5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

banada kalp atışından sonra aynen oyle dedi 1 ay sonra gel dedi .. Bende korkuyorum acaba bisey olmusmudur diye ama allaha emanetler

Hayirli aksamlar arkadaslar.
Biraz mahrem bi konu ama onemli oldugunu dusundugum icin bisey sorucam kusuruma bakmayin

Simdi malum ilk zamanlar cogu meselede cok dikkat etmemiz lazim. Dr. İliskiye girebilirsin dedi ama ekstra hic bisey soylemedi. Eslerle iliski konusunda nelere dikkat etmek gerek bilgisi olan varmi acaba?

Ya benim orda dıkısım var tam göbek delıgımde en çok da orda var ondan korkuyorum biraz bi de aldıkça daha mı çok çıkar diye almadım henüz belki bi süre sonra dokuluyordur lütfen öyle olsun

Insallah dokulur iste kesince boyu kisaliyor sukur diyorum. Aldikca artar belki de

İnternete yazarsanız çıkıyor hamilelikte cinsel ilişki pozisyonları diye birde çok derin girmemek lazım diyorlar benim kocam hiç oralı olmadı yapmadık korkuyor sanırım ama kıyamıyorum ben de yazık

İnternete yazarsanız çıkıyor hamilelikte cinsel ilişki pozisyonları diye birde çok derin girmemek lazım diyorlar benim kocam hiç oralı olmadı yapmadık korkuyor sanırım ama kıyamıyorum ben de yazık

İnternette baktim ama hep son aylardaki sekliyle gosteriyo.

Keseyi gordukten sonra kalp atisina kadar yok demisti doktor. Ama kalp atisini duyduktan sonra isterse hergun yap dedi. Yine de korkuyorum ekstra dikkat etmemiz gereken bisey varmi diye.

İnternette baktim ama hep son aylardaki sekliyle gosteriyo.

Keseyi gordukten sonra kalp atisina kadar yok demisti doktor. Ama kalp atisini duyduktan sonra isterse hergun yap dedi. Yine de korkuyorum ekstra dikkat etmemiz gereken bisey varmi diye.
Benim kuzenim en zararsız pozisyonun kadının üste oldugu ve yan yana yattıgınız pozisyon demişti kadın doğum uzmanı kendisi

anlamıyor canım anlamıyor, 2 gündür arkadaşına gitmiştik adam hamile olduğumu öğrenince çaydanlığı bile elimden alıyor ağır ben doldururum diye benimki pazar torbalarını elime tutuşturur, kendide alır ama bana vermekten çekinmez. arkadaşın eşi diyo bana hiçbir şey taşıtmazdı sadece yumurtaa oda kırılmasın diye bana verirdi diyo. benimki yorgun argın geldiğimi bile bile akşama misafir çağırmalar hizmewt beklemeler çok canım sıkkın çooookkkk....

Sinir ediyorlar insanı benim ki senin ki kadar değil bişey taşıma iş yapma yorulma diyor da ağlama ve sinir nöbetlerime gereken anlayışı göstermiyor tabi onlara göre bişey yok vücudu değişen biziz hormonları değişen biziz sürekli acaba sağlıklı mı iyi mi Nasıl diye düşünen biziz onlarda anca işe git gel yemek ye yat adaletsiz düzen işte

Benimki de bi is yaptirmiyo ama bazen ben gicik aliyom valla bi kasik suda bogasin gelio sonra noldu nie boyle yapion dedikce daha cok gicik aliom ne bilim galiba cins olan benim cunku sonra cok seviom

Bugün ani uyku basması başladı tak diye uyuyakalıyorum. akşam uyumuşum öyle gece uyandım hala uykum hiç yok Çok canım sıkılıyor

Eklentiler

• çok-canım-sıkılıyor_472707.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…