5 .Hafta Konuğumuz Kazen Bizlerle...

bende şunu merak ediyorum kadınlar kulübünden önceki siz ile sonraki siz arasında fark var mı
en azından biz kadınların hayatına bakış açınız değişti mi?

kadinlardan nefret eder hale gelmis midir acaba sempatiksalakcinni
dert tasa bitmiyo ne bicim yaratik bu kadinlar diye düsünüyodur bence :hulya:

kadinlardan nefret eder hale gelmis midir acaba sempatiksalakcinni
dert tasa bitmiyo ne bicim yaratik bu kadinlar diye düsünüyodur bence :hulya:

açıkçası ben tam tersi cevabı bekliyorum kadınları yanlış tanımışım onları anlamak çok daha kolaymış ....gibi
o zaman bu site erkeklere de açık bi site olsun yada öyle bir site daha kursun kazen bey dertlerimizi
erkeklerde duysun...

adı neydi acaba bir tane site var bizim sitenin erkek versiyonu ...

Son düzenleme:
eeee tabi erkekler bizim gibi dertlerini pek paylasmayi sevmezler kulupleride sykicidir:)aktif uye pek fazla yoktur varsada oyle bir site

Burada takip ettiğiniz bir topik var mı?

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-deneyimleri-tup-bebek-basari-hikayeleri.html

insanlar hayatta sunu sunu yapmasalar daha iyi yasarlardi daha mutlu olurlardi dediginiz ne var?

arkalarına bakmasalar daha iyi yaşarlardı...

ama 3 gün sonra bana gelip konuyu sildiriyorlar kocam okudu anam okudu kaynım okudu görümcem okudu kurtar beni diye. Lakin yazarken görseniz hepisi delikanlı ama okundumu kalkanları düşüyor perhiz lahana ?

ucaga binme korkunuz varmi?

şimdilik hayır... lakin 2 büyük vaka atlattım. Yani Hollanda'da düşen uçağa biletim vardı onu iptal ettirdik ve o uçakta olan benimle aynı isimde olan 3 kişi malesef vefat etti. Bir diğeride bir araba yarışı izlemeden önce arabayı park ettiğim yere bir gösteri uçağı düştü. Park görevklisinin uyarısı sonrası aracı kazadan 1 saat önce o noktadan kaldırmıştım.

kötü müzik
kötü yemek
kötü insanlar

Kazen bey cok politik cevaplar veriyosunuz
olmuyor ama

neden erkekler kulübü degilde kadinlar kulübü???

Bunu cevaplamıştım daha önce erkekler kulübü diyede site açtım diye....

size göre bu hayatta en gerçek duygu hangisi?

Ebeveyn duyguları sanırım....

anladigim kadariyla gezmeyi seven birisiniz peki turkiyede her ili gezip gorme sansiniz oldumu?

%70 tamam kaldı %30

bende şunu merak ediyorum kadınlar kulübünden önceki siz ile sonraki siz arasında fark var mı
en azından biz kadınların hayatına bakış açınız değişti mi?

Çok güzel soru...

Bakış açım değişti fakat bunu uygulamaya koyup koymadığımı bilemiyorum. Yani eşiniz sevgiliniz bir hata yaptığında bir sonrakinde bunu düzeltirmi diye asla beklemeyin düzelmeyecektir.... Düzeleceğini beklemeniz kendinizi kandırmak olacaktır... Bunu gerçekleştirir ise tebrikler ama buna şans tanıyanlardan değilim.... Kandırmayalım kendimizi.... Bende olan değişiklik ise çok fazla lakin bunu uygulamaya koyup koymadığımı inanın bilemiyorum deneme imkanım olmadı.

Kazen bey, Liv arkadaşımızın soruları gözünüzden kaçtı sanırım. cevaplarını göremedim (

hayvanlar alemine yardımda bulunuyor musunuz?

(barınaklara,sahipsiz kedi köpeklere yardım gibi. yada hasta bir köpeği kediyi tedavi ettirmek gibi)

1.kendinizi tanımlamayız gerekse kısaca nasıl tanımlarsınız ?
2.kendinde begendigin ve beğenmedigin özellikler nelerdir ?

soruların devamı gelecektir sonra :1ninca:

bunları cevaplamadık mı yahu ?

Bence bunları siz buradaki gözlemlerinizden yazın.

lakin en kötü huyum son 1 aydır duyduğum her konuda negatif yorumlarım ve memnuniyetsizliğim imiş.

Kazen .!.:
Bunu cevaplamıştım daha önce erkekler kulübü diyede site açtım diye....
pardon okumamisim:)
peki hangisi daha popüler:) bu soru sorulmamistir ama dimi
cevap belli ama yinede soruyum dedim:)

Kazen banlamaktan, siteden atmaktan öte öldürmek istediginiz bi üye oldumu hic sempatiksalakcinni (öldürmek derken lafin gelisi)
varsa o üye hala aklinizdami??
ismi lazim degil sadece merak ettim:)

size sorulmasını istediğiniz bi soru varmı peki veyaa tühh daha bunu sormadılar dediğiniz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…