5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hepsini allaha havale ediyorum allahtan eşimin ailesi sorun çıkarmadı yoksa daha çok yıpranırdık insan tahammül edemıyo çünkü direkt cephe alıyorsun eşinle sorun yaşamak da kaçınılmaz Oluyor
bizim tartışmalarımızın yüzde doksanı eşimin annesi yüzünden.kaynım niye bu kızın arkasından konuşuyon çocuğu olmuyor diye laf ediyon ayıp değilmi benim çocuklarıma ne hayrın var demiş kaynanam da aynen şunu demiş oh iyi ettim arkasındn konuştum olmuyor işte çocuğu demiş.eşime hep derim annen nasıl can vericek diye.

Allah ı
Allah ıslah etsin ne denir kı

Allah ı

Allah ıslah etsin ne denir kı
Allaha havale ettim ama ahirette helal etmem hakkımıinsan ne kadar unutmaya çalışsada unutamıyor yara çok derin...rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah tanıdık tanımadık herkese dua ederim her namazımda her yasinimde

İşte bizim sıkıntımız da bu zaten onlara kızıp hırsımızı eşlerimizden alıyoruz o kadar haklısın ki benim imtihanımmış diyorum...onlar hiç ölmeyeceklermiş gibi yaşıyorlar...sevmeye gelince severler benim ki de biz kadın değil miydik devlet hastanesinde doğurduk dedi bizde eşimle bu yüzden biribirimize girdik her gün canım çıkıyor para kazanacağım diye o ne karışıyor hangi hastanede doğuracağıma diyerek ona patladım...Rabb'im büyük ona havale et ve bu sürede iyi gelmiyorsa koy mesafeni...herkes bilsin düşünecekleri yerde torunumu taşıyor aman üzmeyelim kırmayalım diyeeee neredeeee biz kendi annemizden gördüğümüzü bekliyoruz ama imkanı yok(bende Nasıl dolmuşum yalnız) :)

eşime patlıyorum canım ne yapayım aynen öyle bende öyle olsun istemem ama yüzüme karşı Allahım oğlumun şansına bu geldi diyor hakaret resmen çok küçük düşürücü bir konuşma... dediğim gibi geçen yıl bu zamanlar düşüğüm olmuştu hastaneden eve geldik narkozun etkisi yeni yeni geçiyor daha ağzında bir lapa sakız çak çak çiğniyor patlatıp duruyor.hepimiz doluyuz merak etmebaksana anlattıkça anlatıyoruz.

Oooo neler neler hatırlayıp kendimizi kuzularımızı üzmeyelim hiç uzak duralım yeter

Evet hatırlamayalım kuzuları da üzmeyelim Rabb'im bize hayırlı evlatlar versin onları da ıslah etsin inşallah Korbaykus

benımkı ilk öğrendıgınde ( sosyal medyadan öğrendı :) ) aradı dışardaydım işlerim vardı konustuk ne geziyon git evde otur o cocuk duserse bulundugumuz sehrı sana dar ederım dedı ben kitlendım kaldım bı an sonra düşcegı varsa evde de duser dedım sokakta ayagın takılır düşersin bısey olur dedı evde de düşebılırım dedım sonra bıdaha aramadı zaten

Arkadaşlar bende bu aralar doğmamış çocuğa don biçiyorum
ya Gerçi uzun zamandır aklımda var ama eşimle anlaşamıyoruz bu konuda.Allah nasip ederse doğumda yanımda eşimi de istiyorum destek olması için ama bu konusa çok katı,kesinlikle işim yok girmem diyor.bende çok istiyorum yanımda olmasını napcam böyle ya

Ben de isterdim ama esim basit bi iğne ye bile bakamıyor doğuma hiç dayanamaz bi de doğumdan sonra karısından tıksınen erkekler olmuş bunu duyunca hiç zorlamadım. Kendi tercihi olmalı bence

Ben de isterdim ama esim basit bi iğne ye bile bakamıyor doğuma hiç dayanamaz bi de doğumdan sonra karısından tıksınen erkekler olmuş bunu duyunca hiç zorlamadım. Kendi tercihi olmalı bence
Öyle mii o Zaman bende zorlamayayım zaten kaynana faktörü yüzünden hamileliğim çileli geçiyor birde onun tiksinmediyse uğraşamam

Evet canım onu bende duydum eşini öyle gören adamlar soğuyomuş karısından. Ben istemem açıkçası kimseyi. Acı çektiğimi görmelerini istemem diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…