- Konu Sahibi incilideniz
- #17.201
Ben de yarın 67 kilo ile başlıyorum. Umarım dayanabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 70kg ile başladım bugün 4. Gün sabah 66.4 kg çıktım çok mutluyum ve diyet kortugum kadar zor geçmiyor
Bende 70kg ile başladım bugün 4. gün sabah 66.4 kg çıktım çok mutluyum ve diyet kortugum kadar zor geçmiyor
kızlar bunu ben de yapmaya başladım bugün. esti birden deneyeyim dedim.
Bugün patates günü haliyle, kendime yaptığım patateslerden size bi önerim var patates günleri için. bir seferinde köri, bir seferinde taze fesleğen, bi seferinde taze biberiye kekik ekleyebilirsiniz. hem aromalarından dolayı aynı şeyi yiyor gibi hissetmezsiniz hem de lezzetli oluyor.
ben 60 kg ile başladım, boyum 168 zaten 4-5 kg bir şey vermek istiyorum. bakalım ne olacak sonuç.
bende yarın başlıyorummmmmmmmmmmm
başlangıç kilom 70 diyelim düz olsun 69 kusuratlı bişiydi en son şimdi iftar sonrası tartılmak istemiyorum
söz veriyorum gün gün yazacagım lütfen sizde yazın en azından sonuçları yazın
umut oluyo insanlara inanın bana...
kilolu olmak nekadan zormuş bee![]()
Canim benim bugun ilk gunum bitti zaten7den sonra bisey yemiyorum 68 kiloyla basladim 67 kusuratliydi benimde ama ben 5 gunun sonunda tartilicam simarip yada moralimi bozup kacamak yapmiyim:)
sonunda tartıda 53.100 gram gördüm gözlerim pörtledi resmen birkaç gündür abimin merak edip aldığı ama beğenmediği taze zencefili elmayla kaynatıp içiyorum onunmu faydası oldu acaba diyetten sonra kilom sabit kalmıştı çünkü.. 52 ye az kaldı ^^