Kv bugün 5 günlük köyüne gidiyor. Eşimde yolcu edip Gül güle demeye gidecekmiş. Hacca gider gibi aile boyu yolcu etmenin mantığı ne biri bana açıklayabilir mi? Sinirlerim iyice gerildi nefretim artmaya başladı. 5 günlük gurbete mi gidiyor herkes seferber oldu yolcu etmek için !!!!
Benimki de aynı, uğurlar eder. Ama ben bir sorun göremedim bunda. Eşim valizleri falan taşır çünkü, kadın nasıl taşısın çantaları?
Umarim beklediğinizi bulursunuz. Ben bulamadım
anne olunca anlarsinKv bugün 5 günlük köyüne gidiyor. Eşimde yolcu edip Gül güle demeye gidecekmiş. Hacca gider gibi aile boyu yolcu etmenin mantığı ne biri bana açıklayabilir mi? Sinirlerim iyice gerildi nefretim artmaya başladı. 5 günlük gurbete mi gidiyor herkes seferber oldu yolcu etmek için !!!!
Sinirlerin yıpranmış bence ..bunda sinirlenerek bişiy yokki ..sanane ki esin napiyosun yapsın :)rahat ol yav ..böyle giderse 40 ı gorwmezsinizKv bugün 5 günlük köyüne gidiyor. Eşimde yolcu edip Gül güle demeye gidecekmiş. Hacca gider gibi aile boyu yolcu etmenin mantığı ne biri bana açıklayabilir mi? Sinirlerim iyice gerildi nefretim artmaya başladı. 5 günlük gurbete mi gidiyor herkes seferber oldu yolcu etmek için !!!!
Üzüldüm sizin için.Şimdide gelmiş ara annemi iyi yolculuklar de diyor. Ay çıldırmak elde değil :)
Evde kendinden 24 yaşında kardeşi var gayet de araba kullanıyor. Yardımcı olacak. Abisi var her gün onlarda yatıp kalkıyorlar gelinle. Bizedir ihtiyaç yok gibi düşünüyorum valiz için. Ama nazıyla oynanacak o ayrı
Anladım ama olsun benim annem gitse ben de uğurlamaya giderdim, siz gitmez miydiniz kardeşiniz de olsa?
Ailesini sevmiyor olabilirsiniz, ben de sevmem pek kayınvalidemleri... ama bazı durumlarda da haklıya haklı demek lazım.
Sizi de sürüklemiyorsa takılmayın, gitsin. Ya eşiniz sizi de zorlasa götürmeye? Ben genelde duruma bakıyorum, bana ucu dokunmuyorsa takılmıyorum :))
Evet aile boyu hepsinden nefret ediyorum sevmem için hiç bir sebep vermediler bana bende nefret etmek için bir çok sebep buldum.
Cnm muhtemelen nefret etmen için bir çok sebebin vardır. Ama senin bu konuna göre cevap yazıyor herkes ve bence haklilarda. Eğer anlaşılmak istiyorsan kısaca soğuma nedeninide yaz daha iyi anlasilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?