- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
- Konu Sahibi eyllarslan
-
yok zaten evlendirme dairesinde nikah kıyıldıOlabilir şaşırmam
aa demez olur mu zaten ayrı bir kavga ettiler ama benim asıl sorunum bu olmadığı için bahsetmedim bile bu olaydan.ailesini zor ikna etti ama şu an arkadaşının yanında çalışıyor sıkıntı yok o yüzden ben de iş başvurusunda bulundum bazı yerlere cevap bekliyorumKafede tanışıyorsunuz.
Ailenizle kavga edip birkaç gün sonra adamın evine gidiyorsunuz.
Adam sizi alıp başka şehire ailesine götürüp bırakıyor.
Aile "iki günlük kızı niye bize getirdin" demiyor.
Adam istifa ediyor. Öbür şehre taşınıyor, hemen ev tutuluyor.
Evleniyorsunuz.
Eşiniz şu anda çalışıyor mu? Nasıl geçiniyorsunuz? Malum 3 hafta önce istifa etmiş adam.
aa demez olur mu zaten ayrı bir kavga ettiler ama benim asıl sorunum bu olmadığı için bahsetmedim bile bu olaydan.ailesini zor ikna etti ama şu an arkadaşının yanında çalışıyor sıkıntı yok o yüzden ben de iş başvurusunda bulundum bazı yerlere cevap bekliyorumKafede tanışıyorsunuz.
Ailenizle kavga edip birkaç gün sonra adamın evine gidiyorsunuz.
Adam sizi alıp başka şehire ailesine götürüp bırakıyor.
Aile "iki günlük kızı niye bize getirdin" demiyor.
Adam istifa ediyor. Öbür şehre taşınıyor, hemen ev tutuluyor.
Evleniyorsunuz.
Eşiniz şu anda çalışıyor mu? Nasıl geçiniyorsunuz? Malum 3 hafta önce istifa etmiş adam.
O tokadı elbette hak etmemişsin. Çıkıp evden gitmeni bile çok onaylamasam da anlarım, ama birkaç haftadır tanıdığın birine gitmeni anlayamadım. Hiç mi gidecek bir arkadaşın yoktu? Bir akraban?haklısınız önce onu anlatmam gerekirdi.annemle ben birbirimize çok bağlıyızdır.sırf annem için üniversitede şehir dışına tercih yapmamıştım şu an 23 yaşındayım geçen sene mezun oldum.üniversite dönemi boyunca tabiri caizse huzur vermedi bana ben annemden hiçbir şey saklamak istemedim herşeyimi paylaştım.erkek arkadaş mevzumu sadece anneme anlattım aile bireylerimden sadece o biliyordu söz verdi aramızda kalacak babana söylemeyeceğim diye.sen git babama a dan z ye kadar olayı bütün ayrıntısıyla anlat.ona da hak veriyorum endişelendi kafe ortamında tanıştığımız için ama ben henüz babama anlatmaya hazır değildim.babam çok büyük tepki gösterdi ciddi düşünüyosa gelsin tanışsın diyeceği yerde tokadı patlattı.allah aşkına gelmişim 23 yaşına bu yaşta tokat nedir.gururuma yediremedim çıktım gittim evden
tabi ki arkadaşım var akrabam var ama işte ailemin arayıp sizde mi diye sorup içinin rahatlamasını istemedim beni merak etsinler istedim ve o an aklıma gelen tek kişi olduO tokadı elbette hak etmemişsin. Çıkıp evden gitmeni bile çok onaylamasam da anlarım, ama birkaç haftadır tanıdığın birine gitmeni anlayamadım. Hiç mi gidecek bir arkadaşın yoktu? Bir akraban?
Aramızda bir şey geçmedi demişsin o gece, sorun iki tarafın isteğiyle sevişip sevişmemesi de değil ki benim gözümde, bir taciz ya da daha kötüsü olma ihtimali, hadi güvenini sarsmamış, seni istemediğin bir şeye zorlamamış, ne güzel. Başın henüz belaya girmemişken, şansın yağver gitmişken, nasıl hata üstüne hata edip de evliliğe nasıl cesaret edebildin...? Yani asıl evlenme maksadınız ne, onu hiç anlayamadım inan ki.
Şimdi nasıl düzelecek bilemedim.
Yarın öbür gün babanla aynı cinsiyetten olan o adam, eşin, bir şeye sinirlenip de tokadı patlatsa sana ne olacak? Yapmaz deme, emin olamazsın, çoğu düzgün görünen erkek bile, karşısında çaresiz bir kadın gördükçe değişiyor ne yazık ki. Umarım çok mucizevi bir erkektir de hepimiz yanılırız bile diyemiyorum, ihtimal o denli düşük gözümde, endişelendim gerçekten senin adına.
Resmi nikahınız var mı? Ben yerinde olsam ne yapar ne eder barışırdım, sırf eşin barıştığınızı görsün bilsin diye tavsiye ediyorum bunu. İçinde affetmesen de o tokadı, ne yap ne et onay al babandan, barışmasını, affetmesini sağla derim. Anneni ara, yalvar yakar derim. Sonrasını düşünürsün artık.
Tamam ona da, hadi orada da şansın yağver gitmiş, adam sapık, evli ya da daha beteri çıkmamış (öyle görünüyor şimdilik diyelim). Peki evlenirken ne düşündünüz, neden evlendiniz? Onu hiç anlayamadım dediğim gibi. Şimdi o evlenme nedenini açıklamanız aileye de zor olmayacak mı?tabi ki arkadaşım var akrabam var ama işte ailemin arayıp sizde mi diye sorup içinin rahatlamasını istemedim beni merak etsinler istedim ve o an aklıma gelen tek kişi oldu
inşallah.çok teşekkür ederimTamam ona da, hadi orada da şansın yağver gitmiş, adam sapık, evli ya da daha beteri çıkmamış (öyle görünüyor şimdilik diyelim). Peki evlenirken ne düşündünüz, neden evlendiniz? Onu hiç anlayamadım dediğim gibi. Şimdi o evlenme nedenini açıklamanız aileye de zor olmayacak mı?
Ne olur babanla barış bir an önce, bir kaç aya ne demek istediğimizi kendin keşfetmeden, anneni ara derim, yalvar yakar.. İnşallah çok uzatmadan yumuşarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?