aaaa hadi hayırlısı çevremdekiler eşim dahil kız diyor ben en başından beri erkek diyorum . bu arada sen kola içince miden yanmıyor mu ben bişey yapmadan yanıyor daha
aaaa hadi hayırlısı çevremdekiler eşim dahil kız diyor ben en başından beri erkek diyorum . bu arada sen kola içince miden yanmıyor mu ben bişey yapmadan yanıyor daha
ben Bilecikteyim canım doktora Eskişehire gidiyorum. benimde gittiğim doktorlar tedaviye bile başlamadı hele ki acıbadem beni talan etti tüp bebeğe falan yönlendirdi. şükür bu doktorum baştan sorular sordu rahim filmine gerek yok dedi. beni de çağırdığında o kadardı aralıklarla gittiğimde 20 ve 21 mm olmuştu hemen iğne verdi, bence doktorunu değiştirmelisin senin için en güzeli olur karar senin tabi ama
Ben de oraya gitmiştim bi oac tahlil için gebelik haftamı yanlış hesapladılar aynı yerde Nilgün hanıma gitmiştim çok daha ilgili geldi bana biraz suratsızdı Ama işini iyi yapıyor bize de bu lazım. Ozele gitmeyi düşünürsen bayındır da Tülin hanım var kesinlikle öneririm
canım değiştir tabi ya tek doktor bağlıyor insanı ama tek doktora güvenmemek gerek bi nedeni vardır elbet içini de ferah tut inşallah hayırlısı ile olur bebişin
ayynen gecen relax mode a girdım hamılelık var mı dedı kız sonra lahusalık pijamalarını falan gösterdı kac aylık dedı 2 bucuk dıyınce cok sasırdı 5 aylık beklıyodu herhalde
canım değiştir tabi ya tek doktor bağlıyor insanı ama tek doktora güvenmemek gerek bi nedeni vardır elbet içini de ferah tut inşallah hayırlısı ile olur bebişin
ayynen gecen relax mode a girdım hamılelık var mı dedı kız sonra lahusalık pijamalarını falan gösterdı kac aylık dedı 2 bucuk dıyınce cok sasırdı 5 aylık beklıyodu herhalde