5 günlük!

Sevmiyor olabilirsiniz, kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama bu kadar herseye takilmak önce size, sonra esinize ve nihayetinde evliliginize zarar verir. Takilmayin. Bosverin. Evlendiginiz kisi yumurtadan çıkmadı bunu kabul edin. Kabugu begenmeseniz de sonucu değiştirmezsiniz.

Parayı hesabına yatırttı köyle arsa almaya gidiyo..
Aha hiç aklıma gelmedi valla olabilir dün karar verdi zaten gitmeye. Vay cadaloz olabilir hak vermedim değil. Pislikler!!!! Kendi oğlu düşünsün ben anamın evinde güzel güzel yaşarım zaten evlenerek başıma dert aldım Gül gibi hayatım vardı

Dile getirmiyorum kendi kendimi yiyorum bir de buraya yazıyorum işte. Söylesem aklımda bütün bu geçenleri yine onlar haklı olacak.

O zaman çok doğru hareket ediyorsun. Dediğin doğru seni haksız çıkarırlar. Paragöz olursun. Sen sakin ol. ne olacağı bir kesinleşsin ondan sonra ne yapabiliriz düşünelim.

Neden eşinden memnun değil misin ?

Neden eşinden memnun değil misin ?
Babasının annesinin bu ince pazarlıklarının farkına bir tek ben varmadım diye düşünüyorum onun da aklıma geliyordur heralde ama ses çıkartmadığına ve uğurlamaya kadar gittiğine göre halinden memnun. Bir gün aramasam ağlayan bir kadını uğurlamaya gitmem kimse kusura bakmasın artık tahammül sınırlarını aştılar

Çocukları anasına babasına bi güle güle diyecek hepi topu bu..1 günlük bile olsa uğurlanır yolcunun hali belli olmaz gidip de dönmemek var hayret yani ...

Bukadar herseyi kendinize dert edinmeyim cok yipranirsiniz tamam ev konusunda anliyorum ama birakin gitsin. Esimin babasi ve karisi iki haftaligina yurtdisina gitdiler esim de gitmedi yanlarina ugurlamaya bu da benim tuhafima gidiyor herkesin aile iliskisi farkli. Esime dedim istersen gidelim yanlarina esim de diyorki ne gerek var daha gecen gitdik. Böyle yani napalim herkesin aile iliskisi farkli

Esin senin ailene annene babana gitmene karisiyormu

Annem ve babam bu sabah yola çıktılar . Üstelik ailemin yanında olmama rağmen nasıl bir zorluk yasadigimi girip konumdan okuyun isterseniz. . Yine de sabahın 4 ünde kalkıp ellerini öptüm bayramlastim. Yolunuz açık olsun inşallah dedim. Eşek gibi yatsaydim dimi.

Ne kadar sinirli ve nefret dolusun, ve sen bu tutumunla kendine nekadar zarar verdiğinin farkında değilsin. Her hareketleri batıyor sana. Biraz sakin olmaya çalış

3 günlük dünyada takıldığınız şeye bakın ya. Annesini yolcu etmeye gitmiş sana ne oluyor? Ister 1 günlük ister 20 günlük. Fesatlığa yer aramak bu olsa gerek.

Konudaki diger mesajlari okuyunca gecmisten gelen bir nefret oldugunu anladim. Hakli sebepleriniz olabilir. Ama bu sekilde yaparsaniz hakliyken haksiz konuma dusersiniz.

Bazı üyeler sanki biz onlarla beraber yaşıyormuşuz da her şeyden haberimiz varmış gibi konu açıyorlar. Sonra da hak vermemizi bekliyorlar.
Şimdi şu konuya nasıl haklısın yolcu etmemesi gerekiyor diyebilirim ki?
Çok mu eziyet görüyorsunuz? Neden bu aşırı tepki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…