5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende cok cabuk acikiyorum ve dedigin gibi erteleyince bulantim cook fena oluyo vurup kafayi yatmak istiyorum sadece.

Hiç doymuyorum ki ama doğru düzgün bir şey de yiyemiyorum

Niye yiyemiyorsun canım? Istifra mı ediyorsun ? Arkadaşım da bulantısı çıkarmalı bie hamilelik geçirmişti,doktoru ona çıkardıktan sonra tekrar yiyebiliyorsan ye demişti o da herzaman bir yerine iki Tabaklık yemek yapıp ilki ziyan olunca ikincisini yiyordu
Hiç doymuyorum ki ama doğru düzgün bir şey de yiyemiyorum

Benimde istahim gitti kizlar. Zorla bin bela iki lokma yiyorum. Bulandigimdan degil pek bulantim yok cok sukur ama hasta olunca hani istahimiz kesilir ya benimde oyle istahim kesildi corba peynir ekmek bunlarla gun geciriyorum.

Merhaba kizlar... ben hiç iyi değilim. .. halsizlik, bulantı, başağrısı. .. çok zor günler geçiriyorum. .. umarım yakındır rahat nefes alacağım gunler

2 gundur banada yasadigim sehir dunya evren kainat dar geldi sigamadim kainata oyle bir ruh halim duygu durumum oldu yani evde yalniz kalamadim daraldim simdi daha iyiyim

Arkadaşlar merhaba;Bende bugün itibari ile 6 haftalık hamileyim.En son keseyi gördük.Bu hafta dr gidicem gene bebeği görürmüyüz bide kalp atışını duyarmıyız.

Ben ayin 10 unda gitmistim dr a gectigimiz sali gunu iste 6+2 ydim tam gobusten ultrasonla duyduk kalp atislarini

bugün benim de bat günüm adet olmadım normal gebelik testi yaptım ama çıkmadı sabah ama kasıklarım ağrıyor ve akıntım var umudumu yitirmesem mi acaba

bugün benim de bat günüm adet olmadım normal gebelik testi yaptım ama çıkmadı sabah ama kasıklarım ağrıyor ve akıntım var umudumu yitirmesem mi acaba
Canim kandan mi baktin kandan baktiysan cikmadiysa kes ama idrar testleri cok guvenilir deil bence kanda bak bi

Kızlar birkaç gündür çok sıcakmış gibi hissediyorum ateşimi ölçtüm az önce 35 normal ama böyle yanıyorum sanki ayaklarım yanıyor özellikle normal mi bu? size de oluyor mu?

Kızlar birkaç gündür çok sıcakmış gibi hissediyorum ateşimi ölçtüm az önce 35 normal ama böyle yanıyorum sanki ayaklarım yanıyor özellikle normal mi bu? size de oluyor mu?
Bende öyleyim canım sürekli yanma hali hatta bazen kollarıma dokunuyorum soğuk ama içim yanıyor,bol su içmeye çalışıyorum bu seferde sudan dolayı midem bulanıyor bir süre sonra.valla canım her iki günde bir bende farklı farklı şeyler oluyor.ilk haftalarda aşırı kasıklarım ağrıyordu o geçti belim sonra sırtım sonra yediklerimden sonra boğazıma gaz sonra bu hafta en çok çektiğim uyku hali,bir yandan seviniyorum belirtilerim var ve bebeğim iyi diğer yandan Hergün farklı bir ızdırap,işim kötü tarafı karnın öyle büyümedikçe kimse seni anlamıyor.

Kizlar benim de geceleri ayaklarimin altinda ates yakiyorlar sanki,duvarlara yaslıyorum ayaklarimi.buz gibi su istiyo canim ama icemiyorum,bulanti kusma beni mahvetti.allah gunah yazmasin ama dun esime boyle olacagini bilsem hamile kalmazdim dedim, sonra cok uzuldum:-(

ay canım deme öyle ben de 2 senedir istiyorum bebek rahim filimi de çekindim temiz çıktı tüm tahlillerim temiz eşiminde ..
ama olmayınca olmuyor
ALLAH vermeyince olmuyor
aramak çok zormuş
Rabbimiz hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder inş cümlemize amin

Aynen canım sürekli değişiyor belirtiler. Durmadan göğüslerimi kontrol ediyorum şişlik acıma duruyorsa içim rahatlıyor onun dışındaki belirtiler değişken hep. ilk 3 ayı maalesef yaşamayan bilemiyor sırf bu yüzden 1 ay rapor aldım okulu da müdürü de görmek istemiyorum onunla da kavga ettim anlayışsızlık yüzünden. Evdeyim bu defa da ev dar gelmeye başladı. ikinci 3 aylık dönem için en rahat dönemi diyorlar bakalım onu bekliyorum sabırsızlıkla

İlk gebeligin mi ? İlkte oluyo boyle seyler biz nasil hem mutlu olup hemde acaba ii bakabilicekmiyim telasina dusuosak onlar bizim kadar mutlu olamiyolar cunku hissedemiyorlar ve yetebilecekmiyim telasi daha agir basio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…