Yani erkekse pipisi görünüyo kızsa yok ama belli de olmayabilirDr 12. Haftada gidince cinsiyet te görürüz belki dedi zamanda geçmek bilmiyo :) çin rus takvimi yuzuk testi hepsini yaptım
Canım ben bi hafta sadece domates salatalık ekmek yedim ve meyve. Doktora söyledim ne yemek istiyosan canın ne ıstıyosa onu ye böyle durumlarda dedi ve bebeğimin gelişimi 3 gün de öndeydi buna rağmenArkadaşlar merhaba bişey danışacaktım size midem deki şişlik ve bulantı yüzünden hic bişey yiyemiyorum ben doktor 3 öğün protein kalsiyum agırlılı beslen meyveyi atlama dedi ama bn buna hc bişeklde uyamıyorum calısyorum midemi idare edebilmek için sürekli peynir ekmek yiyorum akşam kuru pilav yoğurt geçişritiyorum baska ne yersem cıkartıyorum herseyden tiksindim bebek için sıkıntı olur mu ben hiç faydalı bişey yiyip içemiyorum
Öyle tabi canım yaa yeterki sağlıklı hayırlı olsun daha eşimle benim aramda lafı bile geçmedi daha biz yeterki sagsaglim olsun diye düşünürken millet çabası na düşmüş.Allah akıl versin böylesine bu tarz insanlarla anlaşması çok zor.çok sinirlendim dun ama yaÖncelikle sağlıklı olsun benim eşim kız istiyor hiç öyle erkek tutkusu yok yanirabbim sağlıklı hayırlı evlat versin yeter
Boşver sen bunları ben nerdeyse 3 yıldır uğraşıyorum bunları yaşayan bilir canım rabbim ne verirse kabul yeter ki hayırlı sağlıklı olsunÖyle tabi canım yaa yeterki sağlıklı hayırlı olsun daha eşimle benim aramda lafı bile geçmedi daha biz yeterki sagsaglim olsun diye düşünürken millet çabası na düşmüş.Allah akıl versin böylesine bu tarz insanlarla anlaşması çok zor.çok sinirlendim dun ama ya
Inşallah cnm ya :)biz erken öğrenelım ya
Bakalim hayırlısı ile cok beklemeyiz inşallah :)Yani erkekse pipisi görünüyo kızsa yok ama belli de olmayabilir
İnşallah hayırlısıyla...Bakalim hayırlısı ile cok beklemeyiz inşallah :)
Hayirli cumalar arkadaslar.
Bende Aralik annesiyim nasipse. İlk bebegimde kalp atisi alinamadi dusuk yaptim. O yuzden bu sefer kalp atisini duyana kadar hic hamileyim havasina girmedim. Dun o muhtesem sesi duydum elhamdulillah.
Bugun itibariyle 9. Haftaya girdim. Asiri derecede bulantim oluyo 2 haftadir. Bulantilar basladigindan beri 3 kez bayginlik gecirdim birisi malesef sokak ortasinda oldu. Benim kadar kotu olan varmi sizce normal mi yani bunye meselesi mi sadece.
Sinirlenme, derin nefes al :) Bazı insanlar ne dediğini bilmiyor. Olmaz konuşurlar, olur ayrı konuşurlar, laf bitmez, boşver. Tabii insanlar bir şey isteyebilir ama ben artık çoğu erkeğin erkek olsun dediğini bile düşünmüyorum, bakış açısı değişiyor. Benim babam bile zamanında kız olsun istermiş. Görüş farklılığı :) Sağlıklı olsunlar da aman. En iyisi sinirlenme özetleÖyle tabi canım yaa yeterki sağlıklı hayırlı olsun daha eşimle benim aramda lafı bile geçmedi daha biz yeterki sagsaglim olsun diye düşünürken millet çabası na düşmüş.Allah akıl versin böylesine bu tarz insanlarla anlaşması çok zor.çok sinirlendim dun ama ya
Evet bulantılarım oluyo ama baygınlık olmadı ama normalmiş o da doktorum uyarmıştı halsizlik oluyor halıyleSanirim kimse benim mesajimi gormemis
hadi sen buralarda takil bakalim bende ikizlerin oldugu gruplara bakinayim. azicik biseyler ögrenirim
Evet bulantılarım oluyo ama baygınlık olmadı ama normalmiş o da doktorum uyarmıştı halsizlik oluyor halıyle
Bak bakalım bizim topıkten hayır yok sözde herkes isyandahadi sen buralarda takil bakalim bende ikizlerin oldugu gruplara bakinayim. azicik biseyler ögrenirim
Calısmıyorsan tadını çıkar ama çalışıyorsan işin zor vallaHalsizlik cok fazla vae malesef biraksalar 24 saat uyuyacakmisim gibi sanki
Calosiyorum en buyuk skntim da isimin sabit bi yerde olmamasi surekli disarlardayim cok fazla yol gidiyorum yuruyorum o da kotu etkiliyoCalısmıyorsan tadını çıkar ama çalışıyorsan işin zor valla
canım benimde bir arkadaşım hamile olduğumu duyunca sen çok iyisin dedi ve başladı anlatmaya. hiçbir şey yiyip içemezmiş su içse çıkarırmış. hareket edemezmiş. koltuktan yere düşse eşi gelip kaldırana kadar saatlerce öyle kalırmış. fenalaşırmış vs. ama sağlıklı tostopak çocuk doğurmuş, şimdide 8 yaşında filan pekte akıllı bıdık. 2. çocuğunda da aynısı olmuş. merak etme yani herkes farklı etkileniyorSanirim kimse benim mesajimi gormemis
canım benimde bir arkadaşım hamile olduğumu duyunca sen çok iyisin dedi ve başladı anlatmaya. hiçbir şey yiyip içemezmiş su içse çıkarırmış. hareket edemezmiş. koltuktan yere düşse eşi gelip kaldırana kadar saatlerce öyle kalırmış. fenalaşırmış vs. ama sağlıklı tostopak çocuk doğurmuş, şimdide 8 yaşında filan pekte akıllı bıdık. 2. çocuğunda da aynısı olmuş. merak etme yani herkes farklı etkileniyor
evet canım senden kötüleri de var. bebek annenin vücuttan direk alıyor ya korkma ona bişi olmaz. rapor alsan keşke evde yatsan sana da yazıkBenden cok daha kotuleri de varmis desene.
Bebege bi zarar gelmesin de ben raziyim ama disarda fenalasinca cok kotu oluyo
yok tatlım bizim banka bi kaç tane hastahane ile anlaşıyor sadece onlara gidebiliyorsun malesefacıbadem sigortan varsa yada diğer bankalar diğer hastanelerde geçiyor diye biliyorum ama lütfiye konusunda ben hiç iy şeyler duymadım eğer varsa başka dr düşün acı bademde dr kalmamış konakta gulten hanım var bide kadın doğum kliniği var ziraat bankası arkasında demet boyacı yani dr beni takip edip aramıyorsa bence sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?