5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

meruse sağol canım. göründüğü kadar kolay değilmiş. çok zorladı beni..
kıslar adet oluyorum. acep ondan mı iki gündür kilom çok oynamadı ya:(( tam vaktini bulmuşum diet yapacak.. bari yarın ödem atacak bişeyler yapayım..
benim yaramazlardan biri hala uyanık babasına cee yapıyor olaya el atmazsam sabahlar valla bu cadı.. tekrar uramaya çalışırım öpğyorum hepinizi

wavy kac kilosun boyun?nekadar verdin
canım 70 kilo ile bşladım yrın sabah kaç kiloyum yazarım:)) boyum 1,59:) çok orantılıyım maşallah:))

tamam canim kolay gelsin desene aynen benimde oglusum uyumak istemiyor
yeni uyuttum birini uyuturken diğeri uyandı. kabus gibiydi.
oğlun mu var* kaç yaşında canım. bende iki tane cadı var halimi düşün. allahtan yavrumun bir tanesi beni çok üzmüyor..

adet doneminde sakin birakma kilolar asil ozaman veriliyor bittikten 2 gun sonra tartil ok
aa bunu duyduğum iyi oldu. daha sıkı sarılırım şimdi.. varya şoka giriyorum ama ya sanki 10 kilo vrmiş gibiyim. ac ep açlıktan halüsinasyonmu görüyorum:)))
kizlar iyi geceler benim kuzular sabah 6 yanima dikilirler yarin aksam gorusmek uzere
canım görüşrüz kendine iyi bak... kaç saat fark var aramızda cahilliğimi bağışla:kedi:

arkadasar bugun yumurta gunu,ahhh şu yumurtayı haşlayıp yiyeceğime ,sucuklu yapıp yesek:))şaka şaka:))2 tane hasladım bakalım ıyebılecekmıyım,bu arada kilo çizelgesini nasıl değiştirebilirim acaba bilen varsa yardım edebılırmı?herkese iyi zayıflamalar

kızlar benim sindirim sistemm çok yavaş çalışıyo yani ben şuna inanıyorum aç kalmadıgım sürece kilo veremiyorum bennnnnn.az yesemde cok yesemde olmuyo en iisi hiç yememek:bbo:

gunaydin kizlar.

wavy benim 1 oglum 1 kizim var 8 ve 7 yaslarinda sagolsunlar okadar aktiflerki zaten yatmayi sevmezler bu yaz sicaginda 6 olmadan ayaktayiz.

canim nerde yasadigini bilmiyorum ama turkiyeye gore 1 saat gerideyiz.

sakin birakmayalim diyeti benim bugun 500 gram gitmis yine coook mutlu oldum yani 6 gunde 5.5 kilo
ama verilecek daha cook.simdilik yazmiyorum kilomu utaniyorum.ama kesinlikle sen benden kat kat iyisin!

men geldiimmmm.. ilknur canım süppersinnn.
meruse canım türkiyedeyşm ben. şehiri kaldırdım bazı sıkıntılar oldu da:(
bana gelincee adet dm-önemim olduğu işçinmişdir nedir bilmiyorum. gerçi adet olacağımda şahibeli. yeni adet görmeye başladım ve olurmuyum bilmim. neyse çokm uzattım. tesellilerimi sıraladıktan sontra sadete geliyorum. 70 ile başladım ve sabah 66.5 gördüm tartıda:(( ama bana öyle güzel bir moral oldu ki bu diyet. sanki 10 kilo vermiş gibi hissediyorum kendimi. kıyafetlerimden göbişim fırtlamıyor. resmen hamile gibi görünmeye başlamıştım.. haftya tekrar yaabilirmiyim bilmiyorum . ama tek bildiğim kahvaltıda çok canım bişey istemedi. tuzsuz yağsız domates salatalık dilimledim üzerine accuk yağsız peynir öfeleyip yedim.. böyle az yemeye defvam edeceğim. takipteyim belki tekrar yaparım şuan bilemiyorum. ama herkese tavsiye ediyorum bu dieti.. herkese kolay gelsin..

meruse inşallah canım. gerçi henüz gelen giden yok. geçen ay ilk kez adet gördüm bu tarihlerde. adet gibide değildi ya neyse. o yüzden adet olabilirim diye düşünüyorum yada kendimi teselli ediyom.. ama çok memnunum 3.5 kilo bile beni çok mutlu etti.

Back
X