canım dediğin gibi hiç fark etmez hiç takılma hele de ilk bebek. benim eşimde çok kız istiyor, ben erkek hissediyorum deyince tepmi vermiyor kızı olsa dünyanın en mutlusu olacak. o kafasındaki düşünceleri alsın kendine saklasın tüm dünyanın fikri gibi empoze etmesinAy kızlar dün yengeme sinir oldum varya cenemi zor tuttum ben tedaviyle hamile kaldım şükür ediyorum Rabbim e hergün sanki erkek olmasi ustunlukmus gibi bir konuşma yaptı erkekler erkek çocuk oldumu şöyle bir gerilir erkek evladım var der dedi umursama dım başta Allah im o surat Minikleri anlatamam kız olmuş erkek olmuş ne fark eder bazı insanlara aklım emiyor ya.yavrumun tirnagina kurban olurum Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah ya
iki taraf da büyüdüysebence senin oğlun olacak karın hemen büyürse oğlan, kalça büyürse kız derler ya oradan yola çıktım hayırlısı olsun tabi ama ben bayıldım gobişine hamile göbeğği. eşim benim hamile olduğumu idrak edemiyo bazen böyle göbüşüm olsa ederdi :)
Bizde erkek çocuk yok,bu yüzden eşim hariç erkek istiyoruz ama ne verirse Allahtan yeterki sağlıklı akıllı kısmetli olsun.eşim de ne olursa olsun farketmez diyorAy kızlar dün yengeme sinir oldum varya cenemi zor tuttum ben tedaviyle hamile kaldım şükür ediyorum Rabbim e hergün sanki erkek olmasi ustunlukmus gibi bir konuşma yaptı erkekler erkek çocuk oldumu şöyle bir gerilir erkek evladım var der dedi umursama dım başta Allah im o surat Minikleri anlatamam kız olmuş erkek olmuş ne fark eder bazı insanlara aklım emiyor ya.yavrumun tirnagina kurban olurum Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah ya
Kız benim mi bebeğin doğum tarihimitam doğum tarihin lazım
senin seninnn02.12.2016
Sinirimi ziplatti Rabbim herseyin hayirlisini versin ya böyle tiplerden uzak durmak lazim ama dibimde oturuyorlarcanım dediğin gibi hiç fark etmez hiç takılma hele de ilk bebek. benim eşimde çok kız istiyor, ben erkek hissediyorum deyince tepmi vermiyor kızı olsa dünyanın en mutlusu olacak. o kafasındaki düşünceleri alsın kendine saklasın tüm dünyanın fikri gibi empoze etmesin
profil resmim de var göbeğim görünüyor.Bende hamile bluzu aldım çok tatlı farklı farklı,hafifte göbeğim çıkınca yer veriyorlar artıkhani göbeğin hani ben görmedimmmbenımde normalde göbegım vardı baya bı sımdı daha yuvarlaklastı hafif de büyüdü otobuste 3 kez yer verdıler :) girdiğim magazalarda bısey bakarken soruyolar çok güzel bi duygu :)
Kız anlamıyorum işte yazıyor um bak sana zahmet kuzum 31.01.1990senin seninnnya ne polemık yarattık girip baksana benle ugrascagına
ikiz olacakiki taraf da büyüdüyse
Çok erken çıkmış canım maşallahprofil resmim de var göbeğim görünüyor.Bende hamile bluzu aldım çok tatlı farklı farklı,hafifte göbeğim çıkınca yer veriyorlar artıktatlı tatlı gülümsemeler de cabası.İyi ki erkenden çıktı diyorum hamileliğin tadını çıkarıyorum Bence de süper bir duygu
yok ne zahmetı ben sen sıkılmıssındır şunu yaz bunu yaz dan dıye dedımKız anlamıyorum işte yazıyor um bak sana zahmet kuzum 31.01.1990
ikiz olacakbilmiyorum onu canım ya kendimde de nerem büyüdü anlamıyorum zaten bariz bi fark olsa öyle düşüncemde ikisi de aynı hala
ay keskeikiz olacakbilmiyorum onu canım ya kendimde de nerem büyüdü anlamıyorum zaten bariz bi fark olsa öyle düşüncemde ikisi de aynı hala
yok ne zahmetı ben sen sıkılmıssındır şunu yaz bunu yaz dan dıye dedımerkek çıkıyo çin takvımıne göre
özlem bende söylesem bana da bakar mısın ben baktım kız çıktı yanlış bakmışsın dedi arkadaşım erkek çıktı zahmet olmazsa bakabilir misin söylesemyok ne zahmetı ben sen sıkılmıssındır şunu yaz bunu yaz dan dıye dedımerkek çıkıyo çin takvımıne göre
tabikiiözlem bende söylesem bana da bakar mısın ben baktım kız çıktı yanlış bakmışsın dedi arkadaşım erkek çıktı zahmet olmazsa bakabilir misin söylesem
kız oluyo canım12 mart son adet tarihim 10.11.1991 de doğum yılım teşekkür ederim şimdidenn :)
tabikiisenın dogum tarihin bide son adet tarıhın canım
bendeeee, artı bir filan ekliyodu arkadaşım sen benimki gibi baktın sanırım bakalım en geç 8 haftaya belli olur teşekkür ettimmkız oluyo canımcok merak edıyorum tutcak mı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?