Gunaydin canimm icim rahatladi birazda olsa haftaya randevum var bende ilac yazdirayim madem gecen gittiğimde unuttuk bi hafta daha gecirebilirsem inş ilaçla biraz daaha iyi olur bakalım
Arkadaşlar merhaba;Bende bugün itibari ile 6 haftalık hamileyim.En son keseyi gördük.Bu hafta dr gidicem gene bebeği görürmüyüz bide kalp atışını duyarmıyız.
Arkadaşlar merhaba;Bende bugün itibari ile 6 haftalık hamileyim.En son keseyi gördük.Bu hafta dr gidicem gene bebeği görürmüyüz bide kalp atışını duyarmıyız.
Ben 5+0 da kese gorsum 6+1 de kalp atisini duydum kameraya aldik hatta sukurler olsun. Sizde duyarsiniz insallah Rabbim sagsaglim kucagimiza almak nasip etsin meleklerimizi
Aah keske kullanmasak ama ozamanda biz halsiz düşüyoruz yani bnm hem iş hem mide bulantılarım gece uyuyamamalarım direncimi tamamen düşürdü hem fiziksel hem ruhsal Bi hafta daha dayanıcam bu sürece tabi bide dediğin gibi inşallah işe yararsaa
Ben 5+0 da kese gorsum 6+1 de kalp atisini duydum kameraya aldik hatta sukurler olsun. Sizde duyarsiniz insallah Rabbim sagsaglim kucagimiza almak nasip etsin meleklerimizi
Yok ben doktoruma çok güveniyorum yine de olursa öyle bi şey bilerek yapmaz ya. Hamileyken yumurtalık ameliyatı oldum bir damla lekelenmem bile olmadı kadın işinde süper. Ama tabi yine de eşim girsin isterdim doğuma tabiki. Erkekler bizden çok farklı düşünüyorlar
ben daha esime sormadim biraz daha zaman yaklassin oyle sorayim bakalim girecek mi ama hamilelikten once konustuumuzda girmem dememisti ben doktorlar boyle boyle dikkatsiz davranabiliyolarmis demistim girerim o zaman demisti onun icin yazdim zaten cok yaninizda olsun istiyosaniz bunu bahane edebilirsiniz olacagi varsa yine olur yapacak bisi yok ama belki esiniz bu sekilde ikna olur
ben daha esime sormadim biraz daha zaman yaklassin oyle sorayim bakalim girecek mi ama hamilelikten once konustuumuzda girmem dememisti ben doktorlar boyle boyle dikkatsiz davranabiliyolarmis demistim girerim o zaman demisti onun icin yazdim zaten cok yaninizda olsun istiyosaniz bunu bahane edebilirsiniz olacagi varsa yine olur yapacak bisi yok ama belki esiniz bu sekilde ikna olur
Benim eşimde bende saglikciyim ama hayatta girmez o da ambulansta kac kez dogum yaptirmisizdir ama simdi sordum girmek istemem dedi olsun ilk beb gorurum o zaman ALLAH izin verirse
Oyle kutsal bir seyden tiksinilir mi ya senin yavrun cikiyo ne mubarek bir sey girmek istememesini anlarim da girdim tiksindim diyeni anlamam. Onun tiksindigini sana evlat verebilmek icin o anne yasiyo ne garip insanlar var ya neyse sinirlendim
Adete göre benim de geri de çıktı. Bu normal mi sizce?ben asilamayla hamile kaldm aslnda tarih doğru oluyor ama ben smdi son adet tarihime göre mi ultrasona göre mi gün sayayım fikri olanlar