5 günlük!

40 km lik yola özellikle kimseyi yolcu etmeye gitmem .

Bayram öncesi , el öpmek bayramlaşmak için gitmiştir .

Bayramda yarım saat yol gidip köye , bayramlaşmayacaksanız makul... yoksa saçma .

Ama çıldırmalıkta değil

Öyle işte.

Aslında küçük bir mesele, eşiniz sizi zorlamıyorsa eğer.

Siz gitmek zorunda değilsiniz. Insanın bazen birini görmeye bile tahammül edememesi ne demektir anlıyorum.

bu sana tepki verenlerin adlarını kaydet...yarın öbür gün yazarlar ..kocam kv çay doldurdu eline verdi...deli olacam diye hahahahahahahahahaahahahahah

bu sana tepki verenlerin adlarını kaydet...yarın öbür gün yazarlar ..kocam kv çay doldurdu eline verdi...deli olacam diye hahahahahahahahahaahahahahah
Ahahahaha yazdım bacım yazdım ilk konularında salça olucam aaaaaa kv tabii yapacaksın eşinin hatrı var diye :)))))

Ugurlanmaz mı ya? Ben hergün işe giderken bile uğurluyor beni annem babam. Siz kapıyı çekip çıkıyor musunuz?
Ben ona zorunlu anne diyorum annem o değil dersem gitmem tabii. Bunları söyledikten sonra uğurlamak saçma yapmacık

Annem buakşam gidip ertesi gün dönücek olduğunda bile geçirmeye gidiyorum ( gidicek vaktim varsa )

Bunda abartılcak biley yok canım sen istemiyosan gitmezsin

Ya ne zaman bu kadar hazimsiz olduk herseye karsi evlat anasini uğurlamaya gidiyor ne var bunda ister 5 gun gitsin ister 5 ay. Trip atip, sorun cikartmak icin baska sebep kalmadi sanirim.

Canim bunlar daha fragman sen bir de çocuk yap o zaman gerçek yüzlerini göreceksin(tecrübe)

Konuna gelirsem esin samimi değilmiş zaten seni de çağırmadiysa bırak gitsin niye kendini üzesin onlar için

Kvden hatta esimin kardeslerinden filan dümdüz nefret ederim. Ama kv bayrak tasiyani ozellikle nazı, niyazı, hastaligi, ayılip bayilmasindan gina geldi ilgi manyagi kiskanc kadin iyice nefret ettirdi birgun kan aldirmis gelmis birde kolundaki ufacik bantlari esime kolonya esliginde cikarttiyordu sinirim arşa çikti ve son damla oldu. Bizimkide köye gitti ve esim gitmedi valla ugurlamaya filan.
Boyle seyler birikmeyle oluyor ama anlatinca saniliyor ki aa bu kadarcik seye cildirmis. Arkadaş doluyorsun doluyorsun biyerden sonra almiyo bunye bi gram fazlasini.

Canim bunlar daha fragman sen bir de çocuk yap o zaman gerçek yüzlerini göreceksin(tecrübe)

Konuna gelirsem esin samimi değilmiş zaten seni de çağırmadiysa bırak gitsin niye kendini üzesin onlar için
Çocuk mu bu şartlar altında mı ? O biraz beklesin ne Zaman benim sözüm geçer o Zaman benim filmim oynamaya başlar şimdi onlar oynasın biraz.

Ay benimkinin de bir beli ağrıyor doktor doktor geziyor birine de inanmıyor. Bel Ağrı'sı kanser çıkacak değil ya alacaksın kas gevşetici oturacaksın. Çok da ağlar şimdi ben gitmedim ya arar yarın ben çok ağladım diye. Ağlayarak sömürü yapıypr. Çok umursadığından değil. Hoş bende onu umursanıyorum artık.

Allahtan benimki benden birsey beklemiyor. Esime anca yapmaya calisiyordu ama artık yok, işin bkunu cikartti iyice. Kan aldirmak ne ya sanki ameliyat olmus herkes kan veriyor ufacik bandi cikaramicak durumda gibi davranislar filan. Yeter dedim. Zaten defolup gidiyoruz bu sehirden elimden gelse fizana giderdim simdi bisey yapmasa bile yüzünü dahi görmek istemiyorum o bile sinir ediyor beni bak yine aklima geldi.

Bende yüzünü görmek istemiyorum allahtan bizde gidiyoruz burdan artık Bayram'larda gelirim bir gün kalır giderim umrumda olmaz. Kendileri ne halt yiyorlarsa yesinler. Diğer gelini gibi sanıyor beni de nazıyla oynayacak. Çok bekler hayatta oynamam benim kendime tahammülüm kalmadı seninle mi uğraşacağım

Pazartesi gidiyoruz bizde iste Allah kısmet ederse bugun mutluyum, enerjiğim hic olmadigi kadar. Sabret seninde az kalmis. Benimde eltim var kaynim anasina cok duskun artik onlar ugrasir durur dedigin gibi.

Çocuk mu bu şartlar altında mı ? O biraz beklesin ne Zaman benim sözüm geçer o Zaman benim filmim oynamaya başlar şimdi onlar oynasın biraz.
Umarim beklediğinizi bulursunuz. Ben bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…