5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kizlar ben geldim:)
nasil gidiyo diyet?
ben varken diyet yapanlar hala devam ediyomu diyete:)

ben bu hafta tekrar başladm . iyi gidiyo sayılır . 4. günmdeym . ama dayanamayıp tartldm hergün
sonuçları yazıyorm
1gün = 78.2
2gün = 77.2
3.gün = 76.8
4.gün = 76.1
drumlar böyle . nasıl sizce . azmı vermişim bu sefer :Sbilmiyorumkismile

selamlar canlar

ben elma diyetine baslamistim iki hafta önce ama digerlerine göre iki haftada sadece 5.5 kilo verebildim digerleri bu kiloyu bir haftada verirken ben sadece iki haftada verebildim mafoldumben

Türkiyeye gitmeme 4 bucuk hafta kaldi ve benim hala cok fazla kilom var en az 10-15 kilo vermem gerek elma diyetini biraktim cünki tam uyguladigim halde hic bi eksiklik olmuyor
3 günde 4 kilo verdiren diyete basladim bugün eger onunla veremezsem bu diyete baslicam 4.günde insallah gercekten de 5 günde 5 kilom gider

bu diyeti hala uygulayan varmi ? kac günde kac kilo verdiniz ?

bide benim anlamadigim su oldu : GÜNE NEYLE BASLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDIYORUZ
bu ne anlama geliyor anlamadim türkcem mi kit nedir anlamadim kaydirigubbakcemile3

diyelimki sebze günü salatayla başladn . btün gün salata yamak zorundasın başka sebze yiyemessn . ama salata ve patlıcan la başladın bu ikisini yiyeblirsn sadece. yani neyle başlarsan onları gün boyu yemelisin . kaydirigubbakcemile2

pazartesi bende bu diyete başlıyorum allahın izniyle k fleks ve elma diyetleriyle ve bolca kaçamaklarla 69 dan 65 e inebildim ancak 3 haftada bilmiyorumkismile şimdi allahın izniyle başlayıp veririm inş. kiloları hedefim ilk önce 55 sonra 50 acaba benimşe başlayan olurmu ki birbirimizi motive ederdik kaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlar daha once bu diyetle 1 haftada 2kılo vermıstım şimdi bugun tekrar başlıyorum bu diyete 2 hafta sonra tatıle gitcem inş.4 kılo verırım hedefım şimdiilik 2 haftada 4 kılo vermek 63,8 hadı bakalım hepimize bol şanslar

bende yarin baslamayi düsünüyorum umarim gercektende 5 kilo olmasa bile 3-4 kilo veririm

Kızlar yazdıklarınızı okuyunca bende diyet yapmaya karar verdim.Hayatım boyunca 1 kez diyetisyene gitmiştim.Oda yengem aşırı kiloluydu bana arkadaş ol dedi.Sende diyet yaparsın diye beni ikna etmişti.Onun dışında hiç diyet girişimim olmadı:sm_confused:Çünkü akşam diyet yapıcam diye karar veriyorum sabah işe gelirken simit alıyorum öğlende hemen koşa koşa yemeğe:roflol:Sonra her akşam yarın yarın diyip duruyorum:roflol:Diyetisyenin bana vermiş olduğu diyeti yazıyorum.Saatler benim çalışma saatlerime ve akşam yatış saatime göre ayarlı.

Sabah kalkınca:3 adet kayısı 2 bardak ılık su...
Sabah(9:00) 1 Kibrit kutusu beyaz peynir,2 ince dilim çavdar ekmeği,açık şekersiz çay,çiğ sebze(istenildiği kadar)
Saat(11:00) 1 porsiyon meyve
Öğle(13:00) 100g balık/tavuk/kırmızı et,1 ince dilim çavdar ekmeği,istenildiği kadar yağsız tuzsuz limonlu salata.
Saat(16:00) 1 su bardağı şekersiz süt 4 adet diyet bisküvi
Akşam(20:00) 1 su bardağı yoğurt,6 kaşık sebze yemeği,istenildiği kadar yağsız tuzsuz limonlu salata.
Saat(23:00) Elma

Günde 2 litre su ve 2 fincan mate çayı...

İlk başladığım hafta 4 kilo vermiştim.Sonraki 2 haftada 5-6 kilo arası verdim tatile gitmiştim.Birebir uyamıyordum ama ekmek yemiyordum ve yüzüyordum.Sonra diyet listeme ödül olarak saat 16:00da ki süt ve 4 adet bisküvi yerine yarım porsiyon sütlü tatlı eklendi ve o benim diyetimin bitişi oldu:roflol:

merhaba,ben bugün hoolwood diyetine başladım bu diyet bitince de sizin diyete başlamayı düşünüyorum.3 haftam var,hedefim en az 7 kilo ,inşallah veririm.2 sene önce hoolwood diyetini 2 hafta yapmıştım 3,5 kilo vermiştim,umarım şimdide işe yarar..herkes istediği kilolara ulaşır inşallah.)

merhaba kizlar

bugün basladim bu diyete patates yemek iyi hos da tuzsuz da hic gitmiyor yaaaa mafoldumben
üzerine bisey dökmek bi kenara tuzsuz hic gitmiyor yaa mafoldumben
neyse zayiflamak icin girdik bi yola cekicez artik napalim kaydirigubbakcemile2

bu arada 5.günde yumurta veya yogurt veya süt olucakmis
yumurtayi nasil yiyorsunuz ? yani tuzsuz yiyebilecegimi sanmiyorum o yüzden yogurt tüketicem galiba ama onunla da dayanabilirmiyim bilemiyorum

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz
ama merak ettiğim bişey var zaten haşlanmış patatesi sevmem birde haşlanmış yumurtayıda bunlar tamamen tuzsuzmu olcak yediğimiz herşeymi tuzsuz olcak birde ben yoğurt yerine koyu bir ayran yapıp içsem yoğurtta yiyemiyorum maalesef ayranı çok severim
10 kilo fazlam var bilgilendirirseniz bende başlamak istiyorum

hu huuu kimse yokmuuu.. nerdesiniz kızlar ya.
ANJALı diyet nasıl gitti başladığını yazmışsın ama sonucu yazmamışsın,
ben nezaman bir diyete karar versem kimse yazmaz oluyor. ama o zaman motive olamıyorum.hadi ama birbirimize destek olalım..

zilan ve wavy bu diyetin en kötü yanı şu irade tuz ve yağsızlığa dayanıp birkaç hafta yaparsan iyi veriyorsun ama kimse yiyemiyor ben de dahil 5-6 kez bozdum sonuca ulaşamadım bozunca herşeye saldırdığımız için geri alıyoruz bide bu sorun var kendini tutman lazım ama 2.3. günden itibaren mide ve göbek gidiyor ve rahatlıyor vicudun devam edip sonuca ulaşırsan almıyorsun ilk sayfada inci ablam anlatmış oda yapmış almamış sonra yıllar sonra almış ve şimdi yine diyette

zilan ve wavy bu diyetin en kötü yanı şu irade tuz ve yağsızlığa dayanıp birkaç hafta yaparsan iyi veriyorsun ama kimse yiyemiyor ben de dahil 5-6 kez bozdum sonuca ulaşamadım bozunca herşeye saldırdığımız için geri alıyoruz bide bu sorun var kendini tutman lazım ama 2.3. günden itibaren mide ve göbek gidiyor ve rahatlıyor vicudun devam edip sonuca ulaşırsan almıyorsun ilk sayfada inci ablam anlatmış oda yapmış almamış sonra yıllar sonra almış ve şimdi yine diyette

çok kararlıyım. bugün dışaı çıkarken hmileyken giydiğim pantolonum bile dar elince sıyırdım:(( dışarıya çıkarken eşime deimki bugün canım ne istiyorsa yiyeceğim gözümü doyuracağım ve yarın diye başlayacağım. dışarıda köfte ekmek yemek istedim eşim ne dedi beğeirsiniz yarımmı çeyrek mi:(( yarım deince sen bilirsin dedi çoook bozuldum sende yersin dedimm. yook daha neer yemem evde karpuz peynir yicem dedi.. eneee adam 2 kilo aldı diye bu tripler ve ben kendimi goril gibi hissettim çok moralim bozuldu. ve yemedim hiç bişey:(( o yüzden dayanırım ama verebilirmiyim bilmiyorum çünkü ben yemekten çok haşimat illeti yüznden aldım kiloyu. 68 kilo doüuma girdim ikinci ayda 56 kilıydum ve şi,mdi 70 kiloyum. ama çok çi,rkin aldım kiloyu her yerim yağ yığını hayatımda böyle olmamaıştım. çook kötü çoook..

kıslar yarın başlıyorum bana eşlik edecek varsa ne güzel olur birbirimize destek ve moral oluruz..

herkese selamm olsun.. ilk günüm korktuğum kadar kötü gitmiyor. sabah iki küçük haşlanmış pataesi bir güzel ezip içine karabiber nane ve acı bbiber attım ohh misss. oturdum yedim. birazdan iki tane daha yiyeceğim. bakalım hiç açlık hissetmiyorum. bu arada bir tane yeşil çayda içtim. birazdan yine içeceğim. ohh gitsin kilolar:)) hadi ama kimse yok mu bana eşlik edecek. yoksa delü gib kendim çalıp kendm oynayacağım:))

benimde 1 ay içinde 6 kilo falan vermem lazım yaa offf :( evden çıkmıyorum canım sıkılıyor bişeyler yapıp yemekten baktımda ''öküz'' gibi olmuşum valla kafayı yemek üzereyim ama o bile kilo yapar psikolojim öyle bi oldu ki su içsem kilo alıcam sanıyorum kaydirigubbakcemile3 kızlar ben de başlayacağım yalnız korkum et günü yaa kıyma var yağsız değil tavuk but var o olurmu acaba et gününde ne yiyorsunuz bir yardım ederseniz sevinirimmmmmm bilmiyorumkismile inşallah 6 kilo veririm 2 hafta yaparım bu diyeti belki 3-3 gider garantileyelimmmmmm. bikaç bişey harekette yaparım evde zayıflama kemerimi de mi taksam naapsam :D offf kesin 6 7 kilo gitmeli kızlarrrr biri bana destek olsun evde tekim kafayı yiycem yaaa asker yolu bekliyorum çıkmıyorumda evden :(( sonuç alanlar yazsınnnnnnn lütfennn :(((

benimde 1 ay içinde 6 kilo falan vermem lazım yaa offf :( evden çıkmıyorum canım sıkılıyor bişeyler yapıp yemekten baktımda ''öküz'' gibi olmuşum valla kafayı yemek üzereyim ama o bile kilo yapar psikolojim öyle bi oldu ki su içsem kilo alıcam sanıyorum kaydirigubbakcemile3 kızlar ben de başlayacağım yalnız korkum et günü yaa kıyma var yağsız değil tavuk but var o olurmu acaba et gününde ne yiyorsunuz bir yardım ederseniz sevinirimmmmmm bilmiyorumkismile inşallah 6 kilo veririm 2 hafta yaparım bu diyeti belki 3-3 gider garantileyelimmmmmm. bikaç bişey harekette yaparım evde zayıflama kemerimi de mi taksam naapsam :D offf kesin 6 7 kilo gitmeli kızlarrrr biri bana destek olsun evde tekim kafayı yiycem yaaa asker yolu bekliyorum çıkmıyorumda evden :(( sonuç alanlar yazsınnnnnnn lütfennn :(((

canım ay hadi gel yapalım birlikte. ben et gününde tavuk haşlayıp yemeyi düşünüyorum. kırmızı eti tuzsuz dğüşğünemiyorum ay kösele gibi olur. en iyisi tavuk atarım baharatları limonuda sıkarım ohhh:)) yani inşallah ohhh olur..
bugün patates günümdü benim açıkçası korktuğu mkadar kötü geçmedi. inşallah günü güzel nolktalarım..
bence kemerinide tak arada mekik çek yarım tam hangisini çekebiliyorsan.
ben şimdi mekik çekicem kaç tane çekebilirsem artık. sonra duşa gireyim yavrular uyanmadan ... haydii başarmanın yarısı inanmaktır ben inanıyorum sende inan ve katıl bana. gidecek kilolarr..

canım ay hadi gel yapalım birlikte. ben et gününde tavuk haşlayıp yemeyi düşünüyorum. kırmızı eti tuzsuz dğüşğünemiyorum ay kösele gibi olur. en iyisi tavuk atarım baharatları limonuda sıkarım ohhh:)) yani inşallah ohhh olur..
bugün patates günümdü benim açıkçası korktuğu mkadar kötü geçmedi. inşallah günü güzel nolktalarım..
bence kemerinide tak arada mekik çek yarım tam hangisini çekebiliyorsan.
ben şimdi mekik çekicem kaç tane çekebilirsem artık. sonra duşa gireyim yavrular uyanmadan ... haydii başarmanın yarısı inanmaktır ben inanıyorum sende inan ve katıl bana. gidecek kilolarr..

tamam yarın ben de patatesle başlıyım ozaman ben mekik çekebiliyorum sabah 100 akşam 100 çekerim ama okadar kilo almışım ki ay mekik çekerken göbiş katlanmaya başladı :( kemerimi de takıyım birazda yürüyüş kesin kararlıyım canım sonucları gün be gün yazarım buraya sende burda ol bakalım kaç kilo gidicek bizden vereliniortak bence part part çek mekiğini sabah kalktığın gibi 10 20 tane falan çek öğrende bi 10 20 çek akşamda bukadar çek ara ara koltuğa uzan çek ben öyle yapıyodum çünkü ama bıraktım atık kesin kararlıyım kilo vericem. nezaman karar versem zaten evde helva kavrulur pastalar alınır ızgara yapılır offf yaaa :((( bu kez kararlıyım ama!! boshayallersmile bu arada zayıflama kemerleri yani titreşimli olanlar işe yarıyor çünkü ben taktığımda kaslarımda ağrı hissettim ve afedersiniz küçük tuvalette gelince işe yarıyor demekmiş. geliyorda :))) bakalım yarın başlıcam canım yazarım gün nasıl geçti :))

tamam yarın ben de patatesle başlıyım ozaman ben mekik çekebiliyorum sabah 100 akşam 100 çekerim ama okadar kilo almışım ki ay mekik çekerken göbiş katlanmaya başladı :( kemerimi de takıyım birazda yürüyüş kesin kararlıyım canım sonucları gün be gün yazarım buraya sende burda ol bakalım kaç kilo gidicek bizden vereliniortak bence part part çek mekiğini sabah kalktığın gibi 10 20 tane falan çek öğrende bi 10 20 çek akşamda bukadar çek ara ara koltuğa uzan çek ben öyle yapıyodum çünkü ama bıraktım atık kesin kararlıyım kilo vericem. nezaman karar versem zaten evde helva kavrulur pastalar alınır ızgara yapılır offf yaaa :((( bu kez kararlıyım ama!! boshayallersmile bu arada zayıflama kemerleri yani titreşimli olanlar işe yarıyor çünkü ben taktığımda kaslarımda ağrı hissettim ve afedersiniz küçük tuvalette gelince işe yarıyor demekmiş. geliyorda :))) bakalım yarın başlıcam canım yazarım gün nasıl geçti :))

tamam canım ben kimse olmasada kendimi motive etmek için burda oalcağım. mekik çekemiyom ben ya çok tembelim. bide iki yavrum var . sabahtan bir maraton başlıyor. onlar uyurken ne yaparsam kardır..bende de şu sauna kemerlerinden var acep taksammı bende. işe yarar belki. şü koca yağ kütlesinin erimesi lazım. zorlada olsa mekik çekeceğim. hatta şimdi kalkıyorum bu göbiş başka türlü gitmez.,

dış. etkenlere gözümüz kapamalıyız. ben kaç kez karar verdim ama annem sağolsun o gün hep sevdiğim şeyleri yaptı.dün bugün rejime başlkıyacağımı söylemiştim. annemle aynı apartmanda oturuyoruz. kahvaltı için aşağı indim enee ne göreyim hatunun canı bazlama çekmiş üşenmemiş yapmışş..ama pes etmedim. patatesimi ezdim karabiber kırmızı biber ohh dedim missskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam canım ben kimse olmasada kendimi motive etmek için burda oalcağım. mekik çekemiyom ben ya çok tembelim. bide iki yavrum var . sabahtan bir maraton başlıyor. onlar uyurken ne yaparsam kardır..bende de şu sauna kemerlerinden var acep taksammı bende. işe yarar belki. şü koca yağ kütlesinin erimesi lazım. zorlada olsa mekik çekeceğim. hatta şimdi kalkıyorum bu göbiş başka türlü gitmez.,

dış. etkenlere gözümüz kapamalıyız. ben kaç kez karar verdim ama annem sağolsun o gün hep sevdiğim şeyleri yaptı.dün bugün rejime başlkıyacağımı söylemiştim. annemle aynı apartmanda oturuyoruz. kahvaltı için aşağı indim enee ne göreyim hatunun canı bazlama çekmiş üşenmemiş yapmışş..ama pes etmedim. patatesimi ezdim karabiber kırmızı biber ohh dedim missskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam canım ben de burda olmaya calısıcam bazen kardesim bırakmıyor maalum ama burada olurum buyuk ihtimal. ayyy kolay gelsin sana yavrucuklarını da öptüm canımm ama mekik şart olmadı tam kalkmana gerek yok yarım kalk yeter hatta yavruları oturt ayaklarına öyle çek daha kolaykaydirigubbakcemile3 sauna kemerlerini bilemiyorumda bende titreşimlilerden var epey bi titretiyo 39 a mı ne almıştım işe yarıyor birazda ben düzenli kullanmıyorum kafama esince kullanıyorum annem kendine almıştı zaten ama iyi bişey yani gittigidiyor dan aldım ben eriticez canım sabır sabır hareket bolbol iyiki bulmuşum seni motive oldu bana da birazda yanlızlıktan aldım kiloyu yapcak bişey yok diye huh başlıcam yarınnnnnn :sm_cool: şekersiz çay içebiliyormuyuz belki yeşil çay ya da hayıt otu falan içerim o da göğüsler içinmiş bi forumda okumuştum bu diyeti yaparken kullanabilirmiyiz acaba??bilmiyorumkismile

tamam canım ben de burda olmaya calısıcam bazen kardesim bırakmıyor maalum ama burada olurum buyuk ihtimal. ayyy kolay gelsin sana yavrucuklarını da öptüm canımm ama mekik şart olmadı tam kalkmana gerek yok yarım kalk yeter hatta yavruları oturt ayaklarına öyle çek daha kolaykaydirigubbakcemile3 sauna kemerlerini bilemiyorumda bende titreşimlilerden var epey bi titretiyo 39 a mı ne almıştım işe yarıyor birazda ben düzenli kullanmıyorum kafama esince kullanıyorum annem kendine almıştı zaten ama iyi bişey yani gittigidiyor dan aldım ben eriticez canım sabır sabır hareket bolbol iyiki bulmuşum seni motive oldu bana da birazda yanlızlıktan aldım kiloyu yapcak bişey yok diye huh başlıcam yarınnnnnn :sm_cool: şekersiz çay içebiliyormuyuz belki yeşil çay ya da hayıt otu falan içerim o da göğüsler içinmiş bi forumda okumuştum bu diyeti yaparken kullanabilirmiyiz acaba??bilmiyorumkismile

göğüsler için mi ay küçültüyormu hemen başlıyımohaoldumsmileben şu an şekersiz yeşil çay içiyorum:))) başlaanom inan bugün kilo vermeme rağmen kendimi daha iyi hissediyorum. birlikte motive olacağız ve incecik olacağız çok heyecanlıyım keşke dün denk gelseydik birlikte patates yerdikkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 eşim geldi ben kaçar öptüm canımm

Back
X