Bem erkek doktor tercih etmiyorum yani zorda kalmazsam ama Lütfiye Hanımda doğum yapan arkadaşım var memnun hemde sendika indirimi var medikal parkta % 25 eğer ki gideceksen ben haziran da gidicem sana söylerim nasıl oldugunuBen suan anadolu hastahanesine gidiyorum Nuri bey doktorum cok cok memnunum ama izmite taşınınca burası bize cok uzak kalacak medicalde Eray Çalışkan die bir doktor övdüler ama kararsız kaldım
merhaba sen kocaelide misin?Bem erkek doktor tercih etmiyorum yani zorda kalmazsam ama Lütfiye Hanımda doğum yapan arkadaşım var memnun hemde sendika indirimi var medikal parkta % 25 eğer ki gideceksen ben haziran da gidicem sana söylerim nasıl oldugunu
lütfiye hanım çok yoğunluktan mıdır artık neden benim arkadaşın bebeğinin gelişme geriliği olduğunu anlamadı ve 7 aylıkken sen nasıl farketmezsin deyip acele doğuma aldı ben o kadın hakkında olumsuz çok şey duydum ama yinede sen bilirsin derim bide neden medikal parkı tercih ediyorsunuz ? doktorların çoğu cihandan geçti ve bence drlari iyice araştırın hastane olarak bakmayın olayamerhaba sen kocaelide misin?
Ne aşısı ki bunlar benim 16. Haftada gel dediler erken değil mıArkadaşlar sağlık ocağı aşılar için beni geçen hafta çağırdı ama gidemedim.Sizler aşılarınızı sağlık ocağında yaptırdınız mı? Sabah saatlerinde mi yapıyorlar ?
Canım benim doktorumda 9.haftanın sonunda o şekilde kan aldırdı. Kızamıkçığa karşı aşın varmı veya çiğ etten kaynaklı bebekte oluşan bazı anamoliler varmış onlara baktırdı. Doktorun sana en iyi bilgiyi verir zaten vücudundaki bağışıklık sistemine bakılıyo. İnşallah iyi çıkar canım. 2li testi de 11-14.haftalarda yapacak.Kızlar bu 2li test nasıl ve ne zaman yapılıyor? bugün doktorum 3 tüp kan aldırıp bir sürü şeye baktırdı sonuçlarını yarın alacağım bu farklı bir şey mi acaba?
İnşallah bu cuma gününün hürmetine duyarsınız canım. Stres yapma rahat ol inşallah Rabbim boş çıkartmaz.Günaydın kızlar yer gök dua bugün kalp atışını duymaya gidcem bana bu cuma günü yüzü hurmetine duâ edermisiniz boş gebelik riskim var onbir yıllık hasretim rabbimin ol demesine muhtacim
Aaa bende Bilecikteyimmben Bilecikteyim canım doktora Eskişehire gidiyorum. benimde gittiğim doktorlar tedaviye bile başlamadı hele ki acıbadem beni talan etti tüp bebeğe falan yönlendirdi. şükür bu doktorum baştan sorular sordu rahim filmine gerek yok dedi. beni de çağırdığında o kadardı aralıklarla gittiğimde 20 ve 21 mm olmuştu hemen iğne verdi, bence doktorunu değiştirmelisin senin için en güzeli olur karar senin tabi ama
Belki gün vereceklerdi detaylı sormadım gelin dediler sadece ama gidemedim.malum sağlık ocakları curcuna,hiç gidesim orda saatlerce bekleyesim gelmiyor.Ne aşısı ki bunlar benim 16. Haftada gel dediler erken değil mı
Aaa bende Bilecikteyimm
Allahtan bizimki çok sakin ama ben de amelıyatlıyım kalkmam yasak zaten telefonda görüşüyoruz sadece. Ben de netten baktım 4. Aydan itibaren sadece tetanoz aşısı yapılıyormuş diğer aşılar risk varsa yapılıyormuş bana da 16. Hafta demişlerdi zaten. Belki sadece bilgi vereceklerdir benden de sürekli idrar istiyorlar neye bakıyorlar o kadar onu da bilmiyorumBelki gün vereceklerdi detaylı sormadım gelin dediler sadece ama gidemedim.malum sağlık ocakları curcuna,hiç gidesim orda saatlerce bekleyesim gelmiyor.
Canım ben devlet hastanesine gidiyorum, Fadime hanım, çoğu kişi onu önerdi. Bozüyüktede gittim doktora ama Fadime hanım her gittiğimde çok yakın davranıyo memnunum yani. Sen eskişehirde hangi hastanede hangi doktora gidiyosun?
gerçekten mi ? çok sevindem ya, doktor olarak kime gidiyorsun peki
Evet izmitteyim ama arkadaş cok memnun kaldı ben aslında inci hanima gitmek istedim ama doğum ücreti normal 4 bin lira abartmak istemedim ilk defa olumsuz yorum senden duydum saol arastiririm bimerhaba sen kocaelide misin?
Hangi doktora gidiyorsun sen peki nerdesin izmittemi sendelütfiye hanım çok yoğunluktan mıdır artık neden benim arkadaşın bebeğinin gelişme geriliği olduğunu anlamadı ve 7 aylıkken sen nasıl farketmezsin deyip acele doğuma aldı ben o kadın hakkında olumsuz çok şey duydum ama yinede sen bilirsin derim bide neden medikal parkı tercih ediyorsunuz ? doktorların çoğu cihandan geçti ve bence drlari iyice araştırın hastane olarak bakmayın olaya
Canım ben devlet hastanesine gidiyorum, Fadime hanım, çoğu kişi onu önerdi. Bozüyüktede gittim doktora ama Fadime hanım her gittiğimde çok yakın davranıyo memnunum yani. Sen eskişehirde hangi hastanede hangi doktora gidiyosun?
Canım bilgi vermek için çağırmıştır, ben daha 5.-6.haftamdayken direk gün verdi 13 haziranda aşılar için geliceksin dedi. Niye dedim tetanoz aşısı falan yapılacak dedi. Birde senin bilgilerini alıyolar belkide onlar içinde çağırmış olabilirler.Arkadaşlar sağlık ocağı aşılar için beni geçen hafta çağırdı ama gidemedim.Sizler aşılarınızı sağlık ocağında yaptırdınız mı? Sabah saatlerinde mi yapıyorlar ?
Evet canım ümit hastanesini bende duydum Taner beymi Tansel beymi bi doktoru çok önerdiler, kese çevresinde kanama vardı o devam etseydi gidicektim ona ama dediğim gibi Fadime hanım beni çok rahatlattı Allaha şükür başka bi sorunumda yok. Önümüzdeki hafta İzmire abimin yanına gidicem o kendi güvendiği doktoruna çıkarıcak. Fadime hanıma da güveniyorum doğumuda onda düşünüyorum. Doktor çok önemlii gerçekten. İnşallah sorunsuz hamilelikler geçirirz de sağ salim alırız kucağımıza yavrularımızı. İlk çocuğun mu olacak?ben burada da Fadime hanıma gitmek istiyorum ama sıra alamıyorum, Bozüyükte Mehmet beyde iyi bir doktor, ben Ümite gidiyorum Perihan hanıma çok memnunum çok doğal bir insan böyle seviyorum onu yani arayınca görüşebiliyorum ve bana pko teşhisi koyup tedavi başlayan doktor onun sayesinde bebişim geliyor, Almanyada eğitim almış ve orada ihtisasını tamamlamış, daha önce Acıbademe falan gittim hiç bişey yokken hemen tüp bebeğe yönlendirmeye falan çalıştılar o yüzden bu kadını da hastaneyi de seviyorum. doğum yapan arkadaşlarımda memnun
Evet canım ümit hastanesini bende duydum Taner beymi Tansel beymi bi doktoru çok önerdiler, kese çevresinde kanama vardı o devam etseydi gidicektim ona ama dediğim gibi Fadime hanım beni çok rahatlattı Allaha şükür başka bi sorunumda yok. Önümüzdeki hafta İzmire abimin yanına gidicem o kendi güvendiği doktoruna çıkarıcak. Fadime hanıma da güveniyorum doğumuda onda düşünüyorum. Doktor çok önemlii gerçekten. İnşallah sorunsuz hamilelikler geçirirz de sağ salim alırız kucağımıza yavrularımızı. İlk çocuğun mu olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?