5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Gunaydin canimm icim rahatladi birazda olsa haftaya randevum var bende ilac yazdirayim madem gecen gittiğimde unuttuk bi hafta daha gecirebilirsem inş ilaçla biraz daaha iyi olur bakalım
Keşke hiç kullanmasak ama napalım aç kalmaktan iyidir ama kimilerine etki etmiyormuş inşallah iyi gelir sana da

Arkadaşlar merhaba;Bende bugün itibari ile 6 haftalık hamileyim.En son keseyi gördük.Bu hafta dr gidicem gene bebeği görürmüyüz bide kalp atışını duyarmıyız.

Arkadaşlar merhaba;Bende bugün itibari ile 6 haftalık hamileyim.En son keseyi gördük.Bu hafta dr gidicem gene bebeği görürmüyüz bide kalp atışını duyarmıyız.

Ben 5+0 da kese gorsum 6+1 de kalp atisini duydum kameraya aldik hatta sukurler olsun. Sizde duyarsiniz insallah Rabbim sagsaglim kucagimiza almak nasip etsin meleklerimizi

Keşke hiç kullanmasak ama napalım aç kalmaktan iyidir ama kimilerine etki etmiyormuş inşallah iyi gelir sana da
Aah keske kullanmasak ama ozamanda biz halsiz düşüyoruz yani bnm hem iş hem mide bulantılarım gece uyuyamamalarım direncimi tamamen düşürdü hem fiziksel hem ruhsal Bi hafta daha dayanıcam bu sürece tabi bide dediğin gibi inşallah işe yararsaa

Ben 5+0 da kese gorsum 6+1 de kalp atisini duydum kameraya aldik hatta sukurler olsun. Sizde duyarsiniz insallah Rabbim sagsaglim kucagimiza almak nasip etsin meleklerimizi
hayırlı olsun inşallah rabbim bizlerde nasip eder kalp atışını duymayı ve devamını.benim iki düşüğüm var o yüzden korkuyorum.

ben daha esime sormadim biraz daha zaman yaklassin oyle sorayim bakalim girecek mi ama hamilelikten once konustuumuzda girmem dememisti ben doktorlar boyle boyle dikkatsiz davranabiliyolarmis demistim girerim o zaman demisti onun icin yazdim zaten cok yaninizda olsun istiyosaniz bunu bahane edebilirsiniz olacagi varsa yine olur yapacak bisi yok ama belki esiniz bu sekilde ikna olur

Yok canım şu tiksinme durumundan sonra zorlamamaya karar verdim zaten kendi tercihi

Delalimmm cok gecmis olsunn Rabbim ennyakin zamanda saglikli hamilelik nasip etsin saglikli sihhatli al kucagina insallah

Oyle kutsal bir seyden tiksinilir mi ya senin yavrun cikiyo ne mubarek bir sey girmek istememesini anlarim da girdim tiksindim diyeni anlamam. Onun tiksindigini sana evlat verebilmek icin o anne yasiyo ne garip insanlar var ya neyse sinirlendim

Ben suan 9 hafta 4 günlük ultrasona göre adete göre 11 hafta oldu
Adete göre benim de geri de çıktı. Bu normal mi sizce?ben asilamayla hamile kaldm aslnda tarih doğru oluyor ama ben smdi son adet tarihime göre mi ultrasona göre mi gün sayayım fikri olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…