5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Himm.. Valla bilemedim. İğne de varmış ama daha mı etkili hiç bilmiyorum. İstersen başka bir doktora git arada, hem kontrol olur, hem aklındakileri sorarsın.
Evet oyle yapayim en iyisi ikinci bi fikir olur.

Ben igne kullanıyorum hergün 1 tane vuruyorum

Canim ben hem igne kullaniyom hem aspirin :) gunde yarim aspirin gunde 1 de igne vuruyorum 9 ayda vurucam igneyi

Allah yardimciniz olsun. Zor mu igne yapmak. Acisi falan varmi?
Bide arkadaslar Kan pihtilasmasi mi vardi sizinde. Test yapmismiydiniz homozigot muydu heterozigot mu?

Adete göre benim de geri de çıktı. Bu normal mi sizce?ben asilamayla hamile kaldm aslnda tarih doğru oluyor ama ben smdi son adet tarihime göre mi ultrasona göre mi gün sayayım fikri olanlar
Benim de farkli cikti. Saglik ocagina gitmistim dun ordaki hemsire iki hafta fark normal dedi. Ultrasonda olcum bir milim bile oymasa bi haftaya kadar fark ediyo dedi. 12. Haftadan sonraki ultrason olcumleri daha saglikli oluyomus

Evet oyle yapayim en iyisi ikinci bi fikir olur.

Allah yardimciniz olsun. Zor mu igne yapmak. Acisi falan varmi?
Bide arkadaslar Kan pihtilasmasi mi vardi sizinde. Test yapmismiydiniz homozigot muydu heterozigot mu?
Yapmadı benim Dr test ama verdi acısı var tabi ve morarma oluyor eşimin gözü doldu resmen ama olsun ne yapalım

Arkadaslar 7+3 teyim bugun acik kahve leke geldi ama cok az simdide peceteye silince boyle biraz gelio ama kahverengi deil baya acik kahve napmaliyim sizce hafta sonu bursaya yeni geldim doktor edinmedim daha daha dogrusu merkezde olsam 40 kez gitmistim ama keles die bi ilcedeyim merkeze 60 km ve yolu cok kotu sizce neden oluyodur acik kahve sizde oldumu ?

Can'ım aynısı bende de oldu,sanırım 5.haftamdaydım doktorum alttan bakmıştı o gün bir damla sonra ki günde bir damla gibi birşey geldi.kontrol muayenemde 1 hafta sonraydı sanırım o Zaman gittiğimde rahimde küçük bir kanama oluştuğunu ve tedbir olsun diye progestan verdi.15 gün fitil olarak kullandım.zaten 2 gün gelmişti sonra da gelmedi.tekrar gittiğimde kanamam durmuştu.bemce doktora görünmelisin

Iste bakalim pazartesi gitcem bende hem aspirin kullaniyorum hem clexane igne ikiside kan sulandirici ondan olabilirmi diyorum acik kahve rengi boyle sariya caliyo silince geliyo damlamio ama asiri bel ve bacak agrilarim var

Kızlar ya çok Can'ım sıkkın sizede sormak istedim sizinde kocalarınız sizi anlamıyor mu?hiç anlamıyor ruhsal değişikliklerimi dün akşam bi şey söyledi çok ciddi bişey değildi Can'ım sıkıldı sinirim bozuldu ağlamaya başladım deli misin ne var bunda niye ağlıyorsun dedi hamileyim ve normal yanı ağlamam ama erkekler bunu anlamıyor sanırım ya da sadece benim kocam mı anlayışsız acaba aslında öyle biri değildir bana mı öyle geliyor sinir oldum((

Benim eşim çok anlayıslıydı anneler gününde tartıştık o da ağlıyorum diye ben daha ne yapayım diye sinirlendi normal yani bunlar ufak tefek şeyler o sinirlenince ben daha çok ağladım tabı

Oluyo cnm benim esimde anlayışlı fakat sürekli sebepli sebepsiz agliyorum diye kizmisti bi kere o kızınca ben daha cok ağladım tabi boşver hormonlar dan olduğunu soyle bi süre sonra alışır :)

Canim hic bisi olmuyo korkma bende cok telaslandim gittim dr a rahimde ufacik bi kanama var dedi progestan ilac verdi aksamlari bi tane yut dedi 2 kere yutmamda gecti kahverengi leke

Ruhsal degisiklik yaşıyoruz anlayışlı olmalılar sen iyi bir anında güzelce anlat ona elinden geldiğinden fazlasını yapmalısın de yani.daha idareci olucak tir elbet

Kizlar ben 8.haftadayim daha, arasira asiri derecede kuyruk sokumum agriyor. Belim kesiliyor gibi oluyor. Yururken cok zorlaniyorum. Hapsirmak oksurmek beni benden aliyo sizlamasi hic bitmiyor. Ozellikle cok ayakta kaldiysam oluyor. Sizde de oluyor mu?

Canım benimki de ilk başlarda anladığını söylüyordu ancak hal ve hareketleri hiç anlamıyormuş gibiydi ben de gebelikte ilk 3 ayda annedeki değişikliklerle ilgili doktorların videolarını, sağlık sitelerindeki yazıları falan gösterdim bir ara ''aa canım bakalım neler oluyormuş'' diye sonrasında daha anlayışlı davranmaya başladı, artık ne olsa ''bebişimizi taşıyorsun ondan böyle'' deyip gelip sarılıyor. erkekler bu konularda çok bilgisiz özellikle bizim ülkemizde. oğlum olursa eğer anlayacak yaşa geldiğinde tek tek her şeyi anlatıp öğreteceğim.

Kuyruk sokumu ağrısı bana 6. haftada feci şekilde gelmişti dr gebelikte de kullanılabilecek bir krem verdi ağrıyı azaltsın diye onu sürdüm bir de internetten ortası delik yastıklardan aldım pc sandalyesine onu koydum geçti tamamen sonra tavsiye ederim canım ilerleyen aylarda da işe yarıyormuş.

Kizlar bu sirt ağrısı sinir ediyo beni sizde de varmı daha şimdiden böyle olursam ilerleyen zamanlarda napicam ben ... az iş yapayım mutfakta yemek bulasik vs sirtim kopuyo sanki...
Bende öyleyim canım ufak bir kaç iş güç yapayim belim ağrıyor kasigim ağrıyor

Bende de oluyor canım perişan ediyor beni ama bir kaç gündür hafifledi.geceleri de sağa soka dönüp yatamıyorum 8 haftadır ama bir kaç gündür çok rahat uyuyorum.Birde ben de yemeklerden sonra afedersin boğazıma bir gaz yapıyor bir kaç saat çıkarınca geçiyor ama her seferinde de bulanıyo gibi birşey oluyor.
Mesela sık sık acıkıyorum eğer ertelersen yemeği halsizlik uyku çöküyor.siz de de oluyor mu?
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…