• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ayy kızlaar çok sevindim yalnız olmadığıma :32: Bugün itibariyle ben de başlamış bulunuyorum.Geçen sene yapmıştım,sonra ara ara 2-3 gün yapıp bırakmıştım.Şimdi çok kararlıyım.Sizin de burda olmanız çok iyi oldu,birbirimize destek oluruz.Yalnız az önce listeyi tekrar okurken ne farkettim biliyo musunuz?Ben geçen sene yaptığımda tuz kullanmamıştım,tuz kullanmayın diye bir şey yazmıyormuş.Liste mi değişmiş,yoksa açlıktan ben mi göremedim :53: Tuz olmayınca patates günü kabus gibi oluyor bana,bugün birazcık kaçamak yaptım ama gerçekten tuz kullanılıyorsa az da olsa kullanırım.Sevindim yani,daha kolay geçer benim için.:51:

Son düzenleme:
Bende bugun basladim zaten 1 bucuk aydir saglikli normal beslenerek diyetteydim 6 kilo verdim hazir midem kuculmusken istahim kontrol altindayken bu diyeti denemek istedim boyum 169 kilo 60.600 le basladim bakalim , 2kilo veririm gibi geliyor hayirlisi artik:)

bugun 3 ogun yaptim her ogunumde 2 kucuk haslanmis patates yedim 3 lt su 2 fincan yesil cay 2 fincan form cayi ictim 2 kasık kiymali makarna kacamagim oldu:1:

Güzel vermişsin akapella.Ben de 3-4 kilo verebilsem yeter bana.Diğer günler değil de bu patates günü beni mahvediyo.Tansiyonum düştü yine,geçen sefer de böyle olmuştu.Dayanamayıp form fln yicem şimdi :( Bozmak ta istemiyorum.

Güzel vermişsin akapella.Ben de 3-4 kilo verebilsem yeter bana.Diğer günler değil de bu patates günü beni mahvediyo.Tansiyonum düştü yine,geçen sefer de böyle olmuştu.Dayanamayıp form fln yicem şimdi :( Bozmak ta istemiyorum.

Sakınnnn sakın heleki bu saatten sonra asla kacamak yapma yarin cok pisman olursun :) sıcaga yakin ılık su ic yavas yavas icersen mideyi kandiriyor

Bencede guzel kilo verdim;) cok mutluyum. Ama ben bolbol sporda yapiyorum( plates, fitness, yuzme) ve bebegim oldugu icin gun boyu ayaktayim is guc oyun derken

yarım saattir okuyorum konuyu ama kimse çıkıpta demiyor ben kesin sonuç aldım bir ayda ş kadar verdim , herkes diyeti uyguluyor ya yok mu kesin sonuç alan biri :S:19:

Sakınnnn sakın heleki bu saatten sonra asla kacamak yapma yarin cok pisman olursun :) sıcaga yakin ılık su ic yavas yavas icersen mideyi kandiriyor

Bencede guzel kilo verdim;) cok mutluyum. Ama ben bolbol sporda yapiyorum( plates, fitness, yuzme) ve bebegim oldugu icin gun boyu ayaktayim is guc oyun derken

Gece kötü olurum diye korkuyorum...Ben de yürüyüşe başladım.Bir de öyle bi dönemde başladım ki diyete,tam da regl dönemim.Ama bi kaç gün sonrayı düşününce onun vermiş olduğu ödem de gidince güzel olur gibi geliyor:)))

yarım saattir okuyorum konuyu ama kimse çıkıpta demiyor ben kesin sonuç aldım bir ayda ş kadar verdim , herkes diyeti uyguluyor ya yok mu kesin sonuç alan biri :S:19:

pcositem,konuyu açan arkadaş güzel kilo verdiği için paylaşmış zaten.Bir arkadaş vardı nickini hatırlamıyorum şimdi ama bu diyetle baya güzel kilo vermiş ve hatta fotoğraflarını koymuştu.Ben de geçen sene yaptığımda yaklaşık 3 kilo vermiştim,daha sonra dikkat etmediğim için geri aldım o ayrı.Sayfanın başında liste de olması lazım,diyete kaç kiloyla başlayıp kaç kiloyla bitirdiklerini yazan arkadaşlar da vardı.Daha ne olsun:)

Ayy kızlaar çok sevindim yalnız olmadığıma :32: Bugün itibariyle ben de başlamış bulunuyorum.Geçen sene yapmıştım,sonra ara ara 2-3 gün yapıp bırakmıştım.Şimdi çok kararlıyım.Sizin de burda olmanız çok iyi oldu,birbirimize destek oluruz.Yalnız az önce listeyi tekrar okurken ne farkettim biliyo musunuz?Ben geçen sene yaptığımda tuz kullanmamıştım,tuz kullanmayın diye bir şey yazmıyormuş.Liste mi değişmiş,yoksa açlıktan ben mi göremedim :53: Tuz olmayınca patates günü kabus gibi oluyor bana,bugün birazcık kaçamak yaptım ama gerçekten tuz kullanılıyorsa az da olsa kullanırım.Sevindim yani,daha kolay geçer benim için.:51:
bende yalnız olmadığıma çok sevindim dün gayet güzel geçti sıfır kaçamaksız toplamda 6 tane patates yedim 2lt su içtim 1 bardakda yeşil çay içtim ve sabah tartıldım sonuç süper valla tuz kesinlikle yok nerde okudun öyle birşeyi ben patatesi azcık karabiber katıyorum yenilmeyecek gibi değil

tansiyon düşüklüğü bendede oluyor şu an gözümün önü kararıyor ama yılmak yok yola devam yedinmi yoksa kız sakın yeme

ben varım daha öncede yapmıştım ilk yaptığımda 4 kilo vermiştim iki hafta ara verdim tekrar yaptım 3.5 kiloda o zaman vermiştim yani toplamda 7.5 kilo verdim ve 1 sene geçmesine rağmen sadece 1 kilosunu aldım daha ne bekliyoruz bence süper birşey vermem gereken 4 kilom var onuda verdimmi tamam:1::1:

bende başlamak istiyorum arkadaşlar.bugün gördüm listeyi yoksa bugünden başlardım.hem yarın tartılayım hemde diyet listemi hazır edeyim.inşallah başarılı olurum.:34:

Bende bugün başlamış bulunmaktayımm sevgili kk dostlarım boy 1.63 kilo 52.7 göbek ve kalçadan gitmesi ümidiylee tek tekk yazıcam günlük raporları bildirriim :D patateslerimi sabahtan haşladım ve yemeye başladımm :D HERKESE KOLAY GELSİNN

bugün 2. günüm biraz zor geçiyor tansiyonum düşüyor galiba ama pes etmeyeceğim sabah bol yeşillikli salata yaptım pek canım istemedi şimdi biraz yedim iyi geldi

herlade mucize bekliyorum , sinirliyken yazmışım heralde :17: :17: pardon hihihi :1:

Problem değil canım:)Başla sen de birlikte devam edelim.

bende yalnız olmadığıma çok sevindim dün gayet güzel geçti sıfır kaçamaksız toplamda 6 tane patates yedim 2lt su içtim 1 bardakda yeşil çay içtim ve sabah tartıldım sonuç süper valla tuz kesinlikle yok nerde okudun öyle birşeyi ben patatesi azcık karabiber katıyorum yenilmeyecek gibi değil
tansiyon düşüklüğü bendede oluyor şu an gözümün önü kararıyor ama yılmak yok yola devam yedinmi yoksa kız sakın yeme
:1:

Canım 1. sayfada tuz yok yazıyor mu?Ben göremedim herhalde açlıktan :1: Neyse zaten çok kullanmıyorum.Ayy valla gece dayanamadım ben yeşil çayımı içerken yanında 1 paket formu götürdüm:9: Bu ara egom çok fena ya ne sabah erken uyandırıyo beni ne diyet yaptırıyo bütün suç onun benim suçum yok.2 kaşık sebze yemeği yanında da domates salatalık marul fln yedim ben de.Bugün rahat geçer hatta diğer günler de rahat geçer artık benim için.Bu diyeti yaptıktan sonra haşlama patatesi uzuun bi süre görmek istemiyorum.

Canım 1. sayfada tuz yok yazıyor mu?Ben göremedim herhalde açlıktan :1: Neyse zaten çok kullanmıyorum.Ayy valla gece dayanamadım ben yeşil çayımı içerken yanında 1 paket formu götürdüm:9: Bu ara egom çok fena ya ne sabah erken uyandırıyo beni ne diyet yaptırıyo bütün suç onun benim suçum yok.2 kaşık sebze yemeği yanında da domates salatalık marul fln yedim ben de.Bugün rahat geçer hatta diğer günler de rahat geçer artık benim için.Bu diyeti yaptıktan sonra haşlama patatesi uzuun bi süre görmek istemiyorum.[/QUOTE]

bencede açlıktan öyle algılamışsın tuz kesinlikle yok benim tuzla pek aram yok zaten o yüzden pek zorlanmıyorum ama yarın tavuk günü onda çok zorlanıyorum tavukla pek aram iyi değil benim için yarın zor geçecek ama birşekilde yapacağım :44::44:

Herhalde öyle olmuş:) Halbuki geçen sene yaptıklarımda tuz yoktu. Benim de en sevdiğim gün yarın tavuk yicem:) Çok severim.Sen tavuk yemek zorunda değilsin ki istediğin et ürünlerinden birini seçebilirsin.Köfte fln yiyebilirsin mesela.Benim de kırmızı etle pek aram olmadığı için tavuk tercih ediyorum,baharatlı fln yapıyorum güzel oluyor.Yoksa sade hasşlama fln ben de yiyemem.Bu arada tartıldım dedin ne kadar gitmiş?

Son düzenleme:
Herhalde öyle olmuş:) Halbuki geçen sene yaptıklarımda tuz yoktu. Benim de en sevdiğim gün yarın tavuk yicem:) Çok severim.Sen tavuk yemek zorunda değilsin ki istediğin et ürünlerinden birini seçebilirsin.Köfte fln yiyebilirsin mesela.Benim de kırmızı etle pek aram olmadığı için tavuk tercih ediyorum,baharatlı fln yapıyorum güzel oluyor.Yoksa sade hasşlama fln ben de yiyemem.Bu arada tartıldım dedin ne kadar gitmiş?

tavuğu nasıl yapıyorsun ben geçenkinde haşlama yapmıştım çok zorlanmıştım 63 kiloyla başladım sabah 61.700 geldim yani 1300 gr gitmiş iyi değilmi bence süper moralim yerine geldi :46::46:

ya kızlar benim kafama yattı dünden beri okuyorum yazılanları, anneme söyledim oda başlıcak yarın ama benim aöf vizeler var haftaya! şimdi kasmak istemiyorum 9 nisanda başlıcam ama :D kessinn! ve sonuçlarını yazıcam :D kilo verenleri çok merak ediyorum tekrar almışlarmı hepsini, tek gıda yiyosun ya ! alınır tekrar diolar ???

ya kızlar benim kafama yattı dünden beri okuyorum yazılanları, anneme söyledim oda başlıcak yarın ama benim aöf vizeler var haftaya! şimdi kasmak istemiyorum 9 nisanda başlıcam ama :D kessinn! ve sonuçlarını yazıcam :D kilo verenleri çok merak ediyorum tekrar almışlarmı hepsini, tek gıda yiyosun ya ! alınır tekrar diolar ???

ben varım canım yazdıklarımı okuduysan 1 sene önce yapmıştım ve sadece 1 kilo aldım yetmezmi ve vermem gereken 4 kilom var onuda verirsem süper olacak kesinlikle yapabilirsiniz bence erteleme biran önce başla derim

ben varım canım yazdıklarımı okuduysan 1 sene önce yapmıştım ve sadece 1 kilo aldım yetmezmi ve vermem gereken 4 kilom var onuda verirsem süper olacak kesinlikle yapabilirsiniz bence erteleme biran önce başla derim

ya benim der çalışırken bişiler atıştırma alışkanlığım var hep böle sınav dönemlerimde. boyum 1,72 kilom 62-63 . ama bütün birikme kalçalarda. belim çok ince üstüm zayıf. öle çok kötü durmuyo ama orantısız duruyo yani. bi ara 57 ydim. tekrar öle olursam süper olcak. ama söz nigar. 9unda başlıcam :) annemede yarın başlaması için baskı yaptım psikolojik :)

ya benim der çalışırken bişiler atıştırma alışkanlığım var hep böle sınav dönemlerimde. boyum 1,72 kilom 62-63 . ama bütün birikme kalçalarda. belim çok ince üstüm zayıf. öle çok kötü durmuyo ama orantısız duruyo yani. bi ara 57 ydim. tekrar öle olursam süper olcak. ama söz nigar. 9unda başlıcam :) annemede yarın başlaması için baskı yaptım psikolojik :)

benimde altta hiçbirşey yok bütün fazlalıklar üst bölgemde dediğin gibi çirkin duruyor o zaman sınavdan sonra bekliyoruz bu arada hangi bölümde okuyorsun bende açıköğretim okuyorum

Back
X