5 günlük!

Esin senin ailene annene babana gitmene karisiyormu
Karışır evet. Ankara'yı su yolu yaptın der genelde. Ki hastalandığım için gittim kaldım İstanbul'da tedavi olamadım diye kendi gönüllü gönderdi buna rağmen laf etti her gün azap gibi geçti

Anne üvey ve ben onu anne olarak görmüyorum diyen biri eşim şimdi kalkıp dün ev satışında beraberken bugün tekrar gidip yolcu edecek kadar bir sevgi beklemediğini biliyorum neden yaptığını da iyi biliyorum evin parasını babası aldı diye yalakalanıyor buna tavım.

burdaki sahtekarlıga inanmayın ya kaynanaları yapsa aynı seyi bin tane konu acarlar kendi ailesi oldumu melek kesilirlerrr
Eşleri kvleri için 5 günlüğüne gittiği bir yere yolcu etmek için 40 km yol gidip 40 km yol gelse demediklerini koymazlar burda sen hatalısınvyok bizde mi yapmayalım filan.

Eşiniz o kadına zorunlu anne diyorum o benim annem değil alakadar etmiyor beni tarzı laflar söyledikten sonra bu yolculuk için gidip güle güle anneciiiimmmm diyor ve siz buraya konu açıp yazmıyorsunuz. Hı hı okuduklarım ney acaba?

Can'ım haklısın . Senin böyle hissetmene sebep kesinlikle onlardır.
Kimse durup dururken bu hale gelmez.aynı duygulardayım.seni anlıyorum ve haklısın

Konularini takip eden biri olarak herseye bu kadar aakintili olmamani tavsiye ediyorum hasta olursun Allah korusun. Yani diger kayinvalide ve ev konusunda bana gore hakliydin ama bunda haksizsin. Birak gitsinler buyutulecek birsey yokQUOTE="sevilan, post: 48036312, member: 763637"]
Kv bugün 5 günlük köyüne gidiyor. Eşimde yolcu edip Gül güle demeye gidecekmiş. Hacca gider gibi aile boyu yolcu etmenin mantığı ne biri bana açıklayabilir mi? Sinirlerim iyice gerildi nefretim artmaya başladı. 5 günlük gurbete mi gidiyor herkes seferber oldu yolcu etmek için !!!!
[/QUOTE]

[/QUOTE]
Birikim işte üst üste geliyor

Can'ım haklısın . Senin böyle hissetmene sebep kesinlikle onlardır.
Kimse durup dururken bu hale gelmez.aynı duygulardayım.seni anlıyorum ve haklısın
Teşekkür ederim destek olduğun için hiç bu kız neden böyle düşünüyor diyen yok herkes yok öyle yok böyle. Onlar iyi oldu da ben mi çomak soktum.

Esin ailene tavir aldigi için sen de böyle davraniyosun ve herseye takiliyosun muhtemelen. Ama esin senin ailene, sen onun ailesine derken bu olaylarlar buyuyup gider. Haksizsin demiyorum ama ya alttan alip guzellikle cozeceksin bu sorunlari ya da böyle devam edecek

Eşim ailemin yanında çok rahat sigara alkol hepsini alıyor gözlerinin önünde çünkü ailem geniştir karışmaz bunlarla saygı olmaz der. Ama ben ailesinin yanında yemek yerken bile lokmalarım sayılıyor gibi hissediyorum bana bunu hissettiren onlar onların bu tavrı

Birikim işte üst üste geliyor[/QUOTE]
Azicik sakin olmayi dene inan kendini yipratirsin boyle yaparak. Sana zarar gelir baska kimseyede birsey olmaz.

40 km nedir ki ben iş için her gün 90 km yol yapiyorum:) bu kadar abartmayin sakin olmayı deneyin bence bi tavrınız en cok size zarar verir.

Ne var yani gitsin gecirsin vedalaşsin bu kadar takilacak birşey degil bana göre herşeyi böyle kafanıza takarsiniz ilerde herseyden Mutsuz olursunuz...insanları sevmek bu kadar zor mu? Kendi evladıniz olunca anlarsınız

Takıntılı mısın . .
Ne yaparsa yapsın. .
Üşenmiyorsa bıraksın gelsin . .

Sizin eşinle ailen arasında bir sorun mu var?

Biraz herşeyi olduğu gibi kabul etsen daha mutlu olursun
4 aylık evlilik ve 6 aylık nişanlılık süresince onları sevmemem için ne kadar neden barsa yarattılar. Ve ben içime Ata ata mide hastası oldum. Artık içime atmak yerime buraya yazıyorum. Ama yine de karnıma ağrılar giriyor. Delirmemek elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…