• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

off ben bu dıyetı yaparken cok halsız oluorum spor yapmak ıstemıorum yapanlar nasıl yapıo acba:26:

Merhaba ben bu diyette hic kalori hesabi yapmadim. Belki gunde bir kilo patates yada bir kg havuc yada sinirsiz ne zaman CANIM isterse meyve yedigim oldu.4. Kez uygulamama ragmen ucuncu gunumde yine iki kilo kaybettim. Bugun durumu bilmiyorum . Diyet bitince ara veriyorum dort gun falan abartmadan son kilomu korumaya calisiyorum.78 lerden simdi 69u zorluyorum.et gunu benim icin cok guc geciyor.herkeze kolay gelsin.

Merhaba ben bu diyette hic kalori hesabi yapmadim. Belki gunde bir kilo patates yada bir kg havuc yada sinirsiz ne zaman CANIM isterse meyve yedigim oldu.4. Kez uygulamama ragmen ucuncu gunumde yine iki kilo kaybettim. Bugun durumu bilmiyorum . Diyet bitince ara veriyorum dort gun falan abartmadan son kilomu korumaya calisiyorum.78 lerden simdi 69u zorluyorum.et gunu benim icin cok guc geciyor.herkeze kolay gelsin.

ben et gunnde haslama tawk yıorum cok tok tutuyo ama bugn sebze gunm maf oldm:50:

Minik bir elma bir portakal
yeşil çay
Minik bir elma bir portakal
5i1 yerde
2 litre kadar da su :)

Belki bir elma bir portakal daha yerim ilerleyen saatlerde :56:

sabah
domates salatlık azcık karnbahar
ara yeslcay
aksam domates salatlık
ara yeslcay
2 lıtre su

su we cay ıcerek aclıgımı bastırıorum ama nolursa olsn yapcm bu dıyetı we artık dıyet dıe bısı duymak ıstemıorum hayatmda cok sıkldm yaa :47:
bugun 60 tam mekık
30 yarım mekık
50 sag 50 sol yana mekık
30 popo 30 yerden cewz toplama
30 sag bacak 30 sol bacak we 30 sırt hareketı yaptm

su we cay ıcerek aclıgımı bastırıorum ama nolursa olsn yapcm bu dıyetı we artık dıyet dıe bısı duymak ıstemıorum hayatmda cok sıkldm yaa :47:
bugun 60 tam mekık
30 yarım mekık
50 sag 50 sol yana mekık
30 popo 30 yerden cewz toplama
30 sag bacak 30 sol bacak we 30 sırt hareketı yaptm

maşallah canım hep böyle olursun inşallah :nazar:

Sabah mantar domates ve soğan kavurdum yağsız tuzsuz, onu yiyeceğim birazdan.
Patatesten vazgeçip sebze günü yapmaya karar verdim bugün, çünkü yarın çalışacağım ve tok olmam gerekiyor.
Tuzsuz yemek çok zoruma gidiyo benim :1:

gunaydın:21::21::21::21: bugun et gunum haslanms tawk yıcm hatta az once yedım ıns bol hareketlı 0 kacamaksz bı gun olur:nazar:

merhaba 1 haftadır takip ediyorum yazdıklarınızı, bende yaptım bu arada. 5 günde 3 kilo vermişim, 63'düm 60 olmuşum çok sevindim. Bugün boş günüm ama fazla abartmayı düşünmüyorum, yarında çorba içerim sanırım.
Boyum kısa olduğu için 60 kilo çok kötü duruyor, bir süre ara vermeden yapacağım sizler gibi bende. Umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.

Bu arada ben en çok et gününde zorlanıyorum. Çok fazla et yiyen ve seven biri olmadığım için sabahtan akşama kadar onu yemek aşırı zorluyor, onun yerine bu hafta yumurta yedim bir sakıncası olmaz dimi?

merhaba 1 haftadır takip ediyorum yazdıklarınızı, bende yaptım bu arada. 5 günde 3 kilo vermişim, 63'düm 60 olmuşum çok sevindim. Bugün boş günüm ama fazla abartmayı düşünmüyorum, yarında çorba içerim sanırım.
Boyum kısa olduğu için 60 kilo çok kötü duruyor, bir süre ara vermeden yapacağım sizler gibi bende. Umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.

Bu arada ben en çok et gününde zorlanıyorum. Çok fazla et yiyen ve seven biri olmadığım için sabahtan akşama kadar onu yemek aşırı zorluyor, onun yerine bu hafta yumurta yedim bir sakıncası olmaz dimi?

en son gunde yumurta gunu zaten yanı hepsının bır gunu war ama blmıorum kılo wermeyı etkılermı :26:

3.gün /et günü
sabah; 1 parça tavuk shnitzel & yeşil çay
öğlen;yok

Akşama da diğer parça shnitzeli yiyeceğim.Bugün regl oldum :43: Davul gibi şiştim, en azından regl dönemi diye yiyip, tatlılara saldırıp kilo almaktansa böyle gitsin dedim.Ama vücudum şiş, elim ayağım buz kesmiş ve halsizim. Ama devam edeceğim.Bıktım bu kilolardan artık.

Et yiyemediği için yumurta tercih eden arkadaş, 2 gün sonra süt ve süt ürünleri gününde tekrar yumurta yemek yerine yoğurdu seçebilir.Hem 2 gün yumurtadan gıdaklamamış ve bıkmamış olur, hem de yoğurt yağ yaktığından güzel bir seçim olur bence.

Hepimizin günü kolay ve kaçamaksız geçer inşallah.
Darısı diğer günlerin ve yeni başlayacakların başına.

3.gün /et günü

Et yiyemediği için yumurta tercih eden arkadaş, 2 gün sonra süt ve süt ürünleri gününde tekrar yumurta yemek yerine yoğurdu seçebilir.Hem 2 gün yumurtadan gıdaklamamış ve bıkmamış olur, hem de yoğurt yağ yaktığından güzel bir seçim olur bence.

teşekkürler, aynen öyle yaptım, et gününde yumurta son günde yoğurt yedim demek ki doğru yapmışım :)

Bugün boş günüm ya bir acayip hissediyorum, hatta otomatik olarak az yedim şaşırdım. Yarın ise yağsız bir mercimek çorbası içerim tüm gün, bir hafta aç yaşayıp iki günde tüm verdiklerimi geri almak istemiyorum.

Hepimize bol iradeli günler diliyorum ;)

Back
X