günaydınn canım izmirdemisin sende ??? HAngi doktora gidiyrsun :)Bu arada doktorum yarın için progestanı bırakmamı istedi yani bugün son günü ama ben 2 gündür aşırı yoruluyorum.izmirin sıcağında pazara gittim pazar arabama komşularım biraz yardım ettiler ama arada kaldırdım sonra Misafirler geldi saatlerce ayakta yemek yaptım,hizmet ettim,feci yoruldum.En son bir kaş saat önce ayağa kalkarken tam bebişin olduğu yer acıdı ağrıdı böyle geçti sonra ,çok korkuyorum ya oof
60 veya 70 tl idiNe kadar muayene ücreti peki
non-invasif tarama testi var %100 sonuç veriyormuş. ben ikili ve üçlü test yerine bunu yaptıracagım doktorum bunu önerdi. bu testte herşey çıkıyomuş cinsiyet bile.%100 doğru sonucu veren bir test olsa ben de yaptırırım arkadaşım ama Malesef çevremde bu testi yaptırıp da down sendromu teşhisi koyulan bebek olduğunu öğrenip de doğumda öyle bir durum olmadığını öğrenen çift gördüm resmen çileli bir hamilelik geçirdiler.Yine aynı şekilde sağlıklı denilip bebeği down sendromlu doğan ailelerin yaşadığı şoku da eminim ki kimse yaşamak istemez.Bu test nerde yapılırsa yapılsın kesinlikle %20 yanılma payı oluyor,ki bu rakam %1 bile olsa yine kesinlik kazanmıyor.Biz eşimle yaptırmamaya karar verdik.Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Şuanda sopali da nilüfer hanima gidiyorum ama medikal parkta Lütfiye hanima gidicem ikili gidicem hem devlet hem özelİzmitte yada gebzede Olan Varmı arkadaşlar ?hangi doktora gidiyorsunuz?
Doğma büyüme İzmirliyim İzmir'de yaşıyorum çok şükür Canımgünaydınn canım izmirdemisin sende ??? HAngi doktora gidiyrsun :)
Cikmaz cikmaz doktorum ayni zamanda samimi arkadasim gibi oldu bana demistiki biz dusuklere uzulmeyiz cunku bebekte bi sorun varsa kadin vucudu onu oldurur ve vucudundan atar eger bebek saglikliysa sonuna kadar gider saglikli bebeklerimiz olsun insallahBende sendenim canim, 5 haftalik dusuk sonrasi cok sukur tekrar bir sonraki ay hamile kaldim. Ama inslh bunda onceki gibi sorun cikmaz
Ben suan anadolu hastahanesine gidiyorum Nuri bey doktorum cok cok memnunum ama izmite taşınınca burası bize cok uzak kalacak medicalde Eray Çalışkan die bir doktor övdüler ama kararsız kaldımŞuanda sopali da nilüfer hanima gidiyorum ama medikal parkta Lütfiye hanima gidicem ikili gidicem hem devlet hem özel
Evet bende yuzde yuz sonuc veren bi test duydum biraz pahaliymis ama sonuclar amerikaya gidiyomus sadece down sendromu degil bitun kromozom bozukluklarini soyluyomus bende onu yaptirmayo dusunuyorum onu yaptirirsam 2li 3 lu 4luye gerek kalmiyomusnon-invasif tarama testi var %100 sonuç veriyormuş. ben ikili ve üçlü test yerine bunu yaptıracagım doktorum bunu önerdi. bu testte herşey çıkıyomuş cinsiyet bile.
bu test ne zaman yapılıyordu bana doktorum hiç söylemedinon-invasif tarama testi var %100 sonuç veriyormuş. ben ikili ve üçlü test yerine bunu yaptıracagım doktorum bunu önerdi. bu testte herşey çıkıyomuş cinsiyet bile.
evet banada doktorum önerdi. bu testi yaptırınca diğerlerinede gerek yok. ankara merkezleriymişEvet bende yuzde yuz sonuc veren bi test duydum biraz pahaliymis ama sonuclar amerikaya gidiyomus sadece down sendromu degil bitun kromozom bozukluklarini soyluyomus bende onu yaptirmayo dusunuyorum onu yaptirirsam 2li 3 lu 4luye gerek kalmiyomus
Doktorum bahsetmedi canım,sen de özele gidiyorsun sanırım.Bu testin ücretini öğrenip bildirebilirsen çok sevinirimnon-invasif tarama testi var %100 sonuç veriyormuş. ben ikili ve üçlü test yerine bunu yaptıracagım doktorum bunu önerdi. bu testte herşey çıkıyomuş cinsiyet bile.
10. Haftayi doldurunca yapiyoruz demislerdi bana size ne soyledilerevet banada doktorum önerdi. bu testi yaptırınca diğerlerinede gerek yok. ankara merkezleriymiş
http://www.naceturkiye.com/Site/Page/nace-test-nedir bu adreste detaylı bilgiler buldum ben. belki işinize yarar
Anladım Can'ım teşekkür ediyorum ama çok pahalı ben yaptıramam.ben şimdi telefonda konuştum. 10+1 i geçmen yeterli testi yapmamız için dedi. 2200 tl civarında bi fiyat verdi.(net rakamı unuttum) ama benim doktorumun adını verince 1850 tl ye düştü. anladığım kadarıyla pazarlık yapılarak 1850 tl ye düşürüle bilir. anneden alınan 1 tüp kanı ayrıştırarak ispanyaya yolluyolarmış. %99,96 sonuç veriyolarmış. 1 hafrada çıkıyomuş sonuç.
bana telefonda bunları anlattı. adamın adı Halil ibrahim İlhan 0530 119 60 40 telefon numarası. bu numaradan detaylı bilgi veriyor.
Aynen öyle canım Rabbim yavrularimizi bize bağışlasinİnşallah canım, tabi insan ne var ne yok öğrenmek istiyo. Allaha şükür herhangi bişey çıkmadı ulttasonda. Asıl önemli kan sonuçlarıyla orantısı. Allah korusun Bişeyde çıksa o evladım benim. Kalp atışı kulaklarımdan gitmiyo. Ona şimdiden bağlıyım. Rabbim kimseye bizede acısını göstermesin. Daha doğurmadım ama anneliği onunla yaşıyorum. Yavrularımız Allaha emanet.
Canim yaptirmayi düşünüyordun fikir degistirmen iyi olmuş. Hamileliğini strese sokmamak en iyisi Rabbim en hayırlısıni bilir verir%100 doğru sonucu veren bir test olsa ben de yaptırırım arkadaşım ama Malesef çevremde bu testi yaptırıp da down sendromu teşhisi koyulan bebek olduğunu öğrenip de doğumda öyle bir durum olmadığını öğrenen çift gördüm resmen çileli bir hamilelik geçirdiler.Yine aynı şekilde sağlıklı denilip bebeği down sendromlu doğan ailelerin yaşadığı şoku da eminim ki kimse yaşamak istemez.Bu test nerde yapılırsa yapılsın kesinlikle %20 yanılma payı oluyor,ki bu rakam %1 bile olsa yine kesinlik kazanmıyor.Biz eşimle yaptırmamaya karar verdik.Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
günaydınnn :)Gunaydin kizlar☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?