Herkese merhaba kızlar, epey zamandır giremiyorum. Sayfaların bazılarını okuyabildim.... Umarım herkesin bebişi iyidir, sağlıklıdır. Benim Çarşamba günü kontrolüm var artık ikizlerimin kalp atışlarını duyabilirm inşaallah. Hamilelik depresyonu diye birşey var mı bilmiyorum ama ben son zamanlarda çok karamsarım. Sanki hep kötü bir şey olacak hiisi, sanki bebeklerimin kalp atışını duyamayacağım gibi şeyler düşünüp sonra da ağlıyorum
bizim tartışmalarımızın yüzde doksanı eşimin annesi yüzünden.kaynım niye bu kızın arkasından konuşuyon çocuğu olmuyor diye laf ediyon ayıp değilmi benim çocuklarıma ne hayrın var demiş kaynanam da aynen şunu demiş oh iyi ettim arkasındn konuştum olmuyor işte çocuğu demiş.eşime hep derim annen nasıl can vericek diye.
Aaaa öyle şeymi denir yahuuu senin canının canını taşıcak bu kadın, torunlarının yüzüne nasıl bakıcak sonra. Allah sabır versinde kaç senelik evlisin bukadar laf söylüyo sana. Ayıp yaaa
Arkadaşlar bende bu aralar doğmamış çocuğa don biçiyorum
ya Gerçi uzun zamandır aklımda var ama eşimle anlaşamıyoruz bu konuda.Allah nasip ederse doğumda yanımda eşimi de istiyorum destek olması için ama bu konusa çok katı,kesinlikle işim yok girmem diyor.bende çok istiyorum yanımda olmasını napcam böyle ya
Evet canım onu bende duydum eşini öyle gören adamlar soğuyomuş karısından. Ben istemem açıkçası kimseyi. Acı çektiğimi görmelerini istemem diye düşünüyorum.
Dogum sirasinda bebegi elinden kaydirip dusurem doktorlar duydum isim olarak degilde olabiliyormus diye bebekte beyin hasari olabiliyor cok riskli bende o yuzden esimin girmesini isterim daha dikkatli oluyorlarmis demislerdi
Canım ben bi hafta sadece domates salatalık ekmek yedim ve meyve. Doktora söyledim ne yemek istiyosan canın ne ıstıyosa onu ye böyle durumlarda dedi ve bebeğimin gelişimi 3 gün de öndeydi buna rağmen ama en son bunları da yiyemez oldum aç kaldım resmen şu bile içemedim o yüzden ilaç verdi zofran dıye çok iyi geldi her şeyi yıyemesem de yine canımın istediklerini yiyebiliyorum
Gunaydin canimm icim rahatladi birazda olsa haftaya randevum var bende ilac yazdirayim madem gecen gittiğimde unuttuk bi hafta daha gecirebilirsem inş ilaçla biraz daaha iyi olur bakalım
Haklısın canım sinirlenmekte benim kayınvalidem de "cinsiyet" ayrımı yapan bir insan maalesef ve ben ona oğlunuz hangi kromozomu belirlediyse o dedim sustu sonunda...
bizim tartışmalarımızın yüzde doksanı eşimin annesi yüzünden.kaynım niye bu kızın arkasından konuşuyon çocuğu olmuyor diye laf ediyon ayıp değilmi benim çocuklarıma ne hayrın var demiş kaynanam da aynen şunu demiş oh iyi ettim arkasındn konuştum olmuyor işte çocuğu demiş.eşime hep derim annen nasıl can vericek diye.
Ben kullanıyorum. Her gün de progestan iğne oluyorum. Kanım o kadar sulanmış ki artık iğne olunca her yer kan oluyor. Acaba bi sorun olur mu diye korkmaya başladım.
Aaaa öyle şeymi denir yahuuu senin canının canını taşıcak bu kadın, torunlarının yüzüne nasıl bakıcak sonra. Allah sabır versinde kaç senelik evlisin bukadar laf söylüyo sana. Ayıp yaaa
Dogum sirasinda bebegi elinden kaydirip dusurem doktorlar duydum isim olarak degilde olabiliyormus diye bebekte beyin hasari olabiliyor cok riskli bende o yuzden esimin girmesini isterim daha dikkatli oluyorlarmis demislerdi
Yok ben doktoruma çok güveniyorum yine de olursa öyle bi şey bilerek yapmaz ya. Hamileyken yumurtalık ameliyatı oldum bir damla lekelenmem bile olmadı kadın işinde süper. Ama tabi yine de eşim girsin isterdim doğuma tabiki. Erkekler bizden çok farklı düşünüyorlar