• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bu metabolizmaya bağlı o zaman ben çok dikkat ettim suları içtim yeşil çayları içtim spor yaptım ama olmadı yani :31:

evet doğru söylüyorsun kişiden kişiye değişiyor kilo verme ben yemeği kestiğim zaman hemen veriyorum daha sonra çok koruyamıyorum dikkat edemiyorum bide hipotroidim o yüzden herhalde hemen alıyorum gerçi 3 5 ay koruyorumda ondan sonrası yine geri geliyor kilolar bugün mesela sadece 2 patates ve kahve içtim bol bolda su içtim bugünü iyi atlattık

hiç baçka şey yemeden sadece patattes 2.5 lt su 2 fıncan yesıl cay la gectı

ben patatesı cok rahat yedım ya nsıl dayandınız 2-3 patatese anlamıyorum benım nerden baksan 7 patates oldu ya sızın pataesler mı buyuk benımkıler mı kucuk yoksa harbıdenmı cok yedım ya su an mıdem kazınıyor

Son düzenleme:
Bende sabah tartıldım ve 88.1 geldimm
sabah 1 patates
öğlen 1 patates yedim
1 buçuk litrede su içtimm
1 finbcanda nescafe içtimm
akşamm 1 patates hakkım varr

ne olur kızlar hergünn yazalım

kizz sen burdamiydinnn?! canim bende bu diyeti yapmaya karar verdim! ha$lanmi$ patatesler hazir! yarindan itibaren uyguluyorum!

hiç baçka şey yemeden sadece patattes 2.5 lt su 2 fıncan yesıl cay la gectı

ben patatesı cok rahat yedım ya nsıl dayandınız 2-3 patatese anlamıyorum benım nerden baksan 7 patates oldu ya sızın pataesler mı buyuk benımkıler mı kucuk yoksa harbıdenmı cok yedım ya su an mıdem kazınıyor

pepetii benimde midem kazındı , ama kendimii tutmaya çalıştımm
patateslerimde çok büyük değildii
açlık geldikçe bol su içtimm
ama 1 dilimm salamda yedim akşamm
bugünn hiç fazladan birşey yemiyeceğimm

karabiber bende 4 patates yedim yarın için ne düşünüyorsun sebze olarak

almina ne olur hergün yazalımm canımmm

ben bugünn ıspanağı doğruyacağımm ve içine 1 soğanda doğramayıı düşünüyorumm az 1 tatlı kaşığı kadar salça koyacağımm amaa kavurmadan elimle ezeceğimm
çünküü benn ıspanaklı börek yaparkenn bu içten 1 kaşıkta ağzıma atarım ve çok hoşuma giderdiiaklıma böyle fikir geldii
sade haşlanmışş sevmiyorumm isveç diyetinde çok fazla yedimm böyle ve tiksindimmm
şimdi kahve içtimm kahvaltı olarakk
sabahh canım pek istemiyorr

kizz sen burdamiydinnn?! canim bende bu diyeti yapmaya karar verdim! ha$lanmi$ patatesler hazir! yarindan itibaren uyguluyorum!

leyyacımm bende neyii yapacağıma karar veremedim en son yine bunda kararr kıldımmm
başla bu sefer ne olur sende bende bozmayalım bu seferr

bende bugün başlıyorum bu diyete patateslerimi hazırlayayım yuppiii...

başla canım başlaa amaa ne olur yazalımm ya hergünn
bugünn daha motive oldumm
winstonlight yapmışş ilk sayfalarada var tek tek okudumm ve gerçekten çok güzel vermişş ebnde bozmadan devam edebilirsem edeceğimm

Bugun sebze günüydü ama ben yumurta günü yapmak istedim 2-3 yudumda süt içtim dukandakı atak gibi olsun diye çünkü dün tek patates yiyince ölcem sandım bişi olcak diye koktum pinpirik li ben:33: Millet ilaç içer korkmaz yada gün boyu çikolata yiyince korkmam ama diyet yapıomya korktum sabah 1 yumurta ve 2-3 yudumda sadece kakoo katılmıs süt

pepetii benimde midem kazındı , ama kendimii tutmaya çalıştımm
patateslerimde çok büyük değildii
açlık geldikçe bol su içtimm
ama 1 dilimm salamda yedim akşamm
bugünn hiç fazladan birşey yemiyeceğimm

canım bende mide kazıntısıyla uyudum . bugun aslında sebze günü ve ben sebze almıstım lahana ve karnıbahar çiğ yemeyi severimde biraz havuçlu falan salata yapımm dedim ama protein olsun diye yumurtaya döndüm. dün ben çok patates yyedim sevgi diye bu diyetle kilo veren arkadas varya o bi ısırıkla bır günüm gecerdi yazmıs sasırdım bern yesem danhada yerdim yaneee

benim kilo olayım cok acayip tartıda b ir sabah 71.8 cıkıyorum ertesi sabah 74.6 çıkabiliyorum zaten benim cok kabızlığım var her gün asla cıkamam..
ınsaalah daha fazla kabız olmam
ben patateslerime bol pul biber (acıyı çok severim)
bol sumak ve de nane eklıyorum mis gibi acılı acılı yiyorum çok lezzetli oluyor..
bakalım nasip vermek istiyorum kilolarımı oglum 4 yasına geldi hala ben aynı kilodayım ne ileri ne geri:D
55 olsam daha ne isterim Allahımdan..
fakat ben iki diyet arasında kaldım
birde patates diyeti var ilk 3 gün sadece patates daha sonra elma mandalina falan giriyor
ben ilk 3 gün patates yiyim diyorum ama bakalım...

selam kızlar dün patates haşlamasıyla başladım ..bugün de yogurt günü yapıcam ..çünkü meyve gününde biraz zorlanıyorum :D
inşallahh cok cok kilo veririz ..hepimize boooooooolll kilosuz günler ..

benim kilo olayım cok acayip tartıda b ir sabah 71.8 cıkıyorum ertesi sabah 74.6 çıkabiliyorum zaten benim cok kabızlığım var her gün asla cıkamam..
ınsaalah daha fazla kabız olmam
ben patateslerime bol pul biber (acıyı çok severim)
bol sumak ve de nane eklıyorum mis gibi acılı acılı yiyorum çok lezzetli oluyor..
bakalım nasip vermek istiyorum kilolarımı oglum 4 yasına geldi hala ben aynı kilodayım ne ileri ne geri:D
55 olsam daha ne isterim Allahımdan..
fakat ben iki diyet arasında kaldım
birde patates diyeti var ilk 3 gün sadece patates daha sonra elma mandalina falan giriyor
ben ilk 3 gün patates yiyim diyorum ama bakalım...

canım ya ben 15 e yakın kilo verdim ve bu son kilolarım sasırtmak için yapıyorum bu diyetide . sağlıklı beslenen biriyim ve zayıflamanın proteinle olduğuna inanıyorum dün bir gün patates yedim ve inan çok kötü hissettim süt yumurta yemeyince kesinlikle sana tavsiyem öle 3 gün patates olmaz ayrıca kilon çok seni karatay diyetine davet ediyyorum ugra bi ara bizim topiğe herseyyyiyerek zayıflıyoruz.:112: bekliyorummm

Back
X