Hoşgelmişsen, kilolar da güle oynaya hızlıca gider inşallah.
Bu diyetin aktif ve bu kadar başarılı çalışmasının 3 sebebi var (uzman gibi oldum hehehe)
1.Şeker, yağ,tuz,un, asitli, şekerli içecekler, kaçamak kesinlikle yok. (Doğal olarak 3 beyazdan ve benzerlerinden kurtulmuş oluyoruz)
2.Tek tip beslenme. (Yani et ile pilav yani pro ile karbon birleşmiyor ya da kalsiyum ile vitamin ya da bilmemneyle bilmemne bu yüzden hazım kolaylaşıyor, yağ yakımı tek tip üzerinden hızlıca gidiyor)
3.Gün içinde aynı çeşit yemek yemek.( Yani akşama domates yediğinde, metabolizma diyecekki "bu sabah da domates yediydi, ben bunu sabah da yakmıştım, bu besini tanıyorum.Şey gibi düşünelim; birisiyle tanışıyoruz, onu tanıyana kadar, huyunu suyunu öğrenene kadar bir miktar vakit geçiriyoruz ve sonra dostluk başlıyor, bir zaman sonra başkası ile tanıştığımızda aynı süreç gene başlıyır, kimdir, nedir, huyu , suyu falan ama eski dostla tekrar karşılaşınca onu zaten tanıyor olduğumuzdan ilişki daha rahat ve akıcı gidiyor.)
Sorduğun şey 3. konuyla ilgili, sabah domates, salatalık yiyorsun, metabolizma onu tanıyor anlıyor, atıyorum ben bunları yarım saatte yakarım diyor, öğlen de öyle gidiyor ama akşama "bu yeşil madde ne ola ki? ne alaka?" diyor, ha yakmıyor mu? yakıyor tabii ama arada vakit kaybı da oluyor.O yüzden bu diyeti yapacaklar için sabah kahvaltısı en önemlisi.Sabah mideye ne sokarsak, öğle ve akşam sadece onu ya da onlardan birini alacağızki, vücut şaşırmasın, yabancı madde içine girmesin.Ha, sen akşama 3 biber yiyeceksin diye kilo vermez misin? Tabiiki verirsin, benim dediklerim dıdısının dıdısı ama uzun soluklu yapanlar bu şekilde kendilerini alıştırırlarsa, kilo verme daha hızlı gider.
Yoğurt konusunda kınayarak katılmıyorum.Yoğurt 5.günün maddesi o yüzden karıştırmış olursun ve de hazım zorlaşır, atıyorum 200 gram az kilo vermiş olursun ki bu diyette madem aç kalıyoruz bence layığıyla yapalım ve karıştırmayalım.Ben yerinde olsam; akşam da domates salatalık yerdim ama sen bilirsin tabiiki.
Hepimize kolay gelsin.