- 1 Mart 2015
- 203
- 237
- 53
Bende de oluyor canım perişan ediyor beni ama bir kaç gündür hafifledi.geceleri de sağa soka dönüp yatamıyorum 8 haftadır ama bir kaç gündür çok rahat uyuyorum.Birde ben de yemeklerden sonra afedersin boğazıma bir gaz yapıyor bir kaç saat çıkarınca geçiyor ama her seferinde de bulanıyo gibi birşey oluyor.
Mesela sık sık acıkıyorum eğer ertelersen yemeği halsizlik uyku çöküyor.siz de de oluyor mu?
.
Hiç doymuyorum kiBende de oluyor canım perişan ediyor beni ama bir kaç gündür hafifledi.geceleri de sağa soka dönüp yatamıyorum 8 haftadır ama bir kaç gündür çok rahat uyuyorum.Birde ben de yemeklerden sonra afedersin boğazıma bir gaz yapıyor bir kaç saat çıkarınca geçiyor ama her seferinde de bulanıyo gibi birşey oluyor.
Mesela sık sık acıkıyorum eğer ertelersen yemeği halsizlik uyku çöküyor.siz de de oluyor mu?
.
Hiç doymuyorum kiama doğru düzgün bir şey de yiyemiyorum
Merhaba kizlar... ben hiç iyi değilim. .. halsizlik, bulantı, başağrısı. .. çok zor günler geçiriyorum. .. umarım yakındır rahat nefes alacağım gunler
Arkadaşlar merhaba;Bende bugün itibari ile 6 haftalık hamileyim.En son keseyi gördük.Bu hafta dr gidicem gene bebeği görürmüyüz bide kalp atışını duyarmıyız.
Canim kandan mi baktin kandan baktiysan cikmadiysa kes ama idrar testleri cok guvenilir deil bence kanda bak bibugün benim de bat günüm adet olmadım normal gebelik testi yaptım ama çıkmadı sabah ama kasıklarım ağrıyor ve akıntım var umudumu yitirmesem mi acaba
yok canım idrar testi ile yaptımCanim kandan mi baktin kandan baktiysan cikmadiysa kes ama idrar testleri cok guvenilir deil bence kanda bak bi
Kac gun gecti gectimi yada bence kandan baktir oyle kes ümidini bazen yanlis cikio onlar ondanyok canım idrar testi ile yaptım
bugün adet olmalıydım canım günüm geçmedi henüzKac gun gecti gectimi yada bence kandan baktir oyle kes ümidini bazen yanlis cikio onlar ondan
bugün adet olmalıydım canım günüm geçmedi henüz
Bende öyleyim canım sürekli yanma hali hatta bazen kollarıma dokunuyorum soğuk ama içim yanıyor,bol su içmeye çalışıyorum bu seferde sudan dolayı midem bulanıyor bir süre sonra.valla canım her iki günde bir bende farklı farklı şeyler oluyor.ilk haftalarda aşırı kasıklarım ağrıyordu o geçti belim sonra sırtım sonra yediklerimden sonra boğazıma gaz sonra bu hafta en çok çektiğim uyku hali,bir yandan seviniyorum belirtilerim var ve bebeğim iyi diğer yandan Hergün farklı bir ızdırap,işim kötü tarafı karnın öyle büyümedikçe kimse seni anlamıyor.Kızlar birkaç gündür çok sıcakmış gibi hissediyorum ateşimi ölçtüm az önce 35 normal ama böyle yanıyorum sanki ayaklarım yanıyor özellikle normal mi bu? size de oluyor mu?
pazartesine kan testi mi yaptırsamBence saliya kadar bekle zorda olsa canim
ay canım deme öyle ben de 2 senedir istiyorum bebek rahim filimi de çekindim temiz çıktı tüm tahlillerim temiz eşiminde ..Kizlar benim de geceleri ayaklarimin altinda ates yakiyorlar sanki,duvarlara yaslıyorum ayaklarimi.buz gibi su istiyo canim ama icemiyorum,bulanti kusma beni mahvetti.allah gunah yazmasin ama dun esime boyle olacagini bilsem hamile kalmazdim dedim, sonra cok uzuldum:-(
Aynen canım sürekli değişiyor belirtiler. Durmadan göğüslerimi kontrol ediyorum şişlik acıma duruyorsa içim rahatlıyorBende öyleyim canım sürekli yanma hali hatta bazen kollarıma dokunuyorum soğuk ama içim yanıyor,bol su içmeye çalışıyorum bu seferde sudan dolayı midem bulanıyor bir süre sonra.valla canım her iki günde bir bende farklı farklı şeyler oluyor.ilk haftalarda aşırı kasıklarım ağrıyordu o geçti belim sonra sırtım sonra yediklerimden sonra boğazıma gaz sonra bu hafta en çok çektiğim uyku hali,bir yandan seviniyorum belirtilerim var ve bebeğim iyi diğer yandan Hergün farklı bir ızdırap,işim kötü tarafı karnın öyle büyümedikçe kimse seni anlamıyor.
İlk gebeligin mi ? İlkte oluyo boyle seyler biz nasil hem mutlu olup hemde acaba ii bakabilicekmiyim telasina dusuosak onlar bizim kadar mutlu olamiyolar cunku hissedemiyorlar ve yetebilecekmiyim telasi daha agir basio :)Kızlar ya çok Can'ım sıkkın sizede sormak istedim sizinde kocalarınız sizi anlamıyor mu?hiç anlamıyor ruhsal değişikliklerimi dün akşam bi şey söyledi çok ciddi bişey değildi Can'ım sıkıldı sinirim bozuldu ağlamaya başladım deli misin ne var bunda niye ağlıyorsun dedi hamileyim ve normal yanı ağlamam ama erkekler bunu anlamıyor sanırım ya da sadece benim kocam mı anlayışsız acaba aslında öyle biri değildir bana mı öyle geliyor sinir oldum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?