5 günlük!

Ben evlenince çalışmayacağım için nişan Zaman'ı bana muhtaç olursun diyerek kendinden nefret ettiren bir kadından bahsediyoruz. Ve sürekli üvey olduğunu vurgulayıp duygu sömürüsü yapan.

Bildiğin cahilmis cnm benim ama çok takılmamaya çalış o kv lerle aynı evde yaşamak zorunda olan gelinler var ve neler var neler sen kocana bak evliligine bak eğer kocan seni annesi için zorlamiyorsa çokta takılma

Bildiğin cahilmis cnm benim ama çok takılmamaya çalış o kv lerle aynı evde yaşamak zorunda olan gelinler var ve neler var neler sen kocana bak evliligine bak eğer kocan seni annesi için zorlamiyorsa çokta takılma
Sorunlar yaşıyoruz gidelim gelelim ara sor diye ama yapmıyorum diyorum artık. Dikleniyorum. Eskisi gibi tamam deyip hemen onun ağlamalarına kanmıyorum. Bir de ağlar. Öyle güzel ağlar ki sen bile acırsın ne çekmiş dersin.

Eşim gitmese ne biçim evlatsın der hatta imkan varsa tek gömdermemeye çalışırım. Yaşlı insanlar mazallah. Yani kv ile iletişimimiz nasıl bilemem. Ama iyi ya da kötü olsun anne annedir. Ona bişey olsa ençok eşiniz üzülür bende eşimin üzülmesini istemem bu sebeple.bence sizde büyütmeyin.

Tüm mesajları okumadım şimdi baktım. Evet cahillik var ama çoğunda var bende görüyorum işitiyorum ama önemsemiyorum çok. Değiştiremezsiniz çünkü. Ve evliliğinize yansır gerginliğiniz.

Bunlara takılmak sadece seni yıpratır.gitsin eşin bunda bi şey yok ki.benim kv kp köyüne giderken ogullarından önce biz gelinler olarak ugurlardık onları.kendine zarar veriyosun canım

Bunlara takılmak sadece seni yıpratır.gitsin eşin bunda bi şey yok ki.benim kv kp köyüne giderken ogullarından önce biz gelinler olarak ugurlardık onları.kendine zarar veriyosun canım
Bir de benim arabamla almış otogara götürmüş. Babasının arabası kapıda yatarken. Ay deliricem gerçekten gazını bile koymamışlar Nasıl insan bunlar ya

İşte böylesine cahil diyorum ama aslında ciddi zekiler çocuklarını çok iyi tanıyorlar kandırabiliyorlar. O yüzden sende biraz oyna o ağlama numaralariyla kocanla arani açmasına izin verme

İşim vardı dersin.Bu kadar takman kendine zarar.Sal gitsin yahu biraz rahat ol.Sana dokunmasınlar da kendileri naparsa yapsın.
Bu adamlar ıyı nıyetle davranıyolar ama kv lerın seytanlıklarına alet oluolar. Bencede hiç gerek yok abartmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…