5 hafta önce tanıştım şimdi evliyim

Telli duvaklı düğün yapıp ailenizi çağırın madem.

Bana hiç inandırıcı gelmedi bu konu.
Kim 3 haftada tanışıp evlenir , nasıl cesaretiniz var öyle.
gerçekten kimseden bu kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum ve ailemle kavge edince kime gideceğimi bilemedim garip bir şekilde güven duygusu verdi bana ona sığındım

gerçekten kimseden bu kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum ve ailemle kavge edince kime gideceğimi bilemedim garip bir şekilde güven duygusu verdi bana ona sığındım
pişman olmazsınız umarım ileride. Bura da evlendim ama pişmanım konularınızı görmem inşallah.

Siz bI tuhaf davranmissiniz,esiniz ayri..

Arada sizi tanistiran birileri olsa onlara guvendinip evlendiniz desem, oyle de degil.Kafe ortaminda selamlasma ile baslamis ilginc bi iliski.

Hic inanasim gelmedi,kusura bakmayin.Lakin dogru ise de umarim pisman olmazsiniz.

Ama işte hadi kurcalamayalım duygularınızı da, diyelim bir peri masalı size denk geldi şu hayatta, bir mucize oldu... Annesine anne demek, babasına baba demek, anne babayla küsken hiç tanımadığınız insanlarla aile olmak, bunlar ne olacak? Bozuldu değil mi o masal hemen Bunları artık size değil de sizin vesilenizle konuyu okuyan başka genç kadınlar için yazıyorum açıkçası, kızmayın bana, yazmazsam olmaz, rahat edemem...
Kaç yaşındasınız? Ailenizle sorunlarınızı ayrıntılı anlatın da bir düşünelim hiç değilse.. Çok mu haksızlık etmişler size yoksa siz mi onlara ettiniz... Bir anlayalım belki bir çözüm çıkar..

Son düzenleme:
ailemi bir kenara atmadım.ben o anlık öfkeyle yaptım bunu ve evlendiğim için pişman değilim sadece aile konusunda pişmanım

Ailenizle kavga ettiğinizde çıkıp gidermişsiniz ya bir yerlere ,eşinizle kavga ettiğinizde ne yapacaksınız, nereye gideceksiniz?
İşte o kadar doğru bir nokta ki... Aile yok arkada. Eş de biliyor. Yarın öbür gün kim bilir neler olacak o dört duvar arasında... Olan da hep kadına olur zaten. Konu sahibi bu durumda her şeye katlanacak mı?
Umarım bir an önce aile ile ara düzeltilir. Bu iş en azından oradan kurtarılsın. Gidecek bir kapısı olsun işler yolunda gitmezse.. Neler okuyoruz buralarda neler neler..

ailemi bir kenara atmadım.ben o anlık öfkeyle yaptım bunu ve evlendiğim için pişman değilim sadece aile konusunda pişmanım

Sürekli Kavga Hali Olduğu İçin Bu Durumdan Bunaldın,Dedin ki En İyisi Evleneyim Bu Kavgalar da Bitsin Ama Mutlaka Pişman Olursun Hem Aileni Kaybettiğin İçin Hemde O Adam İleride Başka Kızlara Daha Selam Verip Eve Birilerini Daha Atar Zira Senin Nasıl Yaptığın Normal Değilse Eşin de Öyle Bir Selam Verip Bakıştığı Kıza Nikah Kıymış Tabi Resmi Nikah mı Bilmiyoruz Artık

Olan olmuş artık,hemen de sonu kötü olacak diye birsey yok.
Biz de eşimle tanıstıgmız gün evlenmeye karar verdik., xok şükür mutluyum.
Evliligin inşallah zamanla oturur ve biribirinizi tanidikça daha cok mutlu olursunuz inşallah
Ailenin yanına git , ne yap ne et gönullerini kazan,kovarlasa da kapının önünde yat

Ilk etapta eşinle gitme bence , zaten cok fazla tanımadıgın bir insan ailen ne tepki verecek, eşin ne tepki verecek karşılıginda belli olmaz,ilerde tamiri mümkün olmayan şeyler olmasın.

Ne yaparlarsa yapsınlar bir sekilde konusmaya calış.
Dikkatli de ol insanların yuregine inmesin.

Anne oldugunda bunların ne kadar üzücü ve kırıcı oldugunu anlayacaksın.O yuzden onlar seni affedene kadar herseyi yap

haklısınız önce onu anlatmam gerekirdi.annemle ben birbirimize çok bağlıyızdır.sırf annem için üniversitede şehir dışına tercih yapmamıştım şu an 23 yaşındayım geçen sene mezun oldum.üniversite dönemi boyunca tabiri caizse huzur vermedi bana ben annemden hiçbir şey saklamak istemedim herşeyimi paylaştım.erkek arkadaş mevzumu sadece anneme anlattım aile bireylerimden sadece o biliyordu söz verdi aramızda kalacak babana söylemeyeceğim diye.sen git babama a dan z ye kadar olayı bütün ayrıntısıyla anlat.ona da hak veriyorum endişelendi kafe ortamında tanıştığımız için ama ben henüz babama anlatmaya hazır değildim.babam çok büyük tepki gösterdi ciddi düşünüyosa gelsin tanışsın diyeceği yerde tokadı patlattı.allah aşkına gelmişim 23 yaşına bu yaşta tokat nedir.gururuma yediremedim çıktım gittim evden

Bence bu konu troll ya. Gerçek olamicak kadar saçma çünkü. Hayır aileyle kavga etmeyi anlarım, ama kavga edildiği için gece eve gitmemeyi anlayamıyorum. Sonrasında kafede tanıştığınız biriyle gece kalma cesareti everest artık.Manyak mı sapık mı katil mi belli değil ne mana yani. Eve döndüğünüzde ailenizin sizi istememeside çok tuhaf gibi böyle bin tane örnek verebilitem mevcut. Troll be bu.Zaten adam niye kafede tanışıp sonra onun evine gidip sarılıp uyuyan birini ailesiyle ertesi gün tanıştırmaya götürsünde işten istifa etsinde gibi gibi yani. Bu kadar tuhaf insanın 5 hafta içinde bu kadar bir araya gelme ihtimali bence filmlerde bile yok. Yok deve diyip kanal değiştirir insan. çok fena atıyosun resmen.

Aynı fikirdeyim.Tahminimce konu sahibi çok genç.Gençliğin ,cahilliğin verdiği cesaretle böyle davranmış ,dilerim mutlu olur ancak aile ile bir şekilde barışmanın yolunu bulmak zorunda aksi takdirde çok sokıntı çekebilir.
Konu sahibi sana tavsiye.KORUN! Evlilikte gösterdiğin hızı bebek yapmakta gösterme.Ailenle ilişkini düzelt sonra evliliğin otursun sonra bebek yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…