5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar midem çok fena yanıyor resmen ya sizinde oluyor mu olduğunda ne yapıyorsunuz şuan en kötüsü oldu resmen yemek borum bile yanıyor

aaaa hadi hayırlısı çevremdekiler eşim dahil kız diyor ben en başından beri erkek diyorum . bu arada sen kola içince miden yanmıyor mu ben bişey yapmadan yanıyor daha
yanma hep var zaten canım bulantıya ıyı gelıyo esım erkek dıyo ben delı gbı kız hıssedıyorum cevremdekılerde kız dıyo bakalım

bu ay hamilelik olmazsa doktorumu değiştireyim gerçekten de canım

özele maddi nedenlerden dolayı gidemem canım bakalım bu ay da olmazsa değiştireyim doktorumu

bu ay hamilelik olmazsa doktorumu değiştireyim gerçekten de canım

canım değiştir tabi ya tek doktor bağlıyor insanı ama tek doktora güvenmemek gerek bi nedeni vardır elbet içini de ferah tut inşallah hayırlısı ile olur bebişin

hayırlısı ile olsunlarda kucağımıza sağsağlim alalımda inşallah ... benim şişlik kocaman sanırsın ben 6 aylık
ayynen gecen relax mode a girdım hamılelık var mı dedı kız sonra lahusalık pijamalarını falan gösterdı kac aylık dedı 2 bucuk dıyınce cok sasırdı 5 aylık beklıyodu herhalde

canım değiştir tabi ya tek doktor bağlıyor insanı ama tek doktora güvenmemek gerek bi nedeni vardır elbet içini de ferah tut inşallah hayırlısı ile olur bebişin
haklısın canım doktor iyi birine benziyor diye gidiyorum ama çok da ilgili değil anca klomen verip durdu yani

ayynen gecen relax mode a girdım hamılelık var mı dedı kız sonra lahusalık pijamalarını falan gösterdı kac aylık dedı 2 bucuk dıyınce cok sasırdı 5 aylık beklıyodu herhalde

bende o moddayım ya fena bi haldeyim şişlik o kadar çok var ki bacaklarım belim inceldi ama karın kocaman kilo almış gibi duruyorum öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…