Kızlar yazdıklarınızı okuyunca bende diyet yapmaya karar verdim.Hayatım boyunca 1 kez diyetisyene gitmiştim.Oda yengem aşırı kiloluydu bana arkadaş ol dedi.Sende diyet yaparsın diye beni ikna etmişti.Onun dışında hiç diyet girişimim olmadı:sm_confused:Çünkü akşam diyet yapıcam diye karar veriyorum sabah işe gelirken simit alıyorum öğlende hemen koşa koşa yemeğe:roflol:Sonra her akşam yarın yarın diyip duruyorum:roflol

iyetisyenin bana vermiş olduğu diyeti yazıyorum.Saatler benim çalışma saatlerime ve akşam yatış saatime göre ayarlı.
Sabah kalkınca:3 adet kayısı 2 bardak ılık su...
Sabah(9:00) 1 Kibrit kutusu beyaz peynir,2 ince dilim çavdar ekmeği,açık şekersiz çay,çiğ sebze(istenildiği kadar)
Saat(11:00) 1 porsiyon meyve
Öğle(13:00) 100g balık/tavuk/kırmızı et,1 ince dilim çavdar ekmeği,istenildiği kadar yağsız tuzsuz limonlu salata.
Saat(16:00) 1 su bardağı şekersiz süt 4 adet diyet bisküvi
Akşam(20:00) 1 su bardağı yoğurt,6 kaşık sebze yemeği,istenildiği kadar yağsız tuzsuz limonlu salata.
Saat(23:00) Elma
Günde 2 litre su ve 2 fincan mate çayı...
İlk başladığım hafta 4 kilo vermiştim.Sonraki 2 haftada 5-6 kilo arası verdim tatile gitmiştim.Birebir uyamıyordum ama ekmek yemiyordum ve yüzüyordum.Sonra diyet listeme ödül olarak saat 16:00da ki süt ve 4 adet bisküvi yerine yarım porsiyon sütlü tatlı eklendi ve o benim diyetimin bitişi oldu:roflol: