5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Resimdeki sen misin karnın çıktı mi

Ben erkek hissediyorum ama herkes kız diyor

Benimde çok hafif çıktı garip geliyor erken diye seni görünce ondan sordum
Garip gelen ne? Maşallah demenizi beklerdim . Herkesin bünyesi farklı bana da göbeği çıkmayanlar garip geliyor ama şükür ki çok tatlı bir Bebek göbeğim var

Bem erkek doktor tercih etmiyorum yani zorda kalmazsam ama Lütfiye Hanımda doğum yapan arkadaşım var memnun hemde sendika indirimi var medikal parkta % 25 eğer ki gideceksen ben haziran da gidicem sana söylerim nasıl oldugunu
Canım ben özel bir bankada çalılıyorum medical ce acıbadem dışında başka hastahaneye gidince para ödeyecegim için başka hastahaneye gitmiyorum bende bayan doktorları pek tercih edemedim bayan doktor bir arkadaş ben doğurdum cok abartma die birşeyler söledi ablama kendimde bi kaç sorun yaşadım ama yinede düşünebilirim

Canım ben özel bir bankada oldugum için sadece medical ve acıbademe gidebiliyorum diğer hastahanelere gidersem para ödeyecegim

sanki dövülmüş gibi hissediyorum kendimi ya, inşallah böyle devam eder senin de enerjili olarak artık

amin inşallah canım alıcam bir hafta aldım bi de olmuyor yani dayanamıyorum. benim zoraki sezeryan ama daha erken olduğu için ne zaman alacağını sormadım doktoruma

Hayirli cumalar arkadaslar.
Bende Aralik annesiyim nasipse. İlk bebegimde kalp atisi alinamadi dusuk yaptim. O yuzden bu sefer kalp atisini duyana kadar hic hamileyim havasina girmedim. Dun o muhtesem sesi duydum elhamdulillah.
Bugun itibariyle 9. Haftaya girdim. Asiri derecede bulantim oluyo 2 haftadir. Bulantilar basladigindan beri 3 kez bayginlik gecirdim birisi malesef sokak ortasinda oldu. Benim kadar kotu olan varmi sizce normal mi yani bunye meselesi mi sadece.

gözün aydın cnm darısı bizlere olsun inş..

Resimdeki benim ve karnım çıktı.Daha önce göbeğim yoktu.Biz de genetik ,rahim dışa doğru büyür ve hemen karın çıkar
hani göbeğin hani ben görmedimmm benımde normalde göbegım vardı baya bı sımdı daha yuvarlaklastı hafif de büyüdü otobuste 3 kez yer verdıler :) girdiğim magazalarda bısey bakarken soruyolar çok güzel bi duygu :)

Ay kızlar dün yengeme sinir oldum varya cenemi zor tuttum ben tedaviyle hamile kaldım şükür ediyorum Rabbim e hergün sanki erkek olmasi ustunlukmus gibi bir konuşma yaptı erkekler erkek çocuk oldumu şöyle bir gerilir erkek evladım var der dedi umursama dım başta Allah im o surat Minikleri anlatamam kız olmuş erkek olmuş ne fark eder bazı insanlara aklım emiyor ya.yavrumun tirnagina kurban olurum Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah ya

Garip gelen ne? Maşallah demenizi beklerdim . Herkesin bünyesi farklı bana da göbeği çıkmayanlar garip geliyor ama şükür ki çok tatlı bir Bebek göbeğim var
bence senin oğlun olacak karın hemen büyürse oğlan, kalça büyürse kız derler ya oradan yola çıktım hayırlısı olsun tabi ama ben bayıldım gobişine hamile göbeğği. eşim benim hamile olduğumu idrak edemiyo bazen böyle göbüşüm olsa ederdi :)

Resimdeki benim ve karnım çıktı.Daha önce göbeğim yoktu.Biz de genetik ,rahim dışa doğru büyür ve hemen karın çıkar
profil resmındekıymıs farketmedım kusura bakma ben mesajda paylastın sandım baya cıkmıs senın göbek massallah benımde bu kadar vardı zaten bıraz daha buyudu cok degısık bısey ya senın ilk mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…