5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

inşallah sağsağlim kucağıma alırsam bebeğimi yarım gün çalışarak 3 ayı da öyle geçirip en az 1 yaşına kadar ücretsiz izin almak istiyorum inşallah Rabbim nasip eder. sen de memur musun
Bende memurum ama ben zaten yarım gün çalışıyorum bize amirimiz süt izni vermiyor ben Bebeğimi yanıma getirmeyi düşünüyorum 6 aya kadar

aaaa ne güzel ya, her gün gidip geliyor musun bozüyüke? hamile iken zor olmuyor mu? beni yol varya acayip çarpıyor
Hamilelikten sonra hergün gidemiyorum malesef, çalışanım var. Yol benide kötü yapıyo ama yapıcak bişi yok. Heralde doğuma kadar böyle bi gidip bi gitmeden geçecek :)))

Hamilelikten sonra hergün gidemiyorum malesef, çalışanım var. Yol benide kötü yapıyo ama yapıcak bişi yok. Heralde doğuma kadar böyle bi gidip bi gitmeden geçecek :)))

ya geçen hafta kontrole eskişehire gittik dönüşte bozüyüke kadar yarı uyur halde sersem geldim eve geldim bi yattım 4,30 da kalktım 5 i geçerek bi daha yattım 7,30 da 10 da tamamen yattım.
bozüyük kadar gidince arabadan inmem yetiyor bi baş dönmesi bi yorgunluk yatacak yer arıyorum resmen

Kuran kursu ogreticisiyim ben haftalık 18 saat dersim var o yüzden yarım gün

maşallah ya ne güzel hem maneviyat içinde büyüyor çocuk ya çok güzel. ben maalesef 8-5 hatta bazen 5 te işi bitmeyen nöbetleri olan bi yerde çalışıyorum ve insan yoruluyor ister istemez. bu arada doğumlarımız da aynı

Ama canım senin bu haftalarda evet böyle olur bende 7-8.haftamda senin gibiydim mide bulantımda çok oldu, bazen gitmedim bazen gittim, 27 yaşındayım ama kendimi o dönem40 küsürlerdw hissediyodum. Hiç bişey yapmak istemiyorum kolumu ordan yan tarafa koymak bile yorucuydu. Akşam 8 de oturduğum yerde uyuyodum. 12. Haftamdayım vücudumun enerjisi yeni yeni geliyo. Ayy çok berbattı yaaa

Bitiyo mu canım 12. Haftada benimki de çok zor geçiyo

Bitiyo mu canım 12. Haftada benimki de çok zor geçiyo
Valla canım dediğim gibi vücut enerjim daha yeni kendime geliyo. Ama mide bulantısı var ama çok az. Benim mide bulantılarım 5.haftada çok erken başlamıştı. Hala kırmızı ve beyaz et yiyemiyorum mesela. Proteini peynir, süt,yoğurt onlardan almaya çalışıyorum. Önümüzdeki hafta inşallah geçer artık.

Aynı yaa ilaç alıyorum artık biraz rahatladım ama hiç bitmeyecek gibi gelıyo

Aynı yaa ilaç alıyorum artık biraz rahatladım ama hiç bitmeyecek gibi gelıyo
Ben mide bulantısı ilacı hiç kullanmamıştım taki pazartesi günü dayanamayıp aldım bir tane. Başkada içmedim. Mide bulantısı benim elini ayağımı kesiyo tüm gün yatarsan kendime geliyorum. Birde çok zor istifra ediyorum, boğazım kanıyo, yüzümdeki tüm kılcal damarrlar çatlıyo sarışın olunca da fena görünüyo. Çok zormuş bu 3 ay

Col şükür cok güzel bir ortam niyetim 9 ayda 9 hatim şimdi 2.hatmi yariladim 2. Aydayim. Senin ortamın zor allah yardimcin olsun yıllık izin ve rapor falan al kendiniz yorma
Bu arada bebekler aynı gün dogacak mi merak ediyorum :) ayniyiz ya

Her sabah ne yersem çıkıyordu . Artık doktora acım ben dedim ilaç verdi her gün alıyorum artık 12 hafta bitene kadar alıcam sonra gecer ınsallah

Korbaykus g_mutlu Öncelikle Allah size sabr versin inşallah tez Zaman'da atlatırsınız.benim de 8.haftam bitti hamdolsun 9.haftaya girdik ama hiç bulantı yaşamadım çok şükür.Annem kızlara hamileyken başlangıcından itibaren çıkarmış perişan olmuş ama erkekte hiç bulantısı olmamış.Bana çektiysen eğer erkek olur diyor Genetik olasılıklar da göze alınmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…