• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Neden şok diyetler yapıyosunuz sağlıklık beslenmeyi öğrenin bence kendinize çok büyük kötülük ettiğinizin farkında değilsiniz.kilo verdiniz diyelim geride almadınız diyelim bu tarz diyetlerin doğru olduğunu göstermez aşırı kas kaybından dolayı yüzünüz göğüsleriniz kollarınız erken sarkacak bu görüntü kısmı sadece, vücut içindeki organlara olan zararıda cabası diyet yapmak çok yanlış sağlıklı beslenmeyi öğrenmek önemli bunu alışkanlık haline getirirseniz kilo sorunu da kalmaz bence.
KıLO VERMEK KOLAY AMA SAĞLIĞI GERı KAZANMAK ZOR...

Neden şok diyetler yapıyosunuz sağlıklık beslenmeyi öğrenin bence kendinize çok büyük kötülük ettiğinizin farkında değilsiniz.kilo verdiniz diyelim geride almadınız diyelim bu tarz diyetlerin doğru olduğunu göstermez aşırı kas kaybından dolayı yüzünüz göğüsleriniz kollarınız erken sarkacak bu görüntü kısmı sadece, vücut içindeki organlara olan zararıda cabası diyet yapmak çok yanlış sağlıklı beslenmeyi öğrenmek önemli bunu alışkanlık haline getirirseniz kilo sorunu da kalmaz bence.
KİLO VERMEK KOLAY AMA SAĞLIĞI GERİ KAZANMAK ZOR...

Önce bi fazlalıklarımızı atalım da ondan sonra sağlıklı beslenmeyi öğreniriz. kaydirigubbakcemile3
İşin şakası bir yana, kim istemez ki sağlıklı beslenerek kilo vermeyi. Ama olmuyor. Şahsen ben yapamıyorum. Eninde sonunda ölçü kaçırılıyor. Ve devamı geliyor. En azından mideyi bi kere sağlıksızca küçültürsek belki daha kolay öğreniriz sağlıklı beslenmeyi. :)

twıılıght 11

canım evet çeyizin baya bayası gitti sayılır misafir odamızı benim odam yaptık malum yarıya kadar eşya dolu .. teflon tencere setim var emsan ın ama annem zamanında almış koymuş yani .. sende mi nişanlısın çeyiz hazırlıkları yapıosun yoksa..
nişanlı değilim daha kpss girdıkten sonra düşünüyoruz söz nişan falan..yavaş yavaş başladıkta çelik tencerelerimi aldım hisardan ama teflon tencerelerı almadım onda da zaten plavlık ıle sadece tava dusunuyorum da;hısarın teflon tencere takımı var çok tatlı ama 4 tencere 1 tava çok yer kaplar tek tek satılsa hısarın alcam ama :umursamaz:
ınsallah canım bende son gunumdeyim benimde kilo vermem durdu yarın ısveç diyetlne basliycam sanırım inşallah bu kadar çektiğimize deger ve bu kiloları geri almam alirsam bu kadar direncli olamayabilirim :( bana onerebilecegin bı diyet varsa sabirsizlikla bekliyorum sadce hedefime 3 kilo kaldı :((
bende haftaya k_flekslı dıyetı yapcam canım evde 1 paket acılmamıs var onu değerlendırıyım dıyorum sende dusunebılırsın..bu dıyet kadar hızlı verdırmez sanırım..
yarın son günüm ben cacık yapacağım onu yiyeceğim tek başına yoğurt bulandırıyor midemi hem salatalığın kalorisi yok denecek kadar az hemde naneli soğuk soğuk iyi olur....
evet super olur ben semiz otlusunu sevıyorum o da güzel tavsiye ederım
Selam herkese.
2 haftadır elma diyeti yapıyorum ama bol kaçamaklı. :/ :kedi: Elma yemekten usandım yaa.

hoşgeldın canım;elma dıyetı çok zor bence ben denemıstım 1 hafta tek guzel yanı kahvaltısı;sonrasında elma dan bıkıyosun ve mıden çok kazınıyor gercekten

Son düzenleme:
Günaydın
Bir haftadır bu diyeti atlaya-zıplaya yapmaya çalışıyorum:icecream:
Yaklaşık 2,5 kg verdim
Bu hafta kızım küçük bi kaza geçirdi düzenimiz alt-üst oldu
Şu sıra evde misafirlerimiz var,ayrıca geçmiş olsuna gelenler oluyor çokça o yüzden uygulayamıyorum
Ama işler düzene girince tekrar deniycem
Uzun zamandır ilk kez kilo vermeyi başardım hemde hiç zorlanmadan
Kendime güvenim geldi
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlera.s.

örtmeniiiiim; öncelikle acil şifalar ve verdiğin kglerinde devamını diliyorm.birkaç sorum olcaktı sana yanıtlaersan çok sevinirim.
1)2,5 kiloyu 1 haftada mı verdin?2)kaç kiloyla başladın acaba??
3)vücudunda da incelme oldu mu??? şimdiden teşekkürler.

Önce bi fazlalıklarımızı atalım da ondan sonra sağlıklı beslenmeyi öğreniriz. kaydirigubbakcemile3
İşin şakası bir yana, kim istemez ki sağlıklı beslenerek kilo vermeyi. Ama olmuyor. Şahsen ben yapamıyorum. Eninde sonunda ölçü kaçırılıyor. Ve devamı geliyor. En azından mideyi bi kere sağlıksızca küçültürsek belki daha kolay öğreniriz sağlıklı beslenmeyi. :)

İşte Çok yanlış istedikten sonra neden yapılmasın inanmıyosunuz kendinize o yüzden böyle oluyo MİDE KÜÇÜLTME KÜÇÜLMESİ KÜÇÜLTMEK gibi şeyler söz konusu bile değil mide küçülmez 5 kilo ver hepsini alır mide insülin düzenli çalışıyo kan şekeri düzenli olduğu için acıkmıyosunuz mide küçüldü zannediliyo pankreasın insülin salgılamasıyla ilgii bi durum bu İNANIN VE BAŞARIN slogan bu olsun 5 günde 5 kilo değil ve çok saçma 5 günde 5 kilo ne demek ya delikafadulden

Arkadaşlar ,

Bugün 3. günüm et günümdeyim , bir tek kaçamak bile yapmadım. Ne yazıyorsa bütün gün onu yiyip açık şekersiz çaylar ve su eşliğinde 3 günde 4 kilo verdim inanılır gibi değil. İstediğim kiloya inene kadar hiç durmadan yapacağım. O kadar mutluyum ki anlatamam. Aylarca vermek için uğraştığım kilolarım 3 günde gitti. Bakalım 5 gün sonunda ne kadar olacak?

Sudan ya da kas dokusundan verirsin diyenler olacaktır elbet ama bunun 2.5 kilosu yağdan verildi. Tabi eşliğinde 3 gündür günde 1 saat spor yapıyorum.

Kadınlar klübüne ne kadar teşekkür etsem azdır.

Arkadaşlar ,

Bugün 3. günüm et günümdeyim , bir tek kaçamak bile yapmadım. Ne yazıyorsa bütün gün onu yiyip açık şekersiz çaylar ve su eşliğinde 3 günde 4 kilo verdim inanılır gibi değil. İstediğim kiloya inene kadar hiç durmadan yapacağım. O kadar mutluyum ki anlatamam. Aylarca vermek için uğraştığım kilolarım 3 günde gitti. Bakalım 5 gün sonunda ne kadar olacak?

Sudan ya da kas dokusundan verirsin diyenler olacaktır elbet ama bunun 2.5 kilosu yağdan verildi. Tabi eşliğinde 3 gündür günde 1 saat spor yapıyorum.

Kadınlar klübüne ne kadar teşekkür etsem azdır.

süpersin yaalkisalkisalkistebrikler kaç kiloyla başladın bu diyete?vücudunda incelme görülüyor mu? devamı gelir inşallah.pzt bende başlıyorum yapılması kolay gibi.

örtmeniiiiim; öncelikle acil şifalar ve verdiğin kglerinde devamını diliyorm.birkaç sorum olcaktı sana yanıtlaersan çok sevinirim.
1)2,5 kiloyu 1 haftada mı verdin?2)kaç kiloyla başladın acaba??
3)vücudunda da incelme oldu mu??? şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım yeni açtım bilgisayarı hemen cevaplıyorum
patates gününü atladım salı günü sebze
çarşamba yine sebzeve kızımın kazası perşembe elimden geldiğince meyve
cuma et günü
cumartesi 79 a yakın olan kilomun 76 ya düştüğünü gördüm
pazar annemler geldi ve hasta torun için tiyafet sofraları kuruldu
geçmiş olsun ziyaretleri başladı
ama ben bugün hala 76 kiloyum
yani verdiğim kşlo gerçek kilo kaybıymış bunun içinde ayrıca seviniyorum
haftaya annemler gidince tekrar başlıycam:hulya:

onlyforjustice , 89 ile başladım şu anda 85 im ve deli gibi fark var vücudumda 3.günüm bugün, Sabahtan beri 3 adet yağsız ekmeksiz ızgara köfte yedim. .taebo nunda etkisi olabilir. Ayrıca 30 dk koşu bandı ardından leslie ile de yürüyüş yaptım.

Arkadaşlar ,

.

süper canım harıkasın özellıkle yağdan gitmesi çok güzel..
bana gelınce bugun et gunu yapıyorum sabah ton balıgı yedım bıraz yesıllıkle;ama kılo konusunda tartım bozuldu sanırım çok dengesiz..sonucumu anlayamıcam anlıcagınız neyse hafa sonu dısarı cıktıgımda yağımıda ölçen tartıya ölçüliyim

slm arkadaşalr bugun yumurta günümm sabah 1ttabne yedım 2 eti formla beraber ve bitki çayı içtim oyle 2 tane yumurta ve bitki çayı bıde 1,5litre su ve hiç açıkmadım 2 gün once 1 kılo vermıstım bu akşam yine tartılcam ama göbek bieaz süzüldü buda süper bişeey :)

Selam uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama bu ilk mesajım. Bu diyet çok heyecanlandırdı beni pazartesi ben de başlıyorum. Hedef 10 kilo bakalım ne kadar zaman alacak :teytey:

Selam uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama bu ilk mesajım. Bu diyet çok heyecanlandırdı beni pazartesi ben de başlıyorum. Hedef 10 kilo bakalım ne kadar zaman alacak :teytey:

hadı hayırlısı olsun canım benım inş.güzel sonmuclar alırsın

kızlar 81 değilim artık 77 oldum gitti 4 kilooooooooooo.......
bu arada ben bu diyeti 2 kez yaptım her şeye uymama kilomun fazla olmasına rağmen 4 kilo verebildim 5 veren hiç var mı merak ediyorum....

bugün benim tatil günüm:))) yarın k-fleks diyetine başlayacağım 2 haftaymış daha sağlıklı sanki.... hem veremesem bile kilomu korumuş olurum...

mrb arkadaşlarrrr bugun tartılmam lazıım ama tartılmıyorum çok merak edıyrum valla kaç kılo verdım akşam tartılcam inş.:) bugun serbest günüm ama yaglı yemıyorum :)

Back
X