouum pek bi faydasını görmedım ama görcem inş.

tamam cnaım çok sagol yanıma 1,5lıtrelık sasal su aldım sureklı dıkıyom kafama :) inş.bitcek bugun bide ben beşi bir arada zayıfla cayınada başladım :) 3gündür içiuyrouum pek bi faydasını görmedım ama görcem inş.

ne kadar çok su okadar çok yağ kaybı :) beşi bi yerde çayının içindeki otların iştah kesme özelliği var bi ara bende içmiştim..bünyeden bünyeye değişir hemen göstermeyeblir etkisini..faydası olur merak etme.ama süreklide içme bünyen alışmasın 2-3 hafta iç bi kaç gün ara ver sonra tekrar başla

ne kadar çok su okadar çok yağ kaybı :) beşi bi yerde çayının içindeki otların iştah kesme özelliği var bi ara bende içmiştim..bünyeden bünyeye değişir hemen göstermeyeblir etkisini..faydası olur merak etme.ama süreklide içme bünyen alışmasın 2-3 hafta iç bi kaç gün ara ver sonra tekrar başla

tamam canım sagoll

mrb arkadaşlar ben bugun diyete başladım 23 yaşındayım ve 2yıllık evlıyım.evlenmeden once 52kılo falandım şimdi ise 64 kılo oldum.yememe ne kadar dikkat etsemde kılo aldım ve veremıyorum.3ay oncee doktora gitiim ve pko oldugumu ogrendım 3ay cocuk için tedavı gordum ilaç falan kullandım daha once adet olabılmek için dogum kontrol hapı kullandım ve iyice şiştim klomen ,folıc asıt ,glucophage kullandım birer kutu ve geldıgım notka 64,2 :( şimdi ise tedavıye ara verdık.ama hala doktor kontrollundeyım.eşimde varıkosel cıktı ve amelıyat olması lazım eşlim amelıyt olana kadar bende kılolarımı atmaya çalısacam inş..çünkü önumdee uzun bir tedavi sürecim varr.allah hepimiz yardımcısı olsunn.hepinize bol şanslar kızlarrrr
geçmiş olsun canım inşallah ideal kilona kavuşursun ve tedavin çok iyi geçer.
kızlar benim yarın sebse günüm bişeyler onerirmisinizz

canım ben sebze günümde karışık salata yemiştim ;maydonoz roka domates salatalık brokoli kırmızı ve beyaz lahana karıştırıp yemiştim;beyaz lahana varsa şiddetle tavsiye ederim;biraz gaz yapıyor ama çok faydalı ve etkılı.patatesi nasıl yedın canım haşlayarak mı ben yarın tekrar başlıcam fırında yağsız pişiriyim dıyorum.haşlamadan bıraz bıktım:bbo:

kızlar yarından teziyok bende bu diyete başlıyoum önce denedim sizi takip ederek 72 kgdan 68 kg düştüm akşama kadar 69 oluyorum sabah 68 epeydirde kg koruyorum yarın tekrar başlicm 69 kdan listeye ekleyin beni inş veririm ideal kg 60 bir an önce vermem gerek

canım yarın başlıyosan eğer sabah bişey yemeden tualete gidip tartıl ona göre başlangıç kılonu alıyım istersen asıl önemli olan sabah ki kılon bende akşamları normalden fazla çıkıyorumopuyorumnanaktan

domates ve salatalık bence en iyi giden :)

sagol canım

geçmiş olsun canım inşallah ideal kilona kavuşursun ve tedavin çok iyi geçer.

canım ben sebze günümde karışık salata yemiştim ;maydonoz roka domates salatalık brokoli kırmızı ve beyaz lahana karıştırıp yemiştim;beyaz lahana varsa şiddetle tavsiye ederim;biraz gaz yapıyor ama çok faydalı ve etkılı.patatesi nasıl yedın canım haşlayarak mı ben yarın tekrar başlıcam fırında yağsız pişiriyim dıyorum.haşlamadan bıraz bıktım:bbo:

çok sagol canım benım evet güzel fikir salat yapabılırım :) patatesi sabah haşladım 2 tane yedım orta boy hiçbişey katmadm.şimdi arada alıp alıp atıyorum agzımmaa :)

Kızlar hepinizi çok tebrik ediyorum Hep takip ediyorum.Çok özendim valla ve yarın başlamaya karar verdim (:
Ama sormak istediğim bir soru var.
Patates sınırsız diyorsunuz ama patates en kalorili sebze değil mi ? Aklımı kurcaladı bu.Aydınlatabilirseniz sevinirim :)

kirazz_z 78.1 76.6
67den55e 67 64
dennisfb 64 60:nazar:
missdance 62.7
twillight 65.5 63
özlemilker 81
ecrin87 64.2
theworldismine 57
nbusra 60

nazar boncuğunu görünce daha bir azimle başladım bu haftaya...çok teşekkür ederim herkese destekleriniz için...ben bu hafta listeye giremeyeceğim çünkü elma diyeti deneyeceğim....sizlere başarılar...

nazar boncuğunu görünce daha bir azimle başladım bu haftaya...çok teşekkür ederim herkese destekleriniz için...ben bu hafta listeye giremeyeceğim çünkü elma diyeti deneyeceğim....sizlere başarılar...

canım elma diyetinin sonucunu cok merak ediyorum mutlaka banada bildirirmisin sonucu o diyeti yapmak için evi elma ile doldurmustum ne yazıkki baş ağrısı krizlerim tuttu simdi hiç diyet yapmıom azcık ac kalsam basım ağrıyor senin sonucu cok merak ettim gercekten işe yaricakmı acaba :uhm: kolay gelsin :1hug:

canım elma diyetinin sonucunu cok merak ediyorum mutlaka banada bildirirmisin sonucu o diyeti yapmak için evi elma ile doldurmustum ne yazıkki baş ağrısı krizlerim tuttu simdi hiç diyet yapmıom azcık ac kalsam basım ağrıyor senin sonucu cok merak ettim gercekten işe yaricakmı acaba :uhm: kolay gelsin :1hug:

canım ben henüz özel mesaj falan atamıyorum ama buradan hepinize yazarım...bende çok merak ediyorum işe yarayıp yaramayacağını...ama umutluyum...ilk önce inanmak lazım,gerisi geliyor..eğer gerçekten inanırsak hepmizin istediğimiz sonuçlara ulaşabileceğimizi düşünüyorum...:teytey::içelim:

twilight canım bende dün başlayamadım çünkü yemekli misafirlerim geldi süpriz halbuki sabah patateslerimi yemiştim:)))
bugün başladım bende ne yapayım öyle olsun hem hafta iç okulda daha çabuk geçiyor zaman tatil günleri eziyet gibi...
bende de koşu bandı var ama ben dans etmeyi daha eğlenceli buluyorum 2. haftamda durmasın metabolizmam...

ecrincim seni çok iyi anlıyorum bende evlendiğimde 56 kilo falandım evlilik kilo aldırıyor :)) bizde siz gibi bebiş için uğraşıyoruz ve bende çok ilaç kullandım şimdiki sonuç81 işte:((( neyse bizle beraber doğmadı yapışmadı ya bu kilolar veririz elbet:)))

Back
X