5 günlük!

Benimki de aynı, uğurlar eder. Ama ben bir sorun göremedim bunda. Eşim valizleri falan taşır çünkü, kadın nasıl taşısın çantaları?

Benimki de aynı, uğurlar eder. Ama ben bir sorun göremedim bunda. Eşim valizleri falan taşır çünkü, kadın nasıl taşısın çantaları?
Evde kendinden 24 yaşında kardeşi var gayet de araba kullanıyor. Yardımcı olacak. Abisi var her gün onlarda yatıp kalkıyorlar gelinle. Bizedir ihtiyaç yok gibi düşünüyorum valiz için. Ama nazıyla oynanacak o ayrı

etsin bunun neyi rahatsiz ediyor sizi. gidipte dömemek dönüpte bulmamak var.. daha bugun haberlerde yola gidenlerden kac kisi vefat etti..

etsin.. annesi sonuçta.. altı üstü bir öpecek iyi yolculuklar diyecek. nedir yani ?

Bence senin derdin eşinin ailesi degil.

Çokl da iyi olsanız 5gun icin uğurlamak sana sacma gelirdi

Yazdıklarından anladığım kadarıyla senin problemin aslında esin , onu tam anlami ile ele almak aile falan iyi de olsa aran, anne babası kenarda olmalı iyice sana gore

Sen esin onları dinlemesin isterdin,araniz iyi de olsa , bi dusun bunu

anne olunca anlarsin

Sinirlerin yıpranmış bence ..bunda sinirlenerek bişiy yokki ..sanane ki esin napiyosun yapsın :)rahat ol yav ..böyle giderse 40 ı gorwmezsiniz

Şimdide gelmiş ara annemi iyi yolculuklar de diyor. Ay çıldırmak elde değil :)

ne bu nefret !
tamam hic birimiz kv asigi degilizde,sizin gibide olmaz yani.
4 aylik evlilik ve bu dusunce ve bu nefret...
evliliginizin yolu kisa ve sonu iyi goremedim

Yolcu etmeye giden eşiniz size birşey de dememiş niye takılıyorsunuz ki isterse 5 km olsun annesi sonuçta ugurlasın anladığım kadarı ile siz sevmiyor olabilirsiniz ama eşiniz ailesini seviyor ve bu aileler arasında çok normal

Ne güzel gidiyormuş işte
Siz de yolcu etmeye gidip arkalarından el sallasaydınız

Anladım ama olsun benim annem gitse ben de uğurlamaya giderdim, siz gitmez miydiniz kardeşiniz de olsa?

Ailesini sevmiyor olabilirsiniz, ben de sevmem pek kayınvalidemleri... ama bazı durumlarda da haklıya haklı demek lazım.

Sizi de sürüklemiyorsa takılmayın, gitsin. Ya eşiniz sizi de zorlasa götürmeye? Ben genelde duruma bakıyorum, bana ucu dokunmuyorsa takılmıyorum :))

Valla ucu dokunuyor bir dolu kacga çıktı akşam akşam ama cahil o kadın dediği için affettim onun bana ettiklerini eşek olsa Çekmez

Evet aile boyu hepsinden nefret ediyorum sevmem için hiç bir sebep vermediler bana bende nefret etmek için bir çok sebep buldum.

Cnm muhtemelen nefret etmen için bir çok sebebin vardır. Ama senin bu konuna göre cevap yazıyor herkes ve bence haklilarda. Eğer anlaşılmak istiyorsan kısaca soğuma nedeninide yaz daha iyi anlasilirsin.

Cnm muhtemelen nefret etmen için bir çok sebebin vardır. Ama senin bu konuna göre cevap yazıyor herkes ve bence haklilarda. Eğer anlaşılmak istiyorsan kısaca soğuma nedeninide yaz daha iyi anlasilirsin.
Ben evlenince çalışmayacağım için nişan Zaman'ı bana muhtaç olursun diyerek kendinden nefret ettiren bir kadından bahsediyoruz. Ve sürekli üvey olduğunu vurgulayıp duygu sömürüsü yapan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…