Herşeyi bu kadar büyütüyo musunuz?Kv bugün 5 günlük köyüne gidiyor. Eşimde yolcu edip Gül güle demeye gidecekmiş. Hacca gider gibi aile boyu yolcu etmenin mantığı ne biri bana açıklayabilir mi? Sinirlerim iyice gerildi nefretim artmaya başladı. 5 günlük gurbete mi gidiyor herkes seferber oldu yolcu etmek için !!!!
Kv bugün 5 günlük köyüne gidiyor. Eşimde yolcu edip Gül güle demeye gidecekmiş. Hacca gider gibi aile boyu yolcu etmenin mantığı ne biri bana açıklayabilir mi? Sinirlerim iyice gerildi nefretim artmaya başladı. 5 günlük gurbete mi gidiyor herkes seferber oldu yolcu etmek için !!!!
Siz onun ailesiyle olan ilişkilerine karışmayın o da sizinkine karışmasın.Sizlik birşey yokki burda.Gel de zorla anamı sende yolcula mı dedi?Ben ailem için bir şey yapınca ne kadar ailene düşkünsün oluyorum o yapınca normal. 5 gün için uğurlamanın neresi normal? Üstelik aramız 40 km.
Sana hak verıorm canım kım ne derse desinKv bugün 5 günlük köyüne gidiyor. Eşimde yolcu edip Gül güle demeye gidecekmiş. Hacca gider gibi aile boyu yolcu etmenin mantığı ne biri bana açıklayabilir mi? Sinirlerim iyice gerildi nefretim artmaya başladı. 5 günlük gurbete mi gidiyor herkes seferber oldu yolcu etmek için !!!!
Canım sen neden bu kadar gerildin. Seni de çağırsalar neyse ne de eşin kendi gidiyor anladığım. Hem bayramda görmeyecekse bayramını da kutlamak istemiştir.
Bak başka haklı sebebplerle sinirlisin. Onlar yerine böyle şeylere takılır söylenirsen haklı sebeplerinde de ciddiye alınmazsın. Bu tip konulara takılmamaya çalış. Aslında hepsi bir kaç günün gerginliği yüzünden ortaya çıkan şeyler. Çatacak yer arıyorsun ama sen hakız çıkarsın yapma.
Sana hak verıorm canım kım ne derse desin
Eşinizin ailesine sinir oluyorsunuz sanırım bu yüzden her şey bu kadar gözünüze batıyor... Eşinizle aranız açılmasın belli etmeyin bence bunları.
İşim vardı dersin.Bu kadar takman kendine zarar.Sal gitsin yahu biraz rahat ol.Sana dokunmasınlar da kendileri naparsa yapsın.Burda kp kv den nefret eden bir tek benmişim gibi konuşuluyor ama herkes atıp tutuyor her konu aldatma üzerine mi olmak zorunda benim derdim de eşimin ailesi zamanında söylenen sözler. Şimdi ben gitmicem arayıp ağlayacak ühüüüüüü niye gelmedin ben çok önem veririm diye. İyice sinirlenicem iyice gerilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?