5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım ben bi hafta sadece domates salatalık ekmek yedim ve meyve. Doktora söyledim ne yemek istiyosan canın ne ıstıyosa onu ye böyle durumlarda dedi ve bebeğimin gelişimi 3 gün de öndeydi buna rağmen ama en son bunları da yiyemez oldum aç kaldım resmen şu bile içemedim o yüzden ilaç verdi zofran dıye çok iyi geldi her şeyi yıyemesem de yine canımın istediklerini yiyebiliyorum

Öncelikle sağlıklı olsun benim eşim kız istiyor hiç öyle erkek tutkusu yok yani rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin yeter
Öyle tabi canım yaa yeterki sağlıklı hayırlı olsun daha eşimle benim aramda lafı bile geçmedi daha biz yeterki sagsaglim olsun diye düşünürken millet çabası na düşmüş.Allah akıl versin böylesine bu tarz insanlarla anlaşması çok zor.çok sinirlendim dun ama ya

Boşver sen bunları ben nerdeyse 3 yıldır uğraşıyorum bunları yaşayan bilir canım rabbim ne verirse kabul yeter ki hayırlı sağlıklı olsun

Sanirim kimse benim mesajimi gormemis

Sinirlenme, derin nefes al :) Bazı insanlar ne dediğini bilmiyor. Olmaz konuşurlar, olur ayrı konuşurlar, laf bitmez, boşver. Tabii insanlar bir şey isteyebilir ama ben artık çoğu erkeğin erkek olsun dediğini bile düşünmüyorum, bakış açısı değişiyor. Benim babam bile zamanında kız olsun istermiş. Görüş farklılığı :) Sağlıklı olsunlar da aman. En iyisi sinirlenme özetle

Sanirim kimse benim mesajimi gormemis
canım benimde bir arkadaşım hamile olduğumu duyunca sen çok iyisin dedi ve başladı anlatmaya. hiçbir şey yiyip içemezmiş su içse çıkarırmış. hareket edemezmiş. koltuktan yere düşse eşi gelip kaldırana kadar saatlerce öyle kalırmış. fenalaşırmış vs. ama sağlıklı tostopak çocuk doğurmuş, şimdide 8 yaşında filan pekte akıllı bıdık. 2. çocuğunda da aynısı olmuş. merak etme yani herkes farklı etkileniyor

Benden cok daha kotuleri de varmis desene.
Bebege bi zarar gelmesin de ben raziyim ama disarda fenalasinca cok kotu oluyo

yok tatlım bizim banka bi kaç tane hastahane ile anlaşıyor sadece onlara gidebiliyorsun malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…