Resimdeki sen misin karnın çıktı miKorbaykus @g_mutlu Öncelikle Allah size sabr versin inşallah tez Zaman'da atlatırsınız.benim de 8.haftam bitti hamdolsun 9.haftaya girdik ama hiç bulantı yaşamadım çok şükür.Annem kızlara hamileyken başlangıcından itibaren çıkarmış perişan olmuş ama erkekte hiç bulantısı olmamış.Bana çektiysen eğer erkek olur diyor Genetik olasılıklar da göze alınmalı
Ben erkek hissediyorumKorbaykus @g_mutlu Öncelikle Allah size sabr versin inşallah tez Zaman'da atlatırsınız.benim de 8.haftam bitti hamdolsun 9.haftaya girdik ama hiç bulantı yaşamadım çok şükür.Annem kızlara hamileyken başlangıcından itibaren çıkarmış perişan olmuş ama erkekte hiç bulantısı olmamış.Bana çektiysen eğer erkek olur diyor Genetik olasılıklar da göze alınmalı
İlk bebeğin mi olacakBen erkek hissediyorumama herkes kız diyor
Resimdeki benim ve karnım çıktı.Daha önce göbeğim yoktu.Biz de genetik ,rahim dışa doğru büyür ve hemen karın çıkarResimdeki sen misin karnın çıktı mi
Benimde çok hafif çıktı garip geliyor erken diye seni görünce ondan sordumResimdeki benim ve karnım çıktı.Daha önce göbeğim yoktu.Biz de genetik ,rahim dışa doğru büyür ve hemen karın çıkar
Garip gelen ne? Maşallah demenizi beklerdim . Herkesin bünyesi farklı bana da göbeği çıkmayanlar garip geliyor ama şükür ki çok tatlı bir Bebek göbeğim varBenimde çok hafif çıktı garip geliyor erken diye seni görünce ondan sordum
Canım ben özel bir bankada çalılıyorum medical ce acıbadem dışında başka hastahaneye gidince para ödeyecegim için başka hastahaneye gitmiyorum bende bayan doktorları pek tercih edemedim bayan doktor bir arkadaş ben doğurdum cok abartma die birşeyler söledi ablama kendimde bi kaç sorun yaşadım ama yinede düşünebilirimBem erkek doktor tercih etmiyorum yani zorda kalmazsam ama Lütfiye Hanımda doğum yapan arkadaşım var memnun hemde sendika indirimi var medikal parkta % 25 eğer ki gideceksen ben haziran da gidicem sana söylerim nasıl oldugunu
Canım ben özel bir bankada oldugum için sadece medical ve acıbademe gidebiliyorum diğer hastahanelere gidersem para ödeyecegimlütfiye hanım çok yoğunluktan mıdır artık neden benim arkadaşın bebeğinin gelişme geriliği olduğunu anlamadı ve 7 aylıkken sen nasıl farketmezsin deyip acele doğuma aldı ben o kadın hakkında olumsuz çok şey duydum ama yinede sen bilirsin derim bide neden medikal parkı tercih ediyorsunuz ? doktorların çoğu cihandan geçti ve bence drlari iyice araştırın hastane olarak bakmayın olaya
Ama canım senin bu haftalarda evet böyle olur bende 7-8.haftamda senin gibiydim mide bulantımda çok oldu, bazen gitmedim bazen gittim, 27 yaşındayım ama kendimi o dönem40 küsürlerdw hissediyodum. Hiç bişey yapmak istemiyorum kolumu ordan yan tarafa koymak bile yorucuydu. Akşam 8 de oturduğum yerde uyuyodum. 12. Haftamdayım vücudumun enerjisi yeni yeni geliyo. Ayy çok berbattı yaaa
Yaa uygunmuş da ben de değiştirmeyi düşünüyorm60 veya 70 tl idi
Col şükür cok güzel bir ortam niyetim 9 ayda 9 hatim şimdi 2.hatmi yariladim 2. Aydayim. Senin ortamın zor allah yardimcin olsun yıllık izin ve rapor falan al kendiniz yorma
Bu arada bebekler aynı gün dogacak mi merak ediyorum :) ayniyiz ya
tam doğum tarihin lazım26 yaşındayım. Son adetim 26 subat
gözün aydın cnm darısı bizlere olsun inş..Kozlar az önce 2'li tarama testinden çıktım. Ultrasonda herşey güzel dedi doktor. Sağlıklı bebeğe benziyo dedi. Şimdi kan tahlillerim kaldı, bu arada 12 haftadaymışım. Bebişim güzel gelişmiş :)) Rabbim herkesin bebişini sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
hani göbeğin hani ben görmedimmmResimdeki benim ve karnım çıktı.Daha önce göbeğim yoktu.Biz de genetik ,rahim dışa doğru büyür ve hemen karın çıkar
Ay kızlar dün yengeme sinir oldum varya cenemi zor tuttum ben tedaviyle hamile kaldım şükür ediyorum Rabbim e hergün sanki erkek olmasi ustunlukmus gibi bir konuşma yaptı erkekler erkek çocuk oldumu şöyle bir gerilir erkek evladım var der dedi umursama dım başta Allah im o surat Minikleri anlatamam kız olmuş erkek olmuş ne fark eder bazı insanlara aklım emiyor ya.yavrumun tirnagina kurban olurum Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah yaKorbaykus @g_mutlu Öncelikle Allah size sabr versin inşallah tez Zaman'da atlatırsınız.benim de 8.haftam bitti hamdolsun 9.haftaya girdik ama hiç bulantı yaşamadım çok şükür.Annem kızlara hamileyken başlangıcından itibaren çıkarmış perişan olmuş ama erkekte hiç bulantısı olmamış.Bana çektiysen eğer erkek olur diyor Genetik olasılıklar da göze alınmalı
bence senin oğlun olacak karın hemen büyürse oğlan, kalça büyürse kız derler ya oradan yola çıktım hayırlısı olsun tabi ama ben bayıldım gobişine hamile göbeğği. eşim benim hamile olduğumu idrak edemiyo bazen böyle göbüşüm olsa ederdi :)Garip gelen ne? Maşallah demenizi beklerdim . Herkesin bünyesi farklı bana da göbeği çıkmayanlar garip geliyor ama şükür ki çok tatlı bir Bebek göbeğim var
profil resmındekıymıs farketmedım kusura bakma ben mesajda paylastın sandımResimdeki benim ve karnım çıktı.Daha önce göbeğim yoktu.Biz de genetik ,rahim dışa doğru büyür ve hemen karın çıkar
02.12.2016tam doğum tarihin lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?