ben 10-13 e razıyım geçen hamile kalmadan önce arkadaşım bana sen 20 kilo alırsın dedi nerden çıkardı bilmiyorum, herkes kafasına göre her şeyi söylüyor. bende 1.100 almışım ama arkadaşın dediği gibi bazen bi çıkıyorum 3 kilo almışım gibi şişlik oluyor
Garip gelen ne? Maşallah demenizi beklerdim . Herkesin bünyesi farklı bana da göbeği çıkmayanlar garip geliyor ama şükür ki çok tatlı bir Bebek göbeğim var
Canım ben özel bir bankada çalılıyorum medical ce acıbadem dışında başka hastahaneye gidince para ödeyecegim için başka hastahaneye gitmiyorum bende bayan doktorları pek tercih edemedim bayan doktor bir arkadaş ben doğurdum cok abartma die birşeyler söledi ablama kendimde bi kaç sorun yaşadım ama yinede düşünebilirim
amin inşallah canım alıcam bir hafta aldım bi de olmuyor yani dayanamıyorum. benim zoraki sezeryan ama daha erken olduğu için ne zaman alacağını sormadım doktoruma
yok canım ya bn bılıyodum zararlı olmadıgını ama esıme anlatamadım ne dedıysem ne okuduysam ınanmadı ıcırmedı doktora kendı sordu içsin dıyınce aeve 24lü paket soda aldı
yok canım ya bn bılıyodum zararlı olmadıgını ama esıme anlatamadım ne dedıysem ne okuduysam ınanmadı ıcırmedı doktora kendı sordu içsin dıyınce aeve 24lü paket soda aldı