Evet arkadasım. Hatta konu actım bdv ye,dayanamadım sıkıntıma.Nasıl ya yalnız mı bıraktı seni o halde?
bu sana tepki verenlerin adlarını kaydet...yarın öbür gün yazarlar ..kocam kv çay doldurdu eline verdi...deli olacam diye hahahahahahahahahaahahahahahAaaaaa olur mu herkes süper anlaşır kvleriyle. 5 kmlik yol için taksi tutsun ne diye kocam götürüyor ki diyenler şimdi beni kınamaya başlamış. Ben diyecek laf bulamıyorum bu kadar basit görünüyorsa bu mevzu o Zaman kvleri kötüleyen konuların hepsi yalan dolan demek ki ! Valla bu kadar çok sevip normal karşılıyorsanız bende fazla kv var size vereyim bir gün bile geçinemeden geri iade edersiniz :)
Evet arkadasım. Hatta konu actım bdv ye,dayanamadım sıkıntıma.
bu sana tepki verenlerin adlarını kaydet...yarın öbür gün yazarlar ..kocam kv çay doldurdu eline verdi...deli olacam diye hahahahahahahahahaahahahahah
Ugurlanmaz mı ya? Ben hergün işe giderken bile uğurluyor beni annem babam. Siz kapıyı çekip çıkıyor musunuz?
Canim bunlar daha fragman sen bir de çocuk yap o zaman gerçek yüzlerini göreceksin(tecrübe)
Konuna gelirsem esin samimi değilmiş zaten seni de çağırmadiysa bırak gitsin niye kendini üzesin onlar için
Kvden hatta esimin kardeslerinden filan dümdüz nefret ederim. Ama kv bayrak tasiyani ozellikle nazı, niyazı, hastaligi, ayılip bayilmasindan gina geldi ilgi manyagi kiskanc kadin iyice nefret ettirdi birgun kan aldirmis gelmis birde kolundaki ufacik bantlari esime kolonya esliginde cikarttiyordu sinirim arşa çikti ve son damla oldu. Bizimkide köye gitti esim gitmedi valla ugurlamaya filan
Boyle seyler birikmeyle oluyor ama anlatinca saniliyor ki aa bu kadarcik seye cildirmis. Arkadaş doluyorsun doluyorsun biyerden sonra almiyo bunye bi gram fazlasini.
Ay benimkinin de bir beli ağrıyor doktor doktor geziyor birine de inanmıyor. Bel Ağrı'sı kanser çıkacak değil ya alacaksın kas gevşetici oturacaksın. Çok da ağlar şimdi ben gitmedim ya arar yarın ben çok ağladım diye. Ağlayarak sömürü yapıypr. Çok umursadığından değil. Hoş bende onu umursanıyorum artık.
Allahtan benimki benden birsey beklemiyor. Esime anca yapmaya calisiyordu ama artık yok, işin bkunu cikartti iyice. Kan aldirmak ne ya sanki ameliyat olmus herkes kan veriyor ufacik bandi cikaramicak durumda gibi davranislar filan. Yeter dedim. Zaten defolup gidiyoruz bu sehirden elimden gelse fizana giderdim simdi bisey yapmasa bile yüzünü dahi görmek istemiyorum o bile sinir ediyor beni bak yine aklima geldi.
Bende yüzünü görmek istemiyorum allahtan bizde gidiyoruz burdan artık Bayram'larda gelirim bir gün kalır giderim umrumda olmaz. Kendileri ne halt yiyorlarsa yesinler. Diğer gelini gibi sanıyor beni de nazıyla oynayacak. Çok bekler hayatta oynamam benim kendime tahammülüm kalmadı seninle mi uğraşacağım
Umarim beklediğinizi bulursunuz. Ben bulamadımÇocuk mu bu şartlar altında mı ? O biraz beklesin ne Zaman benim sözüm geçer o Zaman benim filmim oynamaya başlar şimdi onlar oynasın biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?