5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Herkese merhaba kızlar, epey zamandır giremiyorum. Sayfaların bazılarını okuyabildim.... Umarım herkesin bebişi iyidir, sağlıklıdır. Benim Çarşamba günü kontrolüm var artık ikizlerimin kalp atışlarını duyabilirm inşaallah. Hamilelik depresyonu diye birşey var mı bilmiyorum ama ben son zamanlarda çok karamsarım. Sanki hep kötü bir şey olacak hiisi, sanki bebeklerimin kalp atışını duyamayacağım gibi şeyler düşünüp sonra da ağlıyorum

Aaaa öyle şeymi denir yahuuu senin canının canını taşıcak bu kadın, torunlarının yüzüne nasıl bakıcak sonra. Allah sabır versinde kaç senelik evlisin bukadar laf söylüyo sana. Ayıp yaaa

Ah ah bende öle ama benim eşimde girmek istemiyor eger kan görürsem bayılırım die korkuyordum diyor yoksa girecek

Ah ah bende öle ama benim eşimde girmek istemiyor eger kan görürsem bayılırım die korkuyordum diyor yoksa girecek
Bemimkinin öyle bir korkusu yok ama ben napcam orda diyor hanı işim yok diyor,tiksinme oluyor diyorlar zaten Can'ım boşver üsteleme

Bemimkinin öyle bir korkusu yok ama ben napcam orda diyor hanı işim yok diyor,tiksinme oluyor diyorlar zaten Can'ım boşver üsteleme
Üstelemedim cünkü benimki kesin bayılır doktor birde onunla ugrasır ama şimdi cok moda ya

Evet canım onu bende duydum eşini öyle gören adamlar soğuyomuş karısından. Ben istemem açıkçası kimseyi. Acı çektiğimi görmelerini istemem diye düşünüyorum.
Acıdan değil de bebeğimizin o ilk anına şahit olsun isterdim doktorum da teklif etti ama yok gırmıyo ısrar etmedik

Kizlar bise daniscam bursada onerebileceginiz doktor ve hastane var mı ?

Acıdan değil de bebeğimizin o ilk anına şahit olsun isterdim doktorum da teklif etti ama yok gırmıyo ısrar etmedik
Dogum sirasinda bebegi elinden kaydirip dusurem doktorlar duydum isim olarak degilde olabiliyormus diye bebekte beyin hasari olabiliyor cok riskli bende o yuzden esimin girmesini isterim daha dikkatli oluyorlarmis demislerdi

Gunaydin canimm icim rahatladi birazda olsa haftaya randevum var bende ilac yazdirayim madem gecen gittiğimde unuttuk bi hafta daha gecirebilirsem inş ilaçla biraz daaha iyi olur bakalım

Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? Farklı şehirlerde olmak en iyisi.

Aaaa öyle şeymi denir yahuuu senin canının canını taşıcak bu kadın, torunlarının yüzüne nasıl bakıcak sonra. Allah sabır versinde kaç senelik evlisin bukadar laf söylüyo sana. Ayıp yaaa
4. senemize girdik canım.

Dogum sirasinda bebegi elinden kaydirip dusurem doktorlar duydum isim olarak degilde olabiliyormus diye bebekte beyin hasari olabiliyor cok riskli bende o yuzden esimin girmesini isterim daha dikkatli oluyorlarmis demislerdi
Yok ben doktoruma çok güveniyorum yine de olursa öyle bi şey bilerek yapmaz ya. Hamileyken yumurtalık ameliyatı oldum bir damla lekelenmem bile olmadı kadın işinde süper. Ama tabi yine de eşim girsin isterdim doğuma tabiki. Erkekler bizden çok farklı düşünüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…