5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

canım dediğin gibi hiç fark etmez hiç takılma hele de ilk bebek. benim eşimde çok kız istiyor, ben erkek hissediyorum deyince tepmi vermiyor kızı olsa dünyanın en mutlusu olacak. o kafasındaki düşünceleri alsın kendine saklasın tüm dünyanın fikri gibi empoze etmesin

iki taraf da büyüdüyse

Bizde erkek çocuk yok,bu yüzden eşim hariç erkek istiyoruz ama ne verirse Allahtan yeterki sağlıklı akıllı kısmetli olsun.eşim de ne olursa olsun farketmez diyor Benim için de hiç farketmez ama rüyalar ve genetik sonuçlar şimdilik bu yönde gösterdiği için erkek hissediyorum.Yoksa erkek kız ayrımı yapanların dinen bile yeri yok.Ben hamile kalmadan önce de hamile kaldıktan sonra da hep erkek Bebek gördüm.Anneme de genetik özelliklerin benzeyebilir büyük olasılıkla,benzerse dediği gibi olur ama nasip bu işler.

Sinirimi ziplatti Rabbim herseyin hayirlisini versin ya böyle tiplerden uzak durmak lazim ama dibimde oturuyorlar

profil resmim de var göbeğim görünüyor.Bende hamile bluzu aldım çok tatlı farklı farklı,hafifte göbeğim çıkınca yer veriyorlar artık tatlı tatlı gülümsemeler de cabası.İyi ki erkenden çıktı diyorum hamileliğin tadını çıkarıyorum Bence de süper bir duygu

Çok erken çıkmış canım maşallah

ikiz olacak bilmiyorum onu canım ya kendimde de nerem büyüdü anlamıyorum zaten bariz bi fark olsa öyle düşüncemde ikisi de aynı hala
ikiz olacak bilmiyorum onu canım ya kendimde de nerem büyüdü anlamıyorum zaten bariz bi fark olsa öyle düşüncemde ikisi de aynı hala
ay keske ama değil yanı 11. haftadayız benım göbek cıktı da dıgerını farkedemedım

yok ne zahmetı ben sen sıkılmıssındır şunu yaz bunu yaz dan dıye dedım erkek çıkıyo çin takvımıne göre
özlem bende söylesem bana da bakar mısın ben baktım kız çıktı yanlış bakmışsın dedi arkadaşım erkek çıktı zahmet olmazsa bakabilir misin söylesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…