5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

insanın aklı kayıyo yeni isimlere ama mustafa kemalı de cok cok ıstıyorum ben bılmıyorum değişebılır ama herhalde of tek basıma karar verebılsem keske
benim kayınvalidemin adıda ayşe ama hayatta eşim koyalım demiyo şu sıra gidip nufüsta yazdırırsa filan beklerim sever öyle iyleri çatışmadan direk pat diye halletmeyi

benim kayınvalidemin adıda ayşe ama hayatta eşim koyalım demiyo şu sıra gidip nufüsta yazdırırsa filan beklerim sever öyle iyleri çatışmadan direk pat diye halletmeyi
aman yapmasın benım esımın annesı vefat etmıs o kucukken. o yuzden asla karsı cıkmadım ayse ısmıne zaten

aman yapmasın benım esımın annesı vefat etmıs o kucukken. o yuzden asla karsı cıkmadım ayse ısmıne zaten
zaten güzel isim erkek olursa da mustafa koyacaksak olur demiştim oda benim babamın adı çok sıradan dedi mustafaya bende ayşe çok modern tabi dedim konu öyle kapandı. şimdi ortak isim duru yanına bişi ekler miyiz bakalım

mustafanın yanına kemal eklenınce guzel oluyo bence mustafa da kemal de ayrı ayrı hıc guzel ısımler degıl ama bır olunca koyulabılcek en ıyı ısım gbı oluyo şahsen ben mustafa kemal adını duyunca gözlerımın ıcı parlıyo bebeğimde belkı karakter olarak ona benzer dıye umutlanıyorum

Mustafa Peygamber Rfendimizin adi ayni zamanda tabi Mustafa Kemalde Ataturk'te onemli ama bence huyu ismin gercek sahibine ceker insallah ve ismi hangi niyetle koydugun cok onemli arkadaslar cocugumuzun bizden isteyecegi ilk hakki bu . K.bakmayin sadece hatirlatayim dedim yanlis anlamayin :)

ben Mustafayı tekte beğeniyorum. Peygamberimizin ismi şimdi yalnız da kötü değil bence

sağol canım benım Ataturk nıyetıyle koycaktım koyarsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…