5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Günaydın kızlar. Aşırı bi halsizlik karnımda bi siskinlik rahatsız edıyo beni iyice büyüdü herhalde minik sıpam farklı bi şey bu. Yemek bile yiyemiyorum

Iste bakalim pazartesi gitcem bende hem aspirin kullaniyorum hem clexane igne ikiside kan sulandirici ondan olabilirmi diyorum acik kahve rengi boyle sariya caliyo silince geliyo damlamio ama asiri bel ve bacak agrilarim var
Arkadaşım bende aynı derrtten muzdaribim.hem clexane kullaniyorum hem 1aspirin.kan pıhtılaşması varmış.oğluma hamileyken hicbişeyim yoktu sonradan oldu.kendinmi yapiosun iğneyi?

Arkadaşım bende aynı derrtten muzdaribim.hem clexane kullaniyorum hem 1aspirin.kan pıhtılaşması varmış.oğluma hamileyken hicbişeyim yoktu sonradan oldu.kendinmi yapiosun iğneyi?
Evet canim ben yapiom saglikciyim zaten bi 4 ay filan karnimdan yapim diyom sonra kollarimdan da esim vurur artik

İnşallah hayrlısıyla sağlıkla atlatırız şu zamanları.İnsanlar gerçekten çok anlayışsız,sanki hiç hamile kalmamışlar gibi.tabi aradan 20 sene geçince hatırlamıyorlar hatırlamadıkları gibi bir de yorum yapabiliyorlar.
İnan ki günde 20 kere bebeğim iyi mi acaba kalbi hala atıyormu hareket ediyor mu yaşıyor mu demekten kendimi alamıyorum.Elimden gelse hergün ultrasonda baktırcam ama olmuyor işte.Çok zor bir süreç

Aynı duygular... ben de her hafta gidiyordum kontrole bugüne kadar. En son gittogimde 2 hafta sonra gel dedi catlıycam daha bi hafta var...

Y dun benden kahverengi boyle sumuksu leke geldi ve hala gelmeye devam edio cok kotkuyom kendimi hamile gibi hissetmiom psikolojik olarak

Canim benim doktorum 2 gun gecsin demisti o yuzden oyle dedim hatta direk kan yaptir idrar yapmadan dedi

Insallah hayirlisi olur
ay kuzum yarın yaptıracağım hemen sabahtan gidip sağlık ocağına bakalım ne çıkacak kasık ağrım var ama adet olacakmışım gibi de hissetmiyorum kendimi

Aynı duygular... ben de her hafta gidiyordum kontrole bugüne kadar. En son gittogimde 2 hafta sonra gel dedi catlıycam daha bi hafta var...
Aynen Can'ım bende öyleydim bir haftam var daha cumartesi gideceğiz inşallah ama kalbim ağzımda atıyor sanki

Sizde de oluyor mu kızlar ucuz bi alet olda eve ultrason alıp her gün bakmak istiyorum iyi mi diye okuyorum da sizler en fazla 15 gün de bir gidiyorsunuz benim doktorum en son haftalar önce baktı sonrada 1 ay sonra gel dedi çatlıycam meraktan inşallah iyidir bişeyi yoktur bebeğimin doktorum çok rahat benim bişey yok gayet herşey iyi 1 ay sonra gel dedi gıcık oldum

İlk gebeligin mi ? İlkte oluyo boyle seyler biz nasil hem mutlu olup hemde acaba ii bakabilicekmiyim telasina dusuosak onlar bizim kadar mutlu olamiyolar cunku hissedemiyorlar ve yetebilecekmiyim telasi daha agir basio :)
Evet ilk gebeliğim ama eşimin ikinci evliliği bir çocuğu daha var yetecekmiyim korkusu olduğunu sanmıyorum ondan dolayı mu acaba böyle rahat diye düşünüyorum Nasıl olsa bi çocuğu var benim kadar heyecan yapmıyor diye düşünüyorum bu de beni üzüyor

amin canım dua edersen sevinirim
Ederim canim bak umidini hic kesme bana kactane doktor senin cocugun normal yolla olmaz tup bebekte de olma ihtimali %45 filan dediler 1 kez tup bebek dedim ve rabbim bunu bana hediye etti bak umidini ve duani hic kesme rabbim seninle olsun gelmis gecmis tum salih emelli insanlar yuzu suyu hurmetine sana saglikli salih evlatlar nasip etsin

Banada doktorlar tedavi olmadan cocugum olmaz dediler cünkü yumurtlama zamanım bulunamıyor adetleriö senede 1 yada 2 defa oluyordu ilk gebeliğim kürtaj okdum mecburen bunda suan sorun yok tedavisiz hamişe kaldım ikisindede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…