• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 günde duygular değişir mi

sarılmanın kötü bir şey olduğunu bilmiyodum kusura bakmayın :)
anlamak istediğin gibi anladığın için bunu yazman normal tabiki.sarılmak kötü bişeymi demişte arkadaş?ilk günden bu kadar yakın olmayı yanlış görmüş.beklentiler farklılaşıyor..sevişeceksek buluşalım demiş adam ama sen sesimi başkasına benzetmiş diye üzülmüzsün ne acı

Tanıştığınız ilk gün mü sarmaş dolaş gezdiniz bunu anlamadım ? Sonra okurken çocuk kesin gay dedim ama sonuna yaklaşınca adamın sapık olduğunu anladım. Sizi kendine bağladı ki biz kızlar buna baya açığız sonra da beni istiyosan benim ol diyerek bağlılığınızı sönürmeye çalışıyor. Aman canım uzak dur

Takma ya 5 milyar erkek var. Kendine yakışanı bulursun, elalemin dengesizi için canini sikmana dahi değmez. Mesaj dahi atma, tam dönek adam tipi, o koşsun peşinden ilgim bitti felan de hatta. Kahrolsun. :KK53:

Bilmiyorum mu dediniz!
O halde sorun ne bilmemek mi

Cinsel birliktelik de bulundu iseniz rol yapmasına gerek kalmadigini düşünmüş olabilir? Ya da hızlı başlamış hızlı bitmiş? Her 2 ihtimalle de buda sana ders olsun öyle hemen güvenme, umut bağlama, kendini kaptırma! Yoksa yine üzülebilirsin. ..

önce seviyorum sonra sevmiyorum demek bana göre dürüstlük olmuyor
kisi 5 gunde seni seiyorum demis ama kimse oyle 5 gunde sevmez. Sadece basta hoslanma olur. Siz inanmissin sanirim ama kendinize bir sorun.. siz 5 gunde sevdiniz mi? sizin hissettikleriniz hoslanma degil mi? bosverin.. sonucta bastan nasil biri oldugu anlasilmis.. hic kafa yormayin.

şimdi bazı üyeler bana kızacak biliyorum ama...
5 günü hiç irdelemeden
arkadaşın tanıştırdığı çocukla ilk gün "sarıldık, el ele yürüdük" nasıl birşey ya?
yani ben yeni neslin ne ilişkileri bu kadar basitleştirmelerini, ne de çok değerli olan sevgiyi bu kadar basit birşeymiş gibi düşünmelerini hoş karşılayamıyorum.
Gecen de Ask doktorunu izledim.. artik cikma teklifi kalmadi.. gencler tanisip birbirinden hoslanip direk elele tutusuyorlar ve iliski basliyor diyordu... zaman degisti artik :)

5 gunde degismedi.... Zaten duygulari yokmus rol kesiyormus sıkılmış sonundada amacini soylemis sadece sevismek istiyorum diye sende boyle birseyi terslemek yerine bilemiyorum diyebiliyorsun 5 gundur tanidigin insana.. gozunde iyice ne konumuna geldin biliyomusun istemem yan cebime koy naza cekiyor acikca yazamadim yine ban yemiyelim neyse belkide gercekten oyle birisin bilemicem buda beni enterese etmez ama duygusalliktan yakindigin icin soyluyorum ayrica sarilip uyuusaydiklar eskide kaldi hala o lafi romantizmm mi saniyorsun kendine gel bu kadar mi erkege ihtiyacin var 5 gunluk birine baglanip kahrolabiliyorsun bu kafayla devam edersen canini yakarlar

Arkadaşlar merhaba uzatmadan direk konuya giricem. Yazım hataları için şimdiden özür dilerim hızlı yazmaya çalışıyorum. Ben iki üç hafta kadar önce arkadaşım aracılığıyla bi çocukla tanıştım. Biz bununla görüştük ve o gün çok güzel geçti. Sarıldık el ele yürüdük ve tekrar görüşelim dedik. Her şey çok güzel gidiyodu bana çok güzel mesajlar atıyodu. "Senin başkasıyla olma ihtimalin bile korkutuyo" vs. diyodu. Böyle konuşurken 5 gün sonra bana "ben duygusal şeylerden hoşlanmıyorum, kimseye karşı bişey hissedemiyorum" dedi. Haliyle şok oldum hatta dedim ki "ben kötü bişey mi söyledim sana bilmeden", "hayır tamamen benimle alakalı" dedi. Ben de "o zaman bana niye hoşlandığını söyledin" dedim, "sesini birine benzettim" dedi. "Sevişeceksek buluşalım duygusal bir şey istemiyorum" dedi. Ben de "bilemiyorum" dedim. Ve şu an konuşmuyoruz ve beni zerre umursamıyo. Bana "seni çok özledim, sen benim için özelsin, sana değer veriyorum, şu an yanyana sarılıp uyumak vardı" diyen kişi şu an benle konuşmuyo, beni düşünmüyo. Ve bu da beni kahrediyo. Oysa ki ben ondan gerçekten çok hoşlanmıştım. 5 günde her şeyi tepetaklak etti resmen. 5 günde bi insanın duygusu nasıl değişir ki? Bana utanmadan "sesini birine benzettim" diyo. Gerçekten gurur denen bişey olmasa yüz kere mesaj atmıştım şu an ama kendimi zor tutuyorum. Dayanılacak gibi değil artık düşünmekten kafayı yicem. Nolur bana akıl verin.

Cidden cok merak ettim, mahsuru yoksa, yaslariniz kac?

Ayyyy kusura bakmayin ama ben cok guldum bu duruma Seviseceksek bulusalim ne yaaa? Hadi onu gectim "bilemiyorum" ne demek ??? :110:o_O

Ilk bulusmanizda sarildiniz falan...
Cocuk sizi hafif kiz sanmis net. Uzak durun bu adamdan ve olursa diye diyorum siradaki iliskide kendinizi ilk tanistiginiz gundenkoyuvermeyin bir agirliginiz olsun canim.

Biz esimle 3 yil ciktik bu arada da bazi yakinlasmalar olmadi degil, bazen psikopata baglayinca falan kendi kendime diyorum ki acaba bu cocuk zorunlu mu hissetti keske hic dokunmasaydim falan

Sirf bu gibi seyler hissetme diye soyluyorum agirdan sat kendini sakin ha sakin kullanmasina izin verme.

Ne güzel işte. Kandırmaya çalışmadan direk söylemiş niyetini. Ama BİLMİYORUM cevabı bana çok enteresan geldi. Öyle sevişirim kendime aşık ederim diye düşünüyorsan o fikri at kafandan. Beş gün içinde sen de çok bağlanmamışsındır herhalde. Def et gitsin.

Bana "seni çok özledim, sen benim için özelsin, sana değer veriyorum, şu an yanyana sarılıp uyumak vardı

wuhhhhuuu çok hızlı başlamışsın. 2-3 hafta da tanıdığın biriyle. Hemen sarmaş dolaş el ele gezmeler. Birlikte uyuma fantazileri falan.
Adam seninle sevişmenin derdindeymiş. Dile de getirmiş.
Hala neyin peşindesin?

Adam durust falan degil amaci sevismek. Acikca soylemis cunku sıkılmış duygusal modda ugras vermekten. Onceki duygulari da palavraydi birden seks diyemeyecegi icin sevgili ayagi yapmis.

Arkadaşlar merhaba uzatmadan direk konuya giricem. Yazım hataları için şimdiden özür dilerim hızlı yazmaya çalışıyorum. Ben iki üç hafta kadar önce arkadaşım aracılığıyla bi çocukla tanıştım. Biz bununla görüştük ve o gün çok güzel geçti. Sarıldık el ele yürüdük ve tekrar görüşelim dedik. Her şey çok güzel gidiyodu bana çok güzel mesajlar atıyodu. "Senin başkasıyla olma ihtimalin bile korkutuyo" vs. diyodu. Böyle konuşurken 5 gün sonra bana "ben duygusal şeylerden hoşlanmıyorum, kimseye karşı bişey hissedemiyorum" dedi. Haliyle şok oldum hatta dedim ki "ben kötü bişey mi söyledim sana bilmeden", "hayır tamamen benimle alakalı" dedi. Ben de "o zaman bana niye hoşlandığını söyledin" dedim, "sesini birine benzettim" dedi. "Sevişeceksek buluşalım duygusal bir şey istemiyorum" dedi. Ben de "bilemiyorum" dedim. Ve şu an konuşmuyoruz ve beni zerre umursamıyo. Bana "seni çok özledim, sen benim için özelsin, sana değer veriyorum, şu an yanyana sarılıp uyumak vardı" diyen kişi şu an benle konuşmuyo, beni düşünmüyo. Ve bu da beni kahrediyo. Oysa ki ben ondan gerçekten çok hoşlanmıştım. 5 günde her şeyi tepetaklak etti resmen. 5 günde bi insanın duygusu nasıl değişir ki? Bana utanmadan "sesini birine benzettim" diyo. Gerçekten gurur denen bişey olmasa yüz kere mesaj atmıştım şu an ama kendimi zor tutuyorum. Dayanılacak gibi değil artık düşünmekten kafayı yicem. Nolur bana akıl verin.

Size utanmadan sevişeceksek buluşalım demiş.
Sesini birine benzettimden daha ağır bu..
İlk günden sarılıp elele gezerseniz bunu her tanıştığınızla yapmış olduğunuzu düşünebilir.
Sorduğu o çirkin soruya bilemiyorum diyerek cevap verdiğiniz için de bu konuda kararsız olduğunuzu düşündürtmüşsünüz adama...
O an terkedip onunla ilgili herşeyi silmeniz gerekmiyor muydu?

5 günde adamın duyguları değişmemiş ki, adam istediğini açık açık belli etmiş, sen de "bilemiyorum" diyince, geri çekmiş kendini. Eğer istediğin cinsel birliktelikse, olumlu cevap verirsen biraz daha huyuna suyuna gider. Olumsuz cevap verirsen, umursamamaya devam eder. Ama adamın hali ile tavrı ile ilgili bir sorun göremiyorum ben anlattıklarınıza bakınca..

Back
X