Anladım canım dedim ya benim babamında adı mustafa mert ismini de beğenirim. ama sonuç olarak ban mustafa koymucam zaten ayşe koyacak olsaydı eşim kıza bende babamın adı diye tutturabilirdim
Ay kızlar dün yengeme sinir oldum varya cenemi zor tuttum ben tedaviyle hamile kaldım şükür ediyorum Rabbim e hergün sanki erkek olmasi ustunlukmus gibi bir konuşma yaptı erkekler erkek çocuk oldumu şöyle bir gerilir erkek evladım var der dedi umursama dım başta Allah im o surat Minikleri anlatamam kız olmuş erkek olmuş ne fark eder bazı insanlara aklım emiyor ya.yavrumun tirnagina kurban olurum Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah ya
Anladım canım dedim ya benim babamında adı mustafa mert ismini de beğenirim. ama sonuç olarak ban mustafa koymucam zaten ayşe koyacak olsaydı eşim kıza bende babamın adı diye tutturabilirdim
Cikmaz cikmaz doktorum ayni zamanda samimi arkadasim gibi oldu bana demistiki biz dusuklere uzulmeyiz cunku bebekte bi sorun varsa kadin vucudu onu oldurur ve vucudundan atar eger bebek saglikliysa sonuna kadar gider saglikli bebeklerimiz olsun insallah
acıbadem sigortan varsa yada diğer bankalar diğer hastanelerde geçiyor diye biliyorum ama lütfiye konusunda ben hiç iy şeyler duymadım eğer varsa başka dr düşün acı bademde dr kalmamış konakta gulten hanım var bide kadın doğum kliniği var ziraat bankası arkasında demet boyacı yani dr beni takip edip aramıyorsa bence sıkıntılı
Biz de kız olursa zeynep istiyoruz ama ben yanına bi de defne istiyorum zeynep defne erkek olursa eşim yakın zamanda abisini kaybetti onun adını koyarız demişti o zamanlar ama şimdi bi şey demıyo. Ben de istemiyorum kötü şeyler çağrıştırıyor bende inşallah vazgeçmiştir
Bu cinsiyeti ne zmn ogrencez kizlar cok merak ediyorum hep bslirtilere göre yada takvimlere göre araştırıyorum .. esim öğrenmek istemiyo o heycanla beklemek dogumhane kapısında öğrenmek istiyormuş bende saygı gostercem kendim ogrencem kimseye soylemicem ağızlarından kaçmasın diye.. ama alisverisi nasıl yapcam onu bilmiyorum ışte bu arada bi kizim olsa bana benzeyen çok güzel olur ama her anne adayının dediği gibi allag sağlıklı hayirli evlat versin :)
Bu cinsiyeti ne zmn ogrencez kizlar cok merak ediyorum hep bslirtilere göre yada takvimlere göre araştırıyorum .. esim öğrenmek istemiyo o heycanla beklemek dogumhane kapısında öğrenmek istiyormuş bende saygı gostercem kendim ogrencem kimseye soylemicem ağızlarından kaçmasın diye.. ama alisverisi nasıl yapcam onu bilmiyorum ışte bu arada bi kizim olsa bana benzeyen çok güzel olur ama her anne adayının dediği gibi allag sağlıklı hayirli evlat versin :)
Önce sağlıklı olsun desek de hepimizin gönlünde bi şey yatıyo. Erkekler erken gösteriyormuş 12. Haftada öğrenen arkadaşlarım var. Tabi pozisyona da bağlı
Önce sağlıklı olsun desek de hepimizin gönlünde bi şey yatıyo. Erkekler erken gösteriyormuş 12. Haftada öğrenen arkadaşlarım var. Tabi pozisyona da bağlı
Valla dr olabilir dedi ikili test yapacak sanırım 12. Hafta bitince gidicem bakalım ben yinede çok beklentiye girmemeye çalışıyorum cok geç öğrenen de var :)
Valla dr olabilir dedi ikili test yapacak sanırım 12. Hafta bitince gidicem bakalım ben yinede çok beklentiye girmemeye çalışıyorum cok geç öğrenen de var :)
Arkadaşlar merhaba bişey danışacaktım size midem deki şişlik ve bulantı yüzünden hic bişey yiyemiyorum ben doktor 3 öğün protein kalsiyum agırlılı beslen meyveyi atlama dedi ama bn buna hc bişeklde uyamıyorum calısyorum midemi idare edebilmek için sürekli peynir ekmek yiyorum akşam kuru pilav yoğurt geçişritiyorum baska ne yersem cıkartıyorum herseyden tiksindim bebek için sıkıntı olur mu ben hiç faydalı bişey yiyip içemiyorum