5 .Hafta Konuğumuz Kazen Bizlerle...

en çok sevdiğiniz içecek nedir ??

sorulmuştur diyerek yedek bir soru sormak istiyorum eyvahedigeldismile

evinizde en sevdiğiniz eşyanız nedir ???

Nazar'ın sizin için ne ifade ettiğini öğrenmek isterim..
teşekkürler:)

hayvanlar alemine yardımda bulunuyor musunuz?

(barınaklara,sahipsiz kedi köpeklere yardım gibi. yada hasta bir köpeği kediyi tedavi ettirmek gibi)

barınak vb. yerler değilde çevremde bu konuda bir yapılanma veya çalışma olursa elimden geleni yaparım.

şuan aklınızdan geçenler ne?

Neden çok geniş cevaplı sorular geliyor ve neden aynı sorular geliyor keşke geçmişe biraz bakınsalar tam bunu düşündüm şu an. (sorunuz çok iyi geldi)

size hic soyle diyen oldumu '" kardesim isinmi yok kadinlara site kurmusun:)?

Bu sitenin benim olduğunu bilen yok ki :)

en çok nelere gülersiniz?:smiley-cool:

Ben gülmem ki :\

en sevdiğiniz matematik konusu nedir?

Mat 3 ve Mat 4 konularının hepsini seviyorum.

Kazen banlamaktan, siteden atmaktan öte öldürmek istediginiz bi üye oldumu hic sempatiksalakcinni (öldürmek derken lafin gelisi)
varsa o üye hala aklinizdami??
ismi lazim degil sadece merak ettim:)

anlık günlük oluyor ama 2-3 gün sonra o üye gelip bana hakaretler ettiğinde yahu bu kim di diyorum. Oda sinir oluyor muhtemelen ama hatırlamıyorum bile kimdi bu diye de düşünmüyorum.

size sorulmasını istediğiniz bi soru varmı peki veyaa tühh daha bunu sormadılar dediğiniz kaydirigubbakcemile3

Var tabi olmaz mı : )

kazen bey, sizi ne ağlatır ?

Erkekler ağlamaz : ) deselerde inanmayın eski Türk filmleri : )

en çok sevdiğiniz içecek nedir ??

sorulmuştur diyerek yedek bir soru sormak istiyorum eyvahedigeldismile

evinizde en sevdiğiniz eşyanız nedir ???

Su, eşya konusunda ayırım yapmam evcimen olduğumdan ve sürekli eve yeni eşyalar aldığımdan sevmeye fırsatım olmuyor.

Nazar'ın sizin için ne ifade ettiğini öğrenmek isterim..
teşekkürler:)

Benim Nazar'ım değmez ama sitede Nazar'ıma değdiler mecburen 1 ay önce yeni sahibine vermek zorunda kaldım.

Dİğer sorulara yarın öğlen devam edeceğim.... şimdilik sanırım hepsini cevapladım....

sorularımı cevapsız bırakmadığınız için teşekkür ederim
son sorumu sorup gidiyorum
gezip gördüğünüz şehrler arasında erzurum var mı
ve hiç snowboard yaptınız mı?

sizde bir erkek olduğunuz için fikrinizi almak istiyorum bir erkek kız arkadaşına hergün sorun yokken sorun çıkaran kızıp bağıran hakeret eden bir erkek sonra beni bırakma diye ağlayıp yalvarması kendimi öldürcem demesi nasıl bişeydir ? neden böyle yapar fikrinizi almak istiyorum

Son düzenleme:
ıstediğiniz herşeye ulaşmanıza rağmen hayatınızdan memnun musunuz, değilseniz memnun olmanız için ney yeterli olurdu?

Kazen bey, sigarayı bıraktığınızı okumuştum. gerçekten tamamen bırakabildiniz mi? eğer böyleyse, sigaradan nefret eden biri olarak sizi tebrik ederim.

Bu bayanlar da ne kadar çok gevezelik yapıyor dediğiniz oldumu hiç ?

Benim kırık çıkan kupamın yerine yenisi ne zaman gelecek ? (bir taş ile iki kuş :lepi: )

Kazen bey, sevdiğiniz ve sıkça kullandığınız özlü sözler var mı ?

tüh yine gec kalmisim ama konu hala kilitlenmedigine göre bende sorularima cevap alabilirim sanirim

hayatinizda eminimki iyiki leriniz coktur peki ya keskeleriniz !?

hic platonik ask yasadinizmi?

meraktan catladigim bir diger konuda ayrilik sebebiniz ama bu soruyu arkadaslar sormus muziplikle isin icinden siyrilmissiniz belliki anlatmayacaksiniz peki günün birinde esinizden ayrilacaginizi bilseydiniz onunla yinede evlenirmiydiniz???

aslinda daha cok soru var aklimdada neyse bunlara bir cevap alayim öncesempatiksalakcinni

Kadinlarkulübünden birine asik oldunuz mu :)

sacma sora oldu ama neyse

alkisalkisalkis
bu soruya ek olarak KK'da fotografini görüp güzelligi karsisinda dilinizin tutuldugu, fotoya bakmaktan kendinizi alikoyamadiginiz bi üye oldumu hic??? kesinlikle olmustur olmadi demeyin inanmam :umursamaz:

önceki mesajlarinizda bidaha evlilige töbe fln demissiniz
neden evlilige sicak bakmiyosunuz??

bide "oglum dogduktan 3-4 saat sonra yataga uzanip allahim iste simdi canimi alabilirsin" demissiniz, bunun sebebini cok merak ettim

önceki mesajlarinizda bidaha evlilige töbe fln demissiniz
neden evlilige sicak bakmiyosunuz??

bide "oglum dogduktan 3-4 saat sonra yataga uzanip allahim iste simdi canimi alabilirsin" demissiniz, bunun sebebini cok merak ettim

son sorunuza cevap kazen ve eski esi cocuk sahibi olabilmek icin cok ugrastilar sonunda tüp bebek tedavisiyle emir oglan dogdu:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…