• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar,
ben bugün başladım diyete yarını bekleyeedim bugün evdeyim diye çünkü o patatesler soğuyunca insanın boğazından geçmiyor. İnşallah işe yarar normal diyetlerle bu kadar kg yu birden veremiyorsun. Benim hedefim 5 kg zaten bu diyeti de 2 sene önce yapmıştım. 4 gün yaptım buna rağmen 3-3.5 kg vermiştim birde ben az da olsa tuz ekliyorum yediklerime düşük tansiyon problemim var. Herkes vermek istediği kg ları verir inşallah. Giden kg lar olsun keyfimiz artsın :)

ben büğün kahvaltımı yaptım 3 küçük patatesle pul biber ve nane attım yeşil çayla beraber güzeldi bakalım sonuclar ne olcak inş geri almayız :)

kızlar ben daha önce bu diyeti denedim ama yapamadım çok zor bi diyet değil ama iradem zayıf akşam yaptığım güzel yemeklere dayanamayıp bozdum bugün tekrar deniyorum bu sefer kararlıyım çünkü vermem gereken kilo çok birbirimize destek olursak başarırız 3 patates haşladım bitanesini yiyebildim sabah bi bardak sirkeli su içtim şimdilik iyi gidiyo akşamı atlatırsam bozmam daha patatesi sevdiğim için zorlanmıyorum tuzu da fazla aramam olacak bu iş başlangıç kilom 80 şimdilik beğenmediğim 75 kilo hedefim bu arada 5 aylık oğlum var aç kalmadığım için emzirmeyi etkileyeceğini düşünmüyorum

bu hafta kimse başlamadımı bu diyete ? başlayan varsa paylaşalım arkadaşlar

merhaba arkadaşlar, bende yarın başlayacağım bu diyete. dün akşam okudum forumu evde patates olmadığından bugün başlayamadım. inşallah durmuş olan kilo verimimi artırır. bayrama kaynımın düğünü var ozamana kadar ne kadar kilo verirsem elbise üstümde okadar güzel durur diye düşünüyorum. :)

kızlar ben daha önce bu diyeti denedim ama yapamadım çok zor bi diyet değil ama iradem zayıf akşam yaptığım güzel yemeklere dayanamayıp bozdum bugün tekrar deniyorum bu sefer kararlıyım çünkü vermem gereken kilo çok birbirimize destek olursak başarırız 3 patates haşladım bitanesini yiyebildim sabah bi bardak sirkeli su içtim şimdilik iyi gidiyo akşamı atlatırsam bozmam daha patatesi sevdiğim için zorlanmıyorum tuzu da fazla aramam olacak bu iş başlangıç kilom 80 şimdilik beğenmediğim 75 kilo hedefim bu arada 5 aylık oğlum var aç kalmadığım için emzirmeyi etkileyeceğini düşünmüyorum

kolay gelsin bende patatesi severdim sabah ii oldu ama şimdi yarım patates anca yedim soğunca ii olmadı neyse inş akşamı etcez az kaldı :) bende 78.5 le başladım benim ilk hedefte 75 inş oluruz :) suda 1 litre ancak içtim..

merhaba arkadaşlar, bende yarın başlayacağım bu diyete. dün akşam okudum forumu evde patates olmadığından bugün başlayamadım. inşallah durmuş olan kilo verimimi artırır. bayrama kaynımın düğünü var ozamana kadar ne kadar kilo verirsem elbise üstümde okadar güzel durur diye düşünüyorum. :)

kolay gelsin ozman yapacaz inş :)

kolay gelsin bende patatesi severdim sabah ii oldu ama şimdi yarım patates anca yedim soğunca ii olmadı neyse inş akşamı etcez az kaldı :) bende 78.5 le başladım benim ilk hedefte 75 inş oluruz :) suda 1 litre ancak içtim..

sağol sanada kolay gelsin ben soguk yiyemem o yüzden az az haşladım su fazla içemedim akşam yemeğede papetes püresi yaptım değişik yemek olmasın diye sanırım bu sefer bozmam hiç zorlanmadım bakalım sebze günü nasıl geçecek

2.haftayı yapıyorum.çok acıksamda ,evdeki yemekleri çok yemek istesemde şu hırsım var ya beni bir türlü yolumdan vazgeçirmiyor.kafama koydum 3 kilo zayıflayacam.bugün patates haşladım ve yeşil çay içtim.tabii bir de su.yarına da bir kase salata yaptım,domates,salatalık,nane,maydanozlu.bütün gün bu menüyü yiyecem.geçen hafta közlenmiş biber ,patlıcan ,domates yapmıştım,bu hafta farklı olsun istedim umarım listenin dışına çıkmam.

2.haftayı yapıyorum.çok acıksamda ,evdeki yemekleri çok yemek istesemde şu hırsım var ya beni bir türlü yolumdan vazgeçirmiyor.kafama koydum 3 kilo zayıflayacam.bugün patates haşladım ve yeşil çay içtim.tabii bir de su.yarına da bir kase salata yaptım,domates,salatalık,nane,maydanozlu.bütün gün bu menüyü yiyecem.geçen hafta közlenmiş biber ,patlıcan ,domates yapmıştım,bu hafta farklı olsun istedim umarım listenin dışına çıkmam.

ah şu hırs irade birazda bana uğrasaya fazla iştahlı biri değilim ama kendimi kısıtladığımda canım herşeyi çekiyo herşey çok güzel gelyo

evett 2. günümüz bolca salata yaptım marul ,maydonoz ,dere otu, roka , domates ve salatalıkla başladım güne allah akşama kavuşturmayı nasip etsin dün benim için zordu sürekli midem bulandı su içtikçe :( ama hamd olsun bitti :)

yarın içinde ızgarada tavuk düşünüyorum :)

merhaba kızlar dün ikinci günümdü sebze günümde salata ve domatesli patlıcan yedim tabii yağsız bugün et günüm ızgara tavuk yiyorum hiç tartılmamak gerek ama ben 2 gün sonunda dayanamadım 1.8 kg vermiş bulunmaktayım. Şu 3 günde de 2 kg versem süper olacak.

bende sebzeleri közledim pek doyurucu omuyo çabuk açıktım dün daha iyiydi benim için sabah tartıldım gide gide 500 gram gitmiş hiç yoktan iyidir gitsin artık şu kilolar akşamada börek var bugün çok zor olacak:((
:56:

arkadaşlar ben devam edemedim ve diyeti bozdum cok kötü migdem bulandı basım döndü sanırım benim bünyem kaldırmıyor tek ögün beslenmeyi aclık yoktu ama halsizlik bulantı vardı yapan arkadaşlara basarılar dilerim istediğiniz kilolara gelirsiniz inş :)

Bugün sabah,öğle,akşam olmak üzere 3 öğün domates,biber,salatalık,nane,maydanozdan oluşansalata yedim.saat 6.30dan sonrada bişey yemedim.şu an itibariyle çok açım ama yarın sabahı bekliyorum.az önce BİM den aldığım ızgaralık tavukları sosa buladım ve ızgarada pişirdim, sabaha hazır olsun diye.yani yarında ızgara tavuk yiyecem.kolay geçer diye düşünüyorum

Son düzenleme:
bende başlıyorum yarın 5 gün yapıcam kararlıyım bu sefer hatta şuan patateslerim haslanıyo sabah başlıyorum tartılaraak vermek istiyoruuummmmm acilennn hadi birlikte yapalım birbirimize destek olalım

bende başlıyorum yarın 5 gün yapıcam kararlıyım bu sefer hatta şuan patateslerim haslanıyo sabah başlıyorum tartılaraak vermek istiyoruuummmmm acilennn hadi birlikte yapalım birbirimize destek olalım

dünki sebze gününde bi dilim börek yememe rağmen sabah 700 gram daha gitmişti az gidiyo ama hoşuma gitti zorlanmadım daha bugun et günü yerine meyve yiyorum canım et yemek istemedi tavuğumda yoktu sabah çok acıkınca meyve yedim tavuğu aldım yarında tavuk günü yapıcam artık kurtulalım kilolardan

Back
X