5 hafta önce tanıştım şimdi evliyim

Canım zamana birak ayrıca en son ne diye ailenle kavga etmiştin allahım inş. Yuvana dirlik birlik verir yaşlarınız kac

Kimle evlendiğiniz bile belli değil aslında. Annesini, babasını tanımıyorum diyorsunuz da, sanki eşinizi çok tanıyormuşsunuz gibi... Artık olan olmuş tabii, umarım en azından iyi bir insandır da, bu hız size pahalıya mal olmaz. Ailenize gelince; biraz zaman verin, sonra affetmeleri için yine gidersiniz.

Yas kac 14 filan mi diyesim geldi deli cesareti bu olsa gerek bide diyosunki pisman degilim e tabi daha pisman olcak ne var tanimiyosun ki..bak ben sunu soyleyim bu iste kesinlikle bi is var SU KISIMLAR COK URKUTUCU BENCE : adam ailesine 20 gundur tanidigi kizi goturuyo aile hic demiyo ki bu kimdir ne evliligi daha onceden yoktu boyle bi kiz arkadas hele bi tani deniyo arti adam kafede bi bakisla tanidigi yabanci bi kiz icin isinden istifa ediyo baska sehre tasiniyo hic mantikli degil belki biseyden kaciyo belki sapik hirli hirsiz kimse gercek kisiligini 1 ayda belli etmez allah sonunu hayir etsin ama suda var adamla tanistiginin ertesi gunu geceyi onun bekar evinde gecircek kadar cesaretin varsa bence yasayacagin herseyi bastan kabul etmissin hayirlisi...dicemde diyemiyorum sonu vahim bi is

"Müslümanlar teröristtir!" Diye bas bas bağırıp; halkının bizi böyle tanımasına yol açan ülke gibi burada ki yorum yapanların %98 i...

Ananem hep der"Erkeği ister 3 gün gör al; ister 3 yıl. Hepsi kesilmemiş karpuzdur!"
İyi yada kotu buna biz karar veremeyiz. Belki dünyanın en mutlu çifti olacaklar, belki adam çok iyi. İlk goruste o kadar etkilendiki işte bu dediler belki. İnsanların evlilik aşaması ve suresi bizi irdelememeli.

O gün tanıştığın adamla gece sarmaş dolaş uyumak?
Hiç mi korkmadın. Adam manyağın teki olsa gece seni boğmaya kalksa. Veya sapık olsa.
Hiç mi haber okumuyorsun. Kimin kimi öldürdüğü ne yaptığı belli değil. Bu cesaret nedir yahu.
Cafede tanımadığım biri bana selam verse bırak selam vermeyi o dakika hesabı isterim,topuklarım.
Neyse bi aile büyüğünüz,akraba falan varsa söyle aracı olsunlar.Annen babanla bi konuşsunlar.

Olan olmus dilerim mutlu olursun..

5 haftalik tanidigin eşinde insallah seni yari yolda bırakmaz.

Ailenlenin gönlünü almak icin elinden geleni yap.Kapidan kovsalar bacadan gir.Ailesiz olmaz hep bir yani eksik kalir insanin.

Eşinizde evlenmek için ortam mı arıyordu yahu ? bu ne acele! aile rızasını almadan nasıl içinize sindi ?
Umarım pişmanlık yaşamazsınız,bu tercihinizde.
Araya kardeşleriniz varsa onları koyun veya sevdikleri bir aile büyüğünü

Olan olmus ama tek diyecegim Allah hayirli evlat versin.
Yav insan öz kiziyla tartisamayacak mi arkadasim? Hemen evi mi terkedecek? Surekli evi terkediyorsunuz ne yani bu?
Kocanla kavga edince de evi terk edebilecek misin acaba?
Insallah mutlu olursun ama ana babaya sormadan etmeden gidip tanimadigin biriyle evlenmen! Şaka gibi..

Apar topar evlenmene bisey diyemiyorum
zira bu sans isi bi yerden sonra
bitecek olan evlilik oyle de bitiyo boyle de
bazrn bi insanla 2 yil flort edersin de yine biemezsin aslini...diyorum ya sans kismet isi

Ailene gelince...olaylar cok yeni cok taze
Zaman ver biraz onlara...bu bir yilini da alabilir hic farketmez...hem sen artik bir bireysin..okumussun da...ilk etapta kendi hayatini duzenle evliligini işini oturt
aile zaten her zaman senin sadece az zaman tani

Yaşın kaç çok merak ettim. Nasıl bir cesaret hiç tanımadığın adamla evleniyorsun. Ayrıca adam da baya cesur o da hiç tanımadığı bir kız ile evleniyor. Türk filmi gibi.

Yorumunuzu çok tuhaf buldum ne alaka ya dedim kusura bakmayın ...
İnş mutlu olurlar inş ancak burda kendi ailesine sırt dönmüş annesini babasını hiçe saymış ve hiç tanımadığı bi aileye bi kaç hafta içinde gelin gitmiş birisinden bahsediyoruz . Adam ilk gördüğü biri için işini gücünü bırakıp konu sahibinide alıp memleketine gidiyor.adamın ailesi, bu kız nerden çıktı hani annesi babası demeden bağırlarına basıyor ev kuruluyor... Yani herşey peşpeşe tuhaflar silsilesi..
Türkler kadar aile bağlarına değer veren illede annem babam kızım illede oğlum gelinim kocam damadım diyen başka bir millet daha bilmiyorum ben..
İnşallah herşey güzel olur mutlu olurda biz yanılırız

Çok büyük risk almışsın
Dilerim büyük pişmanlıklar yaşamazsın ve ilerde bu yaptıkların eşin ve eşinin ailesi tarafından yüzüne vurulmaz
Ailen seni affedebilir ama bu yaptığını unutmayacaklardır

çok büyük cesaret 5 haftada o cesareti nereden buldunuz
insanlar beş haftada hoşlanma aşamasından aşk aşamasına bile geçemiyor daha

Benim de amcamla yengem otobüste tanışmışlar Uzun süredir evliler dört çocukları var.
Annemle babam yıllarca anlaşmışlar ama boşandılar
Kesin bir ölçüt yok yani
Adam Hakkında ne biliyorsun ? Neden istifa etti işinden? Ne iş yapıyor ? Daha önce evlenmiş mi ?
Aileni üzmüşsün ama olan olmuş. Yaparsın gönüllerini bir şekilde hiçbir şey eskisi gibi olmasa da
Üzme kendini
İnşallah çok çok Mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…