5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugün benim patates günümdü fırında yaptım çokta güzel oldu haşlama biryerden sorna yenmiyor...

sebze günümde ben salatalık domates kırmızı lahana biber bütün yeşil yapraklılar .....

kızlar allahın izniyle 3. haftama başlıyorumm :51: wlla bu kadar büyük bir azmi ben kendimde beklemiyorudm.dün bozdum dietimi bu sabah tartıldım 65.7 çıktım. 500 gramlık bir artış.ama olsun gider o da. bu hafta umarım 62 yi görürüm:52:

kızlar geçmiş sayfalarda kahve içebilirmiyiz die sorulmuş.şekersiz kahve ve coca cola zero serbest. ben hep içtim.kışın bu dieti diğer kızlarla yaptığımızda onalrda içti.yani korkmayın için.yahu o kadarda serbestliğimiz olsun dimi :) yalnız cola konusunda zero olanı tüketin.light cola çok fena acıktırıyor.ama zero acıktırmıyor.hatta bana spor hocam tavsiye etmişti.kendine kullanıyor.tabi ki de herşeyin fazlası zarar ama olsun bu sınırlı dietteki sınırıs zolan şeyimizde cola ile kahve olsun :54:

yeni başlayın kızlara bol azim
.benimle birlikte 2. 3. haftasına giren diğer kızlarada bol kilo vermeler diliyorum

2 hafta önce yani başladığında klon kaçtı:53:

kızlar merhaba bende bugün patatesle start verdm diyetime tam olarak 70 kiloyla başladım. öğlenden sonra zorlaşmaya başladı 2 lt su içtim ama aç karna kötü oluyo arada çok minik kaçamaklarım oldu olsun böyle gitsem yine veririm kilo herkese kolay gelsin:81:

bu diyetin özelliği karbohidrat ile protein karışmaması yourt değilde karbohidratlı bişiler ye madem dayanamıyorsun ....
sen dayanıyon mu karıştırmıyon mu dersen bende karıştırıyorum ama dediğin gibi okadarcıktan bişi olmaz yağ almayalımda vücuda birde yakmaya çalışalım az az

kızlar iyiakşamlar .nasılsınız yahuuu:3:
benim ilk günüm zor geçti. haşlanmış patates zorladı ama yinede hiç kaçamakyapmadım:66:
şimdi çay koydumi. yarın sebze günü bana fikir verin.ne yiyeyim.

fırın poşetinde sebze yapanlar var. patlıcan biber közleyenler var . ben salata yapıyorum. salatalık domates marul dereotu maydanoz bol limonlu

fırın poşetinde sebze yapanlar var. patlıcan biber közleyenler var . ben salata yapıyorum. salatalık domates marul dereotu maydanoz bol limonlu
canım sağolasın ben bide enginar haşlamayı düşünüyorum evde varda.
ama patlıcanı da kesin yaparım. bide birşey sorcam hiçmi tuz yok.

kıslarrrr beni affedinnn:17: ben diyeti öğreden sonra bosdummm:53::43:
patates kızarması,dondurma,mısır ne bulduysam yedim galibaa:56:
söz yarın başlıycam direk sebzeyle geçen sefer düğün vardı acayip gaza gelmiştim konsantre olamıyorum:95::95::95:

kıslarrrr beni affedinnn:17: ben diyeti öğreden sonra bosdummm:53::43:
patates kızarması,dondurma,mısır ne bulduysam yedim galibaa:56:
söz yarın başlıycam direk sebzeyle geçen sefer düğün vardı acayip gaza gelmiştim konsantre olamıyorum:95::95::95:
neyse canım moral bozma. yine başlarsın hangisini yapıyosun sınırlımı sınrsızmı

bence kaçamak yapmıcam diye kendini kasmak daha kötü sonuç veriyor. ufak tefek kaçamaklar diyeti tamamen bırakmayı önlüyor.tabiişırıya kaçmadan. bir lokma bir yudum gibi

ıkıncı gunumdu bugun sebze gunu hıc sevmem sebze yaa 5 kılo fazlam war ama hıc kımse destek olmuo bana...bırde aksam dayanamadım bır bardak corba ıctım ama 75 kalorıymıs sadece...bırde konserve patlıcanı yagsız tuzsuz pısırıp yarım tabak yedım sanırm bozmus sayılmam cvb yazın lutfennnnnnnnnnnnnnn :50: :14: :emir_bebek: :58:

2 hafta önce yani başladığında klon kaçtı:53:

canım 2 hafta önce 71.9 ile başladım.2. haftanın sonunda 65.2 çıktım:51:

ıkıncı gunumdu bugun sebze gunu hıc sevmem sebze yaa 5 kılo fazlam war ama hıc kımse destek olmuo bana...bırde aksam dayanamadım bır bardak corba ıctım ama 75 kalorıymıs sadece...bırde konserve patlıcanı yagsız tuzsuz pısırıp yarım tabak yedım sanırm bozmus sayılmam cvb yazın lutfennnnnnnnnnnnnnn :50: :14: :emir_bebek: :58:

canım bişey olmaz.aslında bozmuşsunda boşver.hiçbişey olmamış gbi yola devam

izin gününden sonraki ilk gün çok zor geçiyor yaww.karnımda bariz bir gurultu var:74: yürüyüşede başlayınca vücut fazla kalori istiyor.sadece düz göbeğime bakıp kendiimi frenliyorum:37:

Back
X