5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

evet canım senden kötüleri de var. bebek annenin vücuttan direk alıyor ya korkma ona bişi olmaz. rapor alsan keşke evde yatsan sana da yazık
Bende oyle dusunuyorum 14. Haftaya kadar falan suruyomus ya insallah benimde oyle olursa ondan sonra daha rahat devam edebilirim diye ama ozelde calismak biraz sknti malum hayirlisi bakalim bebis saglikli olsun da insallah.

Uyku ve yine uyku ... Yemek yiyince hele kalkmam imkansizlasiyor
İs yerinde kafami nereye koysam diye yer arayaraktan aksam olsunda evde hep yaticam vaatleri ile aksam oldu
Geldim uzandim
Yemek yicek halim yok

Günaydın kızlar yer gök dua bugün kalp atışını duymaya gidcem bana bu cuma günü yüzü hurmetine duâ edermisiniz boş gebelik riskim var onbir yıllık hasretim rabbimin ol demesine muhtacim
Allahin izni ile güzel haberler alicaksin Bizi bulgilendir Mevlam kimsenin kucagini bos bırakmasin

Sağ ol canım hepsi iyi çıktı şükür, 1 ay sonra tekrar çağırdı 2li test için. 1 ay rapor da aldım evde dinleneceğim

Boşver sen bunları ben nerdeyse 3 yıldır uğraşıyorum bunları yaşayan bilir canım rabbim ne verirse kabul yeter ki hayırlı sağlıklı olsun
Haklısın canım tedavi gördüm çocuğu olmuyor dediler çocuk nasip etti Rabbim şimdi cinsiyet derler ya torba degilki dize sin diye

Boşver sen bunları ben nerdeyse 3 yıldır uğraşıyorum bunları yaşayan bilir canım rabbim ne verirse kabul yeter ki hayırlı sağlıklı olsun
Haklısın canım tedavi gördüm çocuğu olmuyor dediler çocuk nasip etti Rabbim şimdi cinsiyet derler ya torba degilki dize sin diye

S
Urat ifadesi mimikler sinirimi ziplatti kahkaha atıyor ben erkek istemiyorum diyen erkek yalan söyler arkadaşlarına bile söylerken göğsü kabarır dedi ya cahille ne ugrasacam Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah

Aynen olmayınca olmuyor dediler bunaldım ara verdim e hadi yapın dediler oluyo da ben yapmıyorum sanki en sonunda çareyi biz artık çocuk istemiyoruz vazgeçtik demekte bulduk kimseye söylemedik tedavi sürecini ohh çok da iyi oldu

S

Urat ifadesi mimikler sinirimi ziplatti kahkaha atıyor ben erkek istemiyorum diyen erkek yalan söyler arkadaşlarına bile söylerken göğsü kabarır dedi ya cahille ne ugrasacam Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah
Boşuna takıyorsun canım imam nikahını kıyan hoca bile bıze allah sıze önce kız evlat sonra erkek evlat versin diye dua etti erkekler de takmıyor artık hele hele ilk çocuk da hiç umursamıyorlar

Haklısın canım sinirlenmekte benim kayınvalidem de "cinsiyet" ayrımı yapan bir insan maalesef ve ben ona oğlunuz hangi kromozomu belirlediyse o dedim sustu sonunda...

Ahirette hesaplasicak çok kişi var gülüm nasil hesap verecekler
Ne laflar ne sözler ama Rabbim herseyin iyisini bilir

Ahirette hesaplasicak çok kişi var gülüm nasil hesap verecekler
Ne laflar ne sözler ama Rabbim herseyin iyisini bilir
Amcamla gorusmuyorum biliyo musun anneme demiş ki metceyın çocuğu olmazsa x onu boşar bak görürsün demiş. Annem de napalım öyle olursa her şey nasip demiş o da hala o gün gelsin görüşürüz gibi bi şeyler demiş nasıl zoruma gitti nasıl ağladım anlatamam bi bunu sindiremiyorum hala

Haklısın canım sinirlenmekte benim kayınvalidem de "cinsiyet" ayrımı yapan bir insan maalesef ve ben ona oğlunuz hangi kromozomu belirlediyse o dedim sustu sonunda...
Kv nasıl ölecek hiç bilmem onun bana bu çocuk konusunda yaptıkları boyunu aştı. Geçen lekelenme oldu bende benim geçen yıl bir dusugum oldu açmış avucunu Allahım oğlumun sansimiydi bu dedi.eşimle neredeyse boşanma eşiğine geldik.çok zoruma gitti ne demek ya ne aşağılayıcı

Boşverip Allaha bırakıcaz aslında tedavi gören birçok kişi aslında neredeyse aynı şeyi yaşıyoruz. Anlatsak roman olur.Rabbim herkesin gönlüne göre nasip eder er yada gec

Hepsini allaha havale ediyorum allahtan eşimin ailesi sorun çıkarmadı yoksa daha çok yıpranırdık insan tahammül edemıyo çünkü direkt cephe alıyorsun eşinle sorun yaşamak da kaçınılmaz Oluyor

Boşverip Allaha bırakıcaz aslında tedavi gören birçok kişi aslında neredeyse aynı şeyi yaşıyoruz. Anlatsak roman olur.Rabbim herkesin gönlüne göre nasip eder er yada gec
Aynen öyle çok şükür halimize daha kötüleri de var.gun gelecek ben onları gorucem rabbim büyük

Allahin izni ile güzel haberler alicaksin Bizi bulgilendir Mevlam kimsenin kucagini bos bırakmasin
Maalesef boş gebelik duâ eden herkese çok teşekkür ederim rabbim evlatlarinizi sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…