5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ben soda içiyorum şişlik hıssettıgımde

Garip gelen ne? Maşallah demenizi beklerdim . Herkesin bünyesi farklı bana da göbeği çıkmayanlar garip geliyor ama şükür ki çok tatlı bir Bebek göbeğim var
Maşallah sana ben kendi gobegime diyorum benimki garip geliyor bana şimdiden çıkması ilginç geldi :) seni görünce demek tek değilim dedim

Haklısın benimde bikac özel hastaneyle anlasmam var ama medikal park iyi bi hastane olduğu için bide çocuk yoğun bakımı olduğu için istiyorum

amin inşallah canım alıcam bir hafta aldım bi de olmuyor yani dayanamıyorum. benim zoraki sezeryan ama daha erken olduğu için ne zaman alacağını sormadım doktoruma
Hmm sen şimdiden bi plan hazırla kendini yorma doktor bence doğumdan 8 hafta onceye kesin verir rapor

hamiş arkadaşlar beyaz beyaz akıntınız oldumu bata yakın zamanda

neden bıraktın tatlım zararı mı var diye duydun. bana hergün mutlaka iç dediler nettende baktım mineralleri alıyomuş bünyemiz oradan
yok canım ya bn bılıyodum zararlı olmadıgını ama esıme anlatamadım ne dedıysem ne okuduysam ınanmadı ıcırmedı doktora kendı sordu içsin dıyınce aeve 24lü paket soda aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…