- Konu Sahibi incilideniz
- #6.781
Birbirimize destek olursak daha kolay atlatırız bu haftayı.canım kola içmek istiyor ne yapsam arkadaşlar dayanamıyorum....senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birbirimize destek olursak daha kolay atlatırız bu haftayı.canım kola içmek istiyor ne yapsam arkadaşlar dayanamıyorum....senağlama
inanmıyorum canım çok tebrik ederim alkisalkisalkis cok guzel kılo vermıssın nasıl pekı cevrendekıler farkettımı hemen ay 6 kılo ne demek ya ben versem o kadar bır suru kıyafetım olur dolapta gıyılmeyı bekleyenlerı gıyerdım zavallı kıyafetlerım zayıflamamı beklıyorlar ,
ben spor yapamıyourm malesef bugun ıkıncı gunum salata domates bıber yıyorum inşallah bende verırım.
inanmıyorum canım çok tebrik ederim alkisalkisalkis cok guzel kılo vermıssın nasıl pekı cevrendekıler farkettımı hemen ay 6 kılo ne demek ya ben versem o kadar bır suru kıyafetım olur dolapta gıyılmeyı bekleyenlerı gıyerdım zavallı kıyafetlerım zayıflamamı beklıyorlar ,
ben spor yapamıyourm malesef bugun ıkıncı gunum salata domates bıber yıyorum inşallah bende verırım.
Çok sağol canım..Acayip farkediliyor , göbeğim gitti resmen o kadar mutlu oldumki anlatamam ama vermem gereken daha bürsürü kilom var, durmak yok yola devam , 1 beden değiştim alt 44 ten 42 ye düştüm üstümde 40 beden oldu. Benim basen problemim var .Umarım bu hafta da kilo verebilirim. İnsan biran önce zayıflamak istiyor.kaydirigubbakcemile2 Umarım sende istediğin kiloya gelebilirsin bu diyetle.
Kızlar bugün 2.periyoda başladım. 2 gün ara vermek gerekiyormuş ama ben 1 gün ara verdim.Tatil günümde de toplamda 2 dilim ekmek 10 gr zeytinyağı 60 gr peynir 4 kaşık bulgur pilavı 2kaşık taze fasulye yedim. Biraz abartım mı bilmiyorum ama dün tekrar tartıldım. Verdiğim 6 kilonun üzerine 250 gr daha vermiştim.Bakalım bu 5 günde ne kadar verebileceğim?Leslie 5 mil indirdim.5 günde 30 dk koşu bandı + Leslie yapacağım. Bugün için 6 minik taze patates haşladım her öğün 2 adet yiyeceğim.Açlığa alıştım zorlanmıyorum eskisi kadar. Enerjimde düşmedi , kendimi gayet iyi hissediyorum. Herkese kolaygelsin.
cok sevindim senin adina, okudukca cok motive oluyorum, bugun benimde 2. gunum ve 500 gr vermisim, azmi acaba yaaa cok sabirsizlaniyorum, ama yinede cok mutluyum. Bugun hic kacamak yapmadan yola devam.
benim diyette 2.günüm sebze günü olacaktı ama benim canım et istediği için et günü yaptım.şimdi kendime et haşlayacam.inşallah sorun değildir.ama arkadaşlar benim canım çok şey istiyor,devamlı bişeyler yemek istiyorum.10 temmuzda kpss ye gireceğim,çok stresliyim belki ondandır.bana dua edin inşallah sınavım iyi geçer atanırım bide zayıflarım vallahi süper olur.
selam bence farketmneyecektır sırayı degıstırmen canın her ne ıstıyorsa yınede sen o gunku menuyu yemeye calıs sık dişini arkadasım yoksa nasıl vercez kılo a.s
cok sevindim senin adina, okudukca cok motive oluyorum, bugun benimde 2. gunum ve 500 gr vermisim, azmi acaba yaaa cok sabirsizlaniyorum, ama yinede cok mutluyum. Bugun hic kacamak yapmadan yola devam.
Canım senin vermen gereken kilo sadece 5 kilocuk ve verdiğin miktar süper benim 20 kilo fazlam var o yüzden ümitsizliğe kapılma , süpersin.
Canım senin vermen gereken kilo sadece 5 kilocuk ve verdiğin miktar süper benim 20 kilo fazlam var o yüzden ümitsizliğe kapılma , süpersin.
merhabalar arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum en sonunda üye oldum ben diyete 83 kilo ile başladım 1 ayda ikbalin gürpınarın dolunay diyeti ile 5 kilo verdim şimdi ise bu 5 günlük diyet bana çok cazip geldi ve dün patates ile başladım bugün sebze günüm ve çok güzel gidiyor 1 kilo daha verdim burda ama yeşil çay ve form çay kullanıyorum ayrıca2 litre su içiyorum bugün itibariyle 76.800 gr oldum hadi bakalım devam vermeye