- 1 Mart 2015
- 203
- 237
- 53
Bende oyle dusunuyorum 14. Haftaya kadar falan suruyomus ya insallah benimde oyle olursa ondan sonra daha rahat devam edebilirim diye ama ozelde calismak biraz sknti malum hayirlisi bakalim bebis saglikli olsun da insallah.evet canım senden kötüleri de var. bebek annenin vücuttan direk alıyor ya korkma ona bişi olmaz. rapor alsan keşke evde yatsan sana da yazık
Allahin izni ile güzel haberler alicaksin Bizi bulgilendir Mevlam kimsenin kucagini bos bırakmasinGünaydın kızlar yer gök dua bugün kalp atışını duymaya gidcem bana bu cuma günü yüzü hurmetine duâ edermisiniz boş gebelik riskim var onbir yıllık hasretim rabbimin ol demesine muhtacim
Sağ ol canım hepsi iyi çıktı şükür, 1 ay sonra tekrar çağırdı 2li test için. 1 ay rapor da aldım evde dinleneceğimCanım benim doktorumda 9.haftanın sonunda o şekilde kan aldırdı. Kızamıkçığa karşı aşın varmı veya çiğ etten kaynaklı bebekte oluşan bazı anamoliler varmış onlara baktırdı. Doktorun sana en iyi bilgiyi verir zaten vücudundaki bağışıklık sistemine bakılıyo. İnşallah iyi çıkar canım. 2li testi de 11-14.haftalarda yapacak.
Haklısın canım tedavi gördüm çocuğu olmuyor dediler çocuk nasip etti Rabbim şimdi cinsiyet derler ya torba degilki dize sin diyeBoşver sen bunları ben nerdeyse 3 yıldır uğraşıyorum bunları yaşayan bilir canım rabbim ne verirse kabul yeter ki hayırlı sağlıklı olsun
Haklısın canım tedavi gördüm çocuğu olmuyor dediler çocuk nasip etti Rabbim şimdi cinsiyet derler ya torba degilki dize sin diyeBoşver sen bunları ben nerdeyse 3 yıldır uğraşıyorum bunları yaşayan bilir canım rabbim ne verirse kabul yeter ki hayırlı sağlıklı olsun
Urat ifadesi mimikler sinirimi ziplatti kahkaha atıyor ben erkek istemiyorum diyen erkek yalan söyler arkadaşlarına bile söylerken göğsü kabarır dedi ya cahille ne ugrasacam Rabbim sagsaglim nasip etsin insallahSinirlenme, derin nefes al :) Bazı insanlar ne dediğini bilmiyor. Olmaz konuşurlar, olur ayrı konuşurlar, laf bitmez, boşver. Tabii insanlar bir şey isteyebilir ama ben artık çoğu erkeğin erkek olsun dediğini bile düşünmüyorum, bakış açısı değişiyor. Benim babam bile zamanında kız olsun istermiş. Görüş farklılığı :) Sağlıklı olsunlar da aman. En iyisi sinirlenme özetle
Aynen olmayınca olmuyor dediler bunaldım ara verdim e hadi yapın dediler oluyo da ben yapmıyorum sanki en sonunda çareyi biz artık çocuk istemiyoruz vazgeçtik demekte bulduk kimseye söylemedik tedavi sürecini ohh çok da iyi olduHaklısın canım tedavi gördüm çocuğu olmuyor dediler çocuk nasip etti Rabbim şimdi cinsiyet derler ya torba degilki dize sin diye
Boşuna takıyorsun canım imam nikahını kıyan hoca bile bıze allah sıze önce kız evlat sonra erkek evlat versin diye dua etti erkekler de takmıyor artık hele hele ilk çocuk da hiç umursamıyorlarS
Urat ifadesi mimikler sinirimi ziplatti kahkaha atıyor ben erkek istemiyorum diyen erkek yalan söyler arkadaşlarına bile söylerken göğsü kabarır dedi ya cahille ne ugrasacam Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah
Öyle tabi canım yaa yeterki sağlıklı hayırlı olsun daha eşimle benim aramda lafı bile geçmedi daha biz yeterki sagsaglim olsun diye düşünürken millet çabası na düşmüş.Allah akıl versin böylesine bu tarz insanlarla anlaşması çok zor.çok sinirlendim dun ama ya
Ahirette hesaplasicak çok kişi var gülüm nasil hesap vereceklerAynen olmayınca olmuyor dediler bunaldım ara verdim e hadi yapın dediler oluyo da ben yapmıyorum sanki en sonunda çareyi biz artık çocuk istemiyoruz vazgeçtik demekte bulduk kimseye söylemedik tedavi sürecini ohh çok da iyi oldu
Amcamla gorusmuyorum biliyo musun anneme demiş ki metceyın çocuğu olmazsa x onu boşar bak görürsün demiş. Annem de napalım öyle olursa her şey nasip demiş o da hala o gün gelsin görüşürüz gibi bi şeyler demiş nasıl zoruma gitti nasıl ağladım anlatamam bi bunu sindiremiyorum halaAhirette hesaplasicak çok kişi var gülüm nasil hesap verecekler
Ne laflar ne sözler ama Rabbim herseyin iyisini bilir
Kv nasıl ölecek hiç bilmem onun bana bu çocuk konusunda yaptıkları boyunu aştı. Geçen lekelenme oldu bende benim geçen yıl bir dusugum oldu açmış avucunu Allahım oğlumun sansimiydi bu dedi.eşimle neredeyse boşanma eşiğine geldik.çok zoruma gitti ne demek ya ne aşağılayıcıHaklısın canım sinirlenmekte benim kayınvalidem de "cinsiyet" ayrımı yapan bir insan maalesefve ben ona oğlunuz hangi kromozomu belirlediyse o dedim sustu sonunda...
Çok heyecanlı di mi bi de hareket etmeye başlasın gör bak eli kolu. Esim ultrasonda videosunu çekti hergün izliyoruzBizde bugün minişimizin pıt pıtlarını duyduk :) Nasıl muhteşem bir histi...Rabb'im herkese tattırsın bu duyguyu...
Boşverip Allaha bırakıcaz aslında tedavi gören birçok kişi aslında neredeyse aynı şeyi yaşıyoruz. Anlatsak roman olur.Rabbim herkesin gönlüne göre nasip eder er yada gecAmcamla gorusmuyorum biliyo musun anneme demiş ki metceyın çocuğu olmazsa x onu boşar bak görürsün demiş. Annem de napalım öyle olursa her şey nasip demiş o da hala o gün gelsin görüşürüz gibi bi şeyler demiş nasıl zoruma gitti nasıl ağladım anlatamam bi bunu sindiremiyorum hala
Hepsini allaha havale ediyorum allahtan eşimin ailesi sorun çıkarmadı yoksa daha çok yıpranırdık insan tahammül edemıyo çünkü direkt cephe alıyorsun eşinle sorun yaşamak da kaçınılmaz OluyorKv nasıl ölecek hiç bilmem onun bana bu çocuk konusunda yaptıkları boyunu aştı. Geçen lekelenme oldu bende benim geçen yıl bir dusugum oldu açmış avucunu Allahım oğlumun sansimiydi bu dedi.eşimle neredeyse boşanma eşiğine geldik.çok zoruma gitti ne demek ya ne aşağılayıcı
Aynen öyle çok şükür halimize daha kötüleri de var.gun gelecek ben onları gorucem rabbim büyükBoşverip Allaha bırakıcaz aslında tedavi gören birçok kişi aslında neredeyse aynı şeyi yaşıyoruz. Anlatsak roman olur.Rabbim herkesin gönlüne göre nasip eder er yada gec
Maalesef boş gebelik duâ eden herkese çok teşekkür ederim rabbim evlatlarinizi sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin insAllahin izni ile güzel haberler alicaksin Bizi bulgilendir Mevlam kimsenin kucagini bos bırakmasin
Bende aynı şekilde canım ilk öğrendiğimden beri erkek hissediyorun, çoğu kişi kız diyo. Hayırlısı bakalımBen erkek hissediyorumama herkes kız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?