5 günlük!

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Kv bugün 5 günlük köyüne gidiyor. Eşimde yolcu edip Gül güle demeye gidecekmiş. Hacca gider gibi aile boyu yolcu etmenin mantığı ne biri bana açıklayabilir mi? Sinirlerim iyice gerildi nefretim artmaya başladı. 5 günlük gurbete mi gidiyor herkes seferber oldu yolcu etmek için !!!!

Herşeyi bu kadar büyütüyo musunuz?

Ben ailem için bir şey yapınca ne kadar ailene düşkünsün oluyorum o yapınca normal. 5 gün için uğurlamanın neresi normal? Üstelik aramız 40 km.

Bu mu dert oldu şimdi? gitsin adam yolcu etsin problem ne?

Canım sen neden bu kadar gerildin. Seni de çağırsalar neyse ne de eşin kendi gidiyor anladığım. Hem bayramda görmeyecekse bayramını da kutlamak istemiştir.
Bak başka haklı sebebplerle sinirlisin. Onlar yerine böyle şeylere takılır söylenirsen haklı sebeplerinde de ciddiye alınmazsın. Bu tip konulara takılmamaya çalış. Aslında hepsi bir kaç günün gerginliği yüzünden ortaya çıkan şeyler. Çatacak yer arıyorsun ama sen hakız çıkarsın yapma.

Ben ailem için bir şey yapınca ne kadar ailene düşkünsün oluyorum o yapınca normal. 5 gün için uğurlamanın neresi normal? Üstelik aramız 40 km.
Siz onun ailesiyle olan ilişkilerine karışmayın o da sizinkine karışmasın.Sizlik birşey yokki burda.Gel de zorla anamı sende yolcula mı dedi?
Adam anasını yolcu eder ya da etmez kime ne

Sana hak verıorm canım kım ne derse desin

Dile getirmiyorum kendi kendimi yiyorum bir de buraya yazıyorum işte. Söylesem aklımda bütün bu geçenleri yine onlar haklı olacak.

Sana hak verıorm canım kım ne derse desin
Burda kp kv den nefret eden bir tek benmişim gibi konuşuluyor ama herkes atıp tutuyor her konu aldatma üzerine mi olmak zorunda benim derdim de eşimin ailesi zamanında söylenen sözler. Şimdi ben gitmicem arayıp ağlayacak ühüüüüüü niye gelmedin ben çok önem veririm diye. İyice sinirlenicem iyice gerilicem

Eşinizin ailesine sinir oluyorsunuz sanırım bu yüzden her şey bu kadar gözünüze batıyor... Eşinizle aranız açılmasın belli etmeyin bence bunları.
Evet aile boyu hepsinden nefret ediyorum sevmem için hiç bir sebep vermediler bana bende nefret etmek için bir çok sebep buldum.

İşim vardı dersin.Bu kadar takman kendine zarar.Sal gitsin yahu biraz rahat ol.Sana dokunmasınlar da kendileri naparsa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…