5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Oyle kutsal bir seyden tiksinilir mi ya senin yavrun cikiyo ne mubarek bir sey girmek istememesini anlarim da girdim tiksindim diyeni anlamam. Onun tiksindigini sana evlat verebilmek icin o anne yasiyo ne garip insanlar var ya neyse sinirlendim
Aslında öyle ama varmış demek ki böylesi. Bu da bi gerçek.

Ben kullanıyorum. Her gün de progestan iğne oluyorum. Kanım o kadar sulanmış ki artık iğne olunca her yer kan oluyor. Acaba bi sorun olur mu diye korkmaya başladım.

Bende kani sulandirsin diye kullaniyorum ama yeterli olur mu acaba doye endisem var ilk bebegim dusuk oldu kan pihtilasmasindan o zaman igne kullanman lazim demislerdi ama simdi coraspin verdi doktorum sadece.

Kızlar dunde bugunde bulantı mahfetti bu nedir ya bir duruyor birkaç gün olmuyor bazende felegimi şaşırtıyor.normal mi acaba böyle

Bende kani sulandirsin diye kullaniyorum ama yeterli olur mu acaba doye endisem var ilk bebegim dusuk oldu kan pihtilasmasindan o zaman igne kullanman lazim demislerdi ama simdi coraspin verdi doktorum sadece.
Himm.. Valla bilemedim. İğne de varmış ama daha mı etkili hiç bilmiyorum. İstersen başka bir doktora git arada, hem kontrol olur, hem aklındakileri sorarsın.

Ben igne kullanıyorum hergün 1 tane vuruyorum

Canim ben hem igne kullaniyom hem aspirin :) gunde yarim aspirin gunde 1 de igne vuruyorum 9 ayda vurucam igneyi

Adete göre benim de geri de çıktı. Bu normal mi sizce?ben asilamayla hamile kaldm aslnda tarih doğru oluyor ama ben smdi son adet tarihime göre mi ultrasona göre mi gün sayayım fikri olanlar
Gec döllenmeden kaynaklı oluyor dedi doktorum ama korkmamıza gerek yokmuş ultrasona göre saymalıymışız ama son adet tarihini unutma dedi bebek hafta ilerledikce aradaki farkı kapatabiliyormuş

Gec döllenmeden kaynaklı oluyor dedi doktorum ama korkmamıza gerek yokmuş ultrasona göre saymalıymışız ama son adet tarihini unutma dedi bebek hafta ilerledikce aradaki farkı kapatabiliyormuş
Benimde 3 gün geriden geliyor daha doğrusu nette ki takvimlere göre ama adet tarihi më göre tam.hamilelik takviminde 3 gün ileri

Merhaba güzel anneler ve adaylar..
Ben de geçen haftadan beri OHSS sendromu ile uğraşıyorum. Normal yolla gebe kalanlarda oldukça nadir gorulen bir durum. Yumurtalıklarım aşırı derecede uyarılmış ve şişmişler. Ağrılarım oluyor ancak hafif dereceli olduğundan dinlenerek ve proteinden zengin beslenerek atlatacakmışım. Bebeğe değil de bana zararı olan bir durum. 9 haftadır bir rahat nefes alamadım. Sürekli başıma bişeyler geliyor.. Şans hepimizin yanında olsun...

Çok çok iyi bilirim canım seninki çok tuhaf olmuş çünkü ben tüp bebekle hamile kaldım ve o kadar sıkıntılı şu an hala devam ediyo ameliyat bile oldum sana tavsiyem kendini hiç yorma ve sadece sırt üstü yat benim yumurtalıgım kendi etrafında dönüp kangren olmuş felaket bi sancı çektim saatlerce

Çok gecmiş olsun gercekten cok sıkıntılı bir durum Allah yardımcımız olsun neler öğrendim şu 9 haftada en olmayacak şeyler oldu işte kısmet...

Evet ya bir aydır yatağa mahkumum resmen ama buna şükür rabbim butun hastalara şifa versin çok zormuş böyle
Bende iki hafta once heterotopik gebelik ameliyatı oldum dikişler yuzunden yattım şimdi de bu yuzden yatıyorum.. Hiç hayal etmediğim gibi bir hamilelik süreci olsa da pozitif düşünmeye çalışıyorum.. Sağ salim kavuşalım bebişlerimize inşallah..

Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır kaç yıl uğraştık çok şükür oldu sağ salim alalım kucağımıza inşallah

Merhaba kizlar... ben hiç iyi değilim. .. halsizlik, bulantı, başağrısı. .. çok zor günler geçiriyorum. .. umarım yakındır rahat nefes alacağım gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…