5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ankarada yaşayanlar için funda doğulu yu tavsiye ederim. çok iyi ve güler yüzlü bi doktor. çokta ilgili. Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezinde muanelerini yapıyor. koru hastanesindede doğum yaptırıyor.

gözü işte olmayanlar, gerçekten hakedenlerin yerini alıyorlar yazık ya Allah sabır versin canım sana

İzmir'de yaşayanlar hangi hastanelere gidiyor memnunlar mı? Ben menemen yolundaki sada hastanesine gidiyorum doktorumdan memnunum fakat sezeryan taraftarı olduğu için seçenek vermiyorlar Malesef.Bende doktor ve hastane arıyorum

Bi arkadaşım cınarlı hastanesınden çok memnun kalmıştı iki çocuğunu da orda dogurdu

Selam kizlar... Uzun bir aradan sonra. ..

Bu arada şehir dışına çıktım, bahsetmiştim burda... pazar günü geldim... ve lekelenmem oldu... Doktorum koruyucu igne verdi... Şuan daha iyiyim... mide bulantısı, halsizlik var halen...

Çok korktum bebeğim için. ... Allah acılarını yasatmasin

Sen yaptırdınmı canım? Yada yaptırmayı düşünüyomusun? Bazı kişiler düşünmüyo yaptırmayı?
Yaptiricam canım ama yaptiricak olmam demek aldiricam anlamina gelmiyor hani insan bilir en azından ne olduğunu.Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah yavrularimizi.

canım merhaba bıraz gec oldu ama bende suan sanırsam 5 haftalık gebeyım bt hcg m ıkı gun once 577 bugun de 2219 kafay yiycem adetim de yedi gun gecikti b u degerler düşük mü nolur cevap yaz
Düşük olur mu hiç hamilesin tabi ki bu tahlilleri yapanlar niye söylemez ki acaba sinir oluyorum hemen doktora git muhtemelen 5 haftalık falan gözün aynı Can'ım:)

Düşük olur mu hiç hamilesin tabi ki bu tahlilleri yapanlar niye söylemez ki acaba sinir oluyorum hemen doktora git muhtemelen 5 haftalık falan gözün aynı Can'ım:)
Canım sen le haftamiz aynı gibi kasikta kasilma oluyor mu

Evet bu ara çok fazla oluyor hemde 19 una kadar bekleyip sorucam ama tecrübeli insanlar normal diyor cnm
Bende pazartesi günü randevum anca o zaman sorabilirim.pazartesi günü nu iple çekiyorum

Kızlar ben ikili test konusunda çok.kararsız kaldim yaptırıp yaptirmama açısında sizlerin fikirlerini alabilir miyim sizler nasıl dusunuyorsunuz

Kızlar ben ikili test konusunda çok.kararsız kaldim yaptırıp yaptirmama açısında sizlerin fikirlerini alabilir miyim sizler nasıl dusunuyorsunuz
Bence yaptır Allah korusun bişey varsa da psikolojini hazırlarsın yoksa da için rahat eder. Diğer türlü sağlıklı bebek bekleyip 9 ay sonra rabbim hastalıklı bebek verirse daha büyük yıkım bence

Kesinlikle yaptıracağım, eğer çocuğumda bir sağlık sorunu varsa bile bile dünyaya getirip onu ömrü boyunca bakıma muhtaç burakmayı uygun bulmuyorum. Ben hayattayken sorun yok ama bana birşey olursa onun perişan olmasını göze alamam.

Bence yaptır Allah korusun bişey varsa da psikolojini hazırlarsın yoksa da için rahat eder. Diğer türlü sağlıklı bebek bekleyip 9 ay sonra rabbim hastalıklı bebek verirse daha büyük yıkım bence
Ama işte hadi öyle birşey yok ama doktor var dedi 9 ay boyunca o steresi nasıl kaldiracagim

Ama işte hadi öyle birşey yok ama doktor var dedi 9 ay boyunca o steresi nasıl kaldiracagim
%100 doğru sonucu veren bir test olsa ben de yaptırırım arkadaşım ama Malesef çevremde bu testi yaptırıp da down sendromu teşhisi koyulan bebek olduğunu öğrenip de doğumda öyle bir durum olmadığını öğrenen çift gördüm resmen çileli bir hamilelik geçirdiler.Yine aynı şekilde sağlıklı denilip bebeği down sendromlu doğan ailelerin yaşadığı şoku da eminim ki kimse yaşamak istemez.Bu test nerde yapılırsa yapılsın kesinlikle %20 yanılma payı oluyor,ki bu rakam %1 bile olsa yine kesinlik kazanmıyor.Biz eşimle yaptırmamaya karar verdik.Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…