5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Yaptiricam canım ama yaptiricak olmam demek aldiricam anlamina gelmiyor hani insan bilir en azından ne olduğunu.Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah yavrularimizi.
İnşallah canım, tabi insan ne var ne yok öğrenmek istiyo. Allaha şükür herhangi bişey çıkmadı ulttasonda. Asıl önemli kan sonuçlarıyla orantısı. Allah korusun Bişeyde çıksa o evladım benim. Kalp atışı kulaklarımdan gitmiyo. Ona şimdiden bağlıyım. Rabbim kimseye bizede acısını göstermesin. Daha doğurmadım ama anneliği onunla yaşıyorum. Yavrularımız Allaha emanet.

Bu arada doktorum yarın için progestanı bırakmamı istedi yani bugün son günü ama ben 2 gündür aşırı yoruluyorum.izmirin sıcağında pazara gittim pazar arabama komşularım biraz yardım ettiler ama arada kaldırdım sonra Misafirler geldi saatlerce ayakta yemek yaptım,hizmet ettim,feci yoruldum.En son bir kaş saat önce ayağa kalkarken tam bebişin olduğu yer acıdı ağrıdı böyle geçti sonra ,çok korkuyorum ya oof

Canım sen hamileyken ve en zor ayında ni ye bu insanlar misafirliğe gelirlerki, anlamıyorum. Senin dinlenmeye ihtiyacın var. Benim annemde şu an izmirde, babam burda haftada 1-2 akşam gelir sofrayı eşimle babam hazırlar. Kayınvalidem yemek falan gönderirler bu ayıma kadar misafirliğe bile gelmediler yorulmayayım diye. Biraz anlayış olması lazım bence. Çok yorma canım riskli aylardasın şu anda. Dikkat et.

Kızlar ben ikili test konusunda çok.kararsız kaldim yaptırıp yaptirmama açısında sizlerin fikirlerini alabilir miyim sizler nasıl dusunuyorsunuz
Canım ben yaptırdım. Sonuçta bişey varmı yokmu öğrenmem lazım, ona göre psikolojimi alıştırmam lazım. Allah korusun bişey olsa bile kalbi deli gibi çarpan rabbim tarafından can verilen küçük masum bi cana nasıl kıyarım, heleki eşimden bi parçaya. Rabbim onları korusun. 2'li test %80 oranda doğruluk payı var. 3'lü test te oran %60 iniyo. Ve en önemli test 20. haftada yapılan organlara bakılan yestmiş sanırım 4'lü tarama testi. İçinizi ferah tutun kızlar onlar Rabbimizin emanetleri Allahım yanımızda olduğu sürece dua ettiğimiz sürece onları korur.

Nerdee ben de öylesi şans.Diyorum ki sürekli uyumak istiyorum,belim ağrıyor sırtıma vuruyor ayakta durunca perişan oluyorum diyorum ama bazıları anlamıyor,kayınvalidem senin ki de ne biçim hamilelik diyebiliyor,onun da kızı var yarın öbür gün Rabbim gösterirse anlat belki ama nerde onda insanlık.Allah böylesi kötü insanlarla karşılaştırmasın inşallah,benim yüzüm hiç gülmedi bunlar yüzünden.Hadi dedik yurtdışına gidelim o da olmadı kaldık burda onlarda gitmiyor maaalesef..!
Doktorum rahimdeki kanamanın yarın tamamen geçebileceği ihtimali üzerine bırak Dedi ama hem stres hem de Ağrı'lardan dolayı korkularım var,yarın kontrole gidebilirim

Valla zor öyle insanlarla, kayınvalidemden , kayınpederimden Allah razı olsun. Çok düşünüyolar bizi. Kayınvalidem onlara gittiğimizde ayağıma terlik getirmeler bana ayrı yemek yapmalar çok iyiym Allaha şükür. Demekki senin kayınvaliden çekmemişki halden anlamıyo, dediğin gibi kızı var Rabbim kimsenin kötülüğünü öbür dünyaya bırakmıyo burda gösteriyo. Canım bence onların üstüne çok düşme senin ve bebeğinin sağlığı daha önemli. Dinlen ve doktoruna kontrole git canım için rahatlasın. Allahım sabır versin canım.

Kızlar bu 2li test nasıl ve ne zaman yapılıyor? bugün doktorum 3 tüp kan aldırıp bir sürü şeye baktırdı sonuçlarını yarın alacağım bu farklı bir şey mi acaba?

Kızlar bu 2li test nasıl ve ne zaman yapılıyor? bugün doktorum 3 tüp kan aldırıp bir sürü şeye baktırdı sonuçlarını yarın alacağım bu farklı bir şey mi acaba?
Farklidir canim once ultrasobla bakılıp sonra kan aliniyor ense genisligi ölçülüyor. Bide 11ile 14. Hafta arasinda yapılıyor takvimin dogruysa sen 9dasin ve mümkün degil

Etimesgut devlet hastanesine hüseyin halilzade doktorum
Ben de oraya gitmiştim bi oac tahlil için gebelik haftamı yanlış hesapladılar aynı yerde Nilgün hanıma gitmiştim çok daha ilgili geldi bana biraz suratsızdı Ama işini iyi yapıyor bize de bu lazım. Ozele gitmeyi düşünürsen bayındır da Tülin hanım var kesinlikle öneririm

ben Bilecikteyim canım doktora Eskişehire gidiyorum. benimde gittiğim doktorlar tedaviye bile başlamadı hele ki acıbadem beni talan etti tüp bebeğe falan yönlendirdi. şükür bu doktorum baştan sorular sordu rahim filmine gerek yok dedi. beni de çağırdığında o kadardı aralıklarla gittiğimde 20 ve 21 mm olmuştu hemen iğne verdi, bence doktorunu değiştirmelisin senin için en güzeli olur karar senin tabi ama

gözü işte olmayanlar, gerçekten hakedenlerin yerini alıyorlar yazık ya Allah sabır versin canım sana

amin canım ya sorma yani sürekli birimim değişiyor üzerimde iş kalıyor iyice bunaldım yani onun yüzünden işlerimi de yapamadım böyle dağınık düzensiz onun yüzünden geriliyorum sinir stres oluyorum en sonunda alıcam heyet oturcam evde ya evden dışarı çıkmam ama rahat ederim en azından

Günaydın kızlar yer gök dua bugün kalp atışını duymaya gidcem bana bu cuma günü yüzü hurmetine duâ edermisiniz boş gebelik riskim var onbir yıllık hasretim rabbimin ol demesine muhtacim

günaydın inşallah Rabbim duyurur o sesi ve hasretiniz biter Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…