Esin senin ailene annene babana gitmene karisiyormu
burdaki sahtekarlıga inanmayın ya kaynanaları yapsa aynı seyi bin tane konu acarlar kendi ailesi oldumu melek kesilirlerrr
Insanlarin ne garip dertleri var yahuu
[/QUOTE]Konularini takip eden biri olarak herseye bu kadar aakintili olmamani tavsiye ediyorum hasta olursun Allah korusun. Yani diger kayinvalide ve ev konusunda bana gore hakliydin ama bunda haksizsin. Birak gitsinler buyutulecek birsey yokQUOTE="sevilan, post: 48036312, member: 763637"]
Kv bugün 5 günlük köyüne gidiyor. Eşimde yolcu edip Gül güle demeye gidecekmiş. Hacca gider gibi aile boyu yolcu etmenin mantığı ne biri bana açıklayabilir mi? Sinirlerim iyice gerildi nefretim artmaya başladı. 5 günlük gurbete mi gidiyor herkes seferber oldu yolcu etmek için !!!!
Can'ım haklısın . Senin böyle hissetmene sebep kesinlikle onlardır.
Kimse durup dururken bu hale gelmez.aynı duygulardayım.seni anlıyorum ve haklısın
Esin ailene tavir aldigi için sen de böyle davraniyosun ve herseye takiliyosun muhtemelen. Ama esin senin ailene, sen onun ailesine derken bu olaylarlar buyuyup gider. Haksizsin demiyorum ama ya alttan alip guzellikle cozeceksin bu sorunlari ya da böyle devam edecek
Burda ne dertler okuyoruz o yuzden oyle yazdim. Boyle ufak seylerle evliliginizi yipratmayin derim .O zaman soyle diyim cnm allah bundan daha buyuk dert vermesin insallah.Niye aldatıldım yazsaydım mı dert olacaktı :)
Takıntılı mısın . .
Ne yaparsa yapsın. .
Üşenmiyorsa bıraksın gelsin . .
Sizin eşinle ailen arasında bir sorun mu var?
Takıntılı değilim bana takana takıyorum.
Biraz herşeyi olduğu gibi kabul etsen daha mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?