5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

haklısın canım doktor iyi birine benziyor diye gidiyorum ama çok da ilgili değil anca klomen verip durdu yani

eğer senin de benim gibi yumurtlama sorunun varsa inofolic şase al onu iç sonra klomen estrofem progestan falan yani bunlar hep etkiliyor hamile kalmayı

Teşekkür ederim Senin de çıkar yakında merak etme ,geçen instagramda bir hamile gördüm 14 haftalık,o kadar zayıf ki göbeği hiç yok ya hani dümdüz.Bem öyle olmasını da istemezdim Biraz belli olsun ister her kadın.farklı birşey sonuçta belki bir kere yaşayacağız belki defalarca ama hepsi ilk gibi okur eminim

ben arada içiyorum canım yanı 2 bucuk aylık olduk 3 kere içtim

bende 2 aylığım 2 kere falan içtim çay bile içmiyorum öyle çok zaten içmem ama her gün bir kahvem vardı doktorumda her gün içebilirsin dedi yazık çocuğun kafein alacak sürekli diye içmiyorum geçen bi de latte içtim

ben hıc almamak ıstıyorumm
ben 10-13 e razıyım geçen hamile kalmadan önce arkadaşım bana sen 20 kilo alırsın dedi nerden çıkardı bilmiyorum, herkes kafasına göre her şeyi söylüyor. bende 1.100 almışım ama arkadaşın dediği gibi bazen bi çıkıyorum 3 kilo almışım gibi şişlik oluyor

Doğma büyüme İzmirliyim İzmir'de yaşıyorum çok şükür Canım Sada hastanesinde Nuray hanıma gidiyorum.sen nereye gidiyorsun?
Bende öyle izmirde doğdum büyüdüm izmirliyiz eşim çeşmeli :) Egepole gidiyorum evime yakın diye ama değiştricemc ok ypğun bi hastane düzgün bi yer ve doktor bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…